Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 19. srpna 2011 v 9:03® Shrek
Shrek

sus1> to by mě zajímalo, jak to dopadlo s HDU, když teď je jenom Sanyboj. To je bratrská organizace, nebo její štěp? :-D

Pátek 19. srpna 2011 v 8:00® Shrek
Shrek

sus1> na Jestřabkách jsem byl, tam je to super, ale bohužel se nezúčastnim, jedu do zahraničí, takže mě napadla tato varianta. Snad i Moraváci si mezi sebou dělají takovéto srazíky.

Pátek 19. srpna 2011 v 7:54® Shrek
Shrek

osprey> teď je to S. Neřeším pocity, jen na toho stříbrňáka moc nechytám, mám pár jinejch stříbrnejch woblerů. Je to spíš o tom, že Rapala jointeda ve verzi RH nedělá a já chci mít v krabičce něco, na co budu zkoušet chytat. Takže pro upřesnění – je to výmysl v mojí hlavě způsobený rozmarem :-D

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 22:29® Shrek
Shrek

čus lidi, malej dotaz. Mám Jointeda 11cm, kterýho nepoužívám, chtěl bych ho obrousit a přebarvit na RH. Je to možné, nebo ho tím úplně doje......ehm zničím?? Díky za odpovědi.

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 22:25® Shrek
Shrek

Hele, co si na podzim udělat na Hrachách nebo jiné větší vodě v ZČ miniwestbohemi­achytej.cz sraz? Domluvit se, slízt se na celej den......druhá půlka září, začátek října.....jen mě to tak napadlo při dnešní cestě na ryby :-D

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 16:24® Shrek
Shrek

mannice> no a to je zrovna prut, který já bych neupotřebil, takže bych ho nekoupil ani za dvě stovky. Leda na kšeft :-D

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 15:26® Shrek
Shrek

dodorider> to vypadá jak siven šmrnclej něčim...... :-D

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 15:24® Shrek
Shrek

mannice> a to je přesně ono, Ty jsi spokojenej s prutem, od kterého mě osobně odradily různé recenze a názory lidí. Prostě každému nám vyhovuje něco jiného a nejde říct, že A je lepší než B, pokud nebudeme rozlišovat jednotlivé vlastnosti k jednotlivým požadavkům daných uživatelů. :-D (Příklad pro méně chápající: Chci jednopatková očka. Prut A je nemá, prut B ano – pro mě je tedy lepší prut B.Pro toho, kdo chce očka dvoupatková, je lepší prut A. A takhle dál a dál podle jednotlivých vlastností daného prutu.....)

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 13:21® Shrek
Shrek

Prichy> Jardo, já letim do Irska na ryby, vracim se 11.9. :-((

Čtvrtek 18. srpna 2011 ve 12:21® Shrek
Shrek

osprey> Díky Míro, jsem rád, že to někdo pochopil. Ano, natahat na levný cajk jde, ale za jakou cenu, že? My už to víme a uživatel „Miluju přívlač“ se k tomu bude muset dopracovat. Váha prutu, akce prutu, kontakt s nástrahou, bolavý ruce, bolavý záda a blablablabla.......

Tento příspěvek byl editován 18.8.2011 12:22:11 uživatelem Shrek.
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 11:49® Shrek
Shrek

troutkiller> a já to snad píšu??????

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 11:29® Shrek
Shrek

troutkiller> hele a dost, obracíš moje slova úplně do sr*ček. Přečti si diskuzi ještě jednou a snad pochopíš.

Čtvrtek 18. srpna 2011 v 9:09® Shrek
Shrek

Kazan> já taky nikdy nikde nenapsal ani neřekl, že dražší prut je vždycky levnější. Ono taky všeobecně nelze říct, že nějaký prut je lepší než ten druhý. Ale to budeme do nekonečna mlýt něco, co je již dávno semleté. Zrovna Tobě to vykládat nemusim, když už se tu taky nějaký ten pátek pohybuješ, že?

Tento příspěvek byl editován 18.8.2011 09:09:53 uživatelem Shrek.
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 7:34® Shrek
Shrek

cormaxx,troutki­ller> Bohužel neuděláte nic. Tohle asi nemá cenu řešit. Já když jsem si koupil svůj první dvoudílnej klacek (Shimano Alivio 2,7 20–40g), myslel jsem si, že mám to nej nej nej… Pak jsem ho dal bratrancovi a minulý týden jsem ho vzal opět do ruky, že si s nim prohodim řeku – no děs a běs, málem mi upadly ruce. Nechme mu jeho Joy, on z toho taky vyroste.Napřed se musí naučit kulturu psaného projevu, pak bude pokračovat v kultuře lovu ryb.

Středa 17. srpna 2011 ve 22:27® Shrek
Shrek

miluju přívlač> já mám šimáno forsmástr 5–25g a taki mám s voblerama a třpitkama úpa fpoho. :-(

Středa 17. srpna 2011 ve 21:50® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.8.2011 | Revír: Ohře 12 | Způsob lovu: Přívlač

Po příjezdu k vodě jsem opět zažil krásné bolení lovení. Už jsem ani nedoufal, že ty rány do vody ještě letos uslyšim. Na woblera mi sice žádnej neskočil, ale vynahradil jsem si to okounama a tlouštěma. Jsem rád, že je tam aspoň nějakej život.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 16. srpna 2011 ve 14:57® Shrek
    Shrek

skwor> no každopádně neni důvod měnit. Z optického hlediska se mi ten černej líbí víc, ale rybám je to fuk a peněz není nikdy dost :-)

Úterý 16. srpna 2011 ve 14:03® Shrek
    Shrek

skwor> v čem se liší? Jen v počtu ložisek, ne?

Úterý 16. srpna 2011 ve 12:07® Shrek
    Shrek

já jsem teď koukal na Black Arca, říkal jsem si, že ho vyměním za toho červenýho, ale na reda jsem zvyklej, šlape v poho, tak na to zatim prdim. Jen bych potřeboval sehnat cívku k redovi a nemám tucha kde.

Pondělí 15. srpna 2011 v 19:11® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Muškaření

osprey> vyjímečně s Tebou 100% souhlasim. :-D