Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. srpna 2011 v 17:18® Shrek
- Diskuze: Muškaření
osprey> tak o stojáku nemluvim – to co jsme zažili na Koutech, to hraničilo s magořinou. Ostatně na kukuřici jako takovou nebo na červy jsme nejednoho duháka již chytli.
- Pondělí 15. srpna 2011 v 16:49® Shrek
All Armor> to máš recht, o zakrmování jsem neslyšel. Leda že bych opucoval mucholapku, nebo si nabral roj včel za barákem a pak to tam naházel
- Pondělí 15. srpna 2011 ve 12:24® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
to je naprostov pořádku, pánové. Patří vám za to velký dík.
- Pondělí 15. srpna 2011 ve 12:00® Shrek
Džigite, jaké je Tvé povolání? Koukám, že drtivá většina krátkých zpráv je Tebou vložena
To musí být nuda v práci, že?
- Pondělí 15. srpna 2011 v 11:57® Shrek
Chose> na krátkou nymfu mi nějak došla inspirace kam ject, na sucho neni počasí. Co dodat. Šmrdlám s gumovejma zázrakama po dně a nebo tahám chrastící lopaťáčky ve sloupci, no
- Pondělí 15. srpna 2011 v 11:55® Shrek
Raf>hodně krásné kousky-gratuluji.
- Pondělí 15. srpna 2011 v 7:12® Shrek
ladamaj> Čirou náhodou se chování a výcviku psů taky nějaký ten pátek věnuji, sem tam si zajedu i zafigurovat, takže těch plemen, které mi visely na ruce, noze či jiné části těla bylo asi víc, než druhů ryb, které jsem kdy chytil. A pokud je takovej, jak říkáš, tak by s nim problém nebyl. Problémy jsou vždycky jenom s debilama, kteří vyrostou jako kůl v plotě a pak je toho plná TV Nova.
Já si budu muset někdy udělat výlet za Tebou na ten drsnej sever
- Neděle 14. srpna 2011 ve 21:14® Shrek
olda> celkem brzo to tam dorazilo
ladamaj> německý boxer? Ale no tak, mazlivé plemeno, dřív než stihne štěknout, bude mi lízat palce na nohou
- Neděle 14. srpna 2011 v 19:44® Shrek
ladamaj> ukaž Žeryka
- Neděle 14. srpna 2011 v 19:16® Shrek
Chtěl jsem ject v 19 hodin na ryby, sednu do auta, během 5ti minut se přiřítily mraky takových rozměrů, že jsem to ještě nezažil a začalo boží dopuštění. Jdu si otevřít lahvinku bílého a pustit film na NTB.
- Neděle 14. srpna 2011 ve 13:56® Shrek
spike> gratulace k parmičce, taky si držim 57cm osobák. Na podzim to snad přehoupnu.
- Neděle 14. srpna 2011 ve 12:07® Shrek
olda> OK, čekám TU a pak pojedem TAM
- Neděle 14. srpna 2011 v 11:11® Shrek
skwor> ale prdlajs, co je to dneska 100km – hodinka jízdy?
- Neděle 14. srpna 2011 v 10:49® Shrek
olda> tak TAM pojeď s náma
A Skwor se může přidat
- Neděle 14. srpna 2011 v 9:43® Shrek
Tak jsem byl včera nachystán, mouchy navázány, kolega zkontaktován. Co ještě udělat než pojedu? Jo už vím, pustit psy. Hmmm, pejsek se mi prohryzal ke slepicím. Takže místo ryb jsem do večera opravoval kotec.
Bobo-Falknow> tak buď hodnej i dneska a zkus mi dát vědět, jestli prubnem to co jsem Ti včera psal, nebo jestli pojedeš opět TAM.
- Sobota 13. srpna 2011 v 15:55® Shrek
mannice> OK, zajedu zkusit mouchu.
ladamaj> slyšíš to? Takový to hučení..... To se tu ryby klepou strachy, když ví, že pojedu k vodě
- Sobota 13. srpna 2011 ve 14:14® Shrek
P,MP,P,MP,P,MP,P,MP........moucha,přívlač,moucha,přívlač,moucha,přívlač – já dneska fakt nevim.
- Sobota 13. srpna 2011 ve 12:04® Shrek
mannice> zoofile
- Sobota 13. srpna 2011 v 10:04® Shrek
mannice> co je ošklivého na chlupaté hrudi lodního kapitána rezavého remorkéru?
- Pátek 12. srpna 2011 v 10:21® Shrek
skwor> taky už mám v autě vláčák. Ani nebudu říkat, že se dneska chystám opět na štiku, tentokrát prubnu stoják poblíž mojí práce. Ono je docela možné, že se splete sumatra, je jich tam poměrně dost ve velikosti do 100cm. Díky tomu však zmizeli okouni, líni a ouhoříci