Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 12. srpna 2011 v 10:19® Shrek
Shrek

zelenáči, je to potočák. :-1

Pátek 12. srpna 2011 v 8:01® Shrek
Shrek

džigit> raději ne cormoran> víš, já se tak nějak rozčiluju celý den. Ačkoliv nechci, prostě musím. :-((

Pátek 12. srpna 2011 v 7:32® Shrek
Shrek

Hned po ránu dokážete člověka vytočit – mlčte vy reklamy na hlad. Obzvláště Mannice – Taková rachitická postavička mi bude tvrdit, že má nadváhu :-D Nese*te mě, nebo začnu psát čísla i já. :-D :-D

Čtvrtek 11. srpna 2011 ve 20:56® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.8.2011 | Revír: Ohře 13 | Způsob lovu: Muškaření

Po třech letech jsem se vrátil na krásný úsek Ohře 13, který byl plný ryb – potočáci, jelci, parmy...... Dal jsem si cigárko, pokecal jsem se známým,dal jsem si druhé, vlezl jsem do vody a během tří hodin jsem neviděl jediné sebrání. Něco na tom bude, když mi známý tvrdil, že i tam se vloni objevil černý pták :-(

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 11. srpna 2011 v 17:13® Shrek
    Shrek

osprey> Míro, díky za inspiraci, za půl hoďky na ně frčim, už to vidim: Mušák v ruce, voda všude kolem mě, cigárko, pohodička, šutrák do hlavy....... krásná představa :-D

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 15:08® Shrek
    Shrek

skwor> letos jsem ty největší parmy chytil přívlačí – na 11cm Jointeda a Meppsku Aglii č.2 :-) A podotýkám, že poctivě, za hubu.

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 10:33® Shrek
    Shrek

jiret> no jestli to takhle půjde dál, tak příští týden si nezapomeň vrták a můžeš chytat na dírkách :-)

Čtvrtek 11. srpna 2011 v 7:24® Shrek
    Shrek

spike> nestěžuj si, zítra přijdou přízemní mrazíky a začnou brát pořádně štiky. Co si přát víc?

Středa 10. srpna 2011 ve 13:59® Shrek
    Shrek

LojzaRybka> a víš, kde se pohybují amuři většinou? Přímo pod boatařema, tak bacha na škebli až zase vypluješ, abys náhodou tim krmelcem s brsalátem nedostal :-)

Středa 10. srpna 2011 v 11:35® Shrek
    Shrek

alex07> no když se vyhřívají na hladině, tak je to spíš lepší na brokovnici. Ale proč ne, je to býložravec, žere chleba, kukuřici, proč by nemohl sežrat i brokolici.

Úterý 9. srpna 2011 ve 12:53® Shrek
    Shrek

ROENa na vás, bando zhýčkalá a rozmlsaná. Kovové tělo, přední brzda – co chcete víc? :-)

Úterý 9. srpna 2011 ve 12:49® Shrek
    Shrek

osprey> jsou to krásný ryby. Já jsem chytil předloni 52 a 54cm. Snad ještě někde objevim fotky. Bylo to 31.12. na feeder na řece :-)

Úterý 9. srpna 2011 v 7:35® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Kaprařina

Urbik> buď v poho, taky jsem kupoval obyč klacky za 1700 Kč oba a jsem spokojenej. Když tam peru krmelec, tak se s tim házet dá, když chytám se samotným 70g olovem, tak to lítá peckově. No a že je to trochu těžší než pruty za 8000? No a co, stejně se to půl dne válí v tripodu nebo vidličkách :-D

Pondělí 8. srpna 2011 ve 12:39® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Muškaření

Šnek> V tom mikromnožství, které používáš na vázání, to zcela určitě není takový – jak Ty říkáš – smrad. Já psy jednou do měsíce meju, tak je to v pohodě a navíc, když z jarního línání vyčešu pytel podsady, tak to stihne krásně vyvětrat. :-D

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:25® Shrek
    Shrek

Jinak když se Kety.vydra zmínil o spaní – i ve spánku se člověk dokáže vytočit. Chytám ryby a na stromě o kus dál vidim naviják, jdu blíž a zjistim, že je to Red Arc. Sundám ho ze stromu, chybí klička a „utahovátko na cívce“. Nevadí, potřebuju jen cívku, tak jí sundám a tam označení 10500. No tak nic no,já mám 10300. A už se vzbudim řádně vytočenej. :-D

Pondělí 8. srpna 2011 v 7:19® Shrek
    Shrek

kety.vydra> Ano, blicí smajlík zde vážně chybí, ale ve spojitosti s JV – nevím, jestli by se ten smajlík neurazil. :-D Ta Tachecí tomu taky na inteligentnosti moc nepřidá. :-)

Neděle 7. srpna 2011 ve 22:46® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Muškaření

Šnek> to věřim, já mám dva německé ovčáky, kdykoliv když potřebuju dabing, vyčešu jimtrochu podsady. Je mastná, výborně plave, a je hrozně jemná, možná jako dabing z králíka. :-D

Neděle 7. srpna 2011 ve 22:39® Shrek
    Shrek

David Havlíček> http://www.radiokonekt.cz/…ronajem.html

http://www.radiosrental.cz/

http://www.1radiorental.cz/

Neděle 7. srpna 2011 ve 21:26® Shrek
    Shrek

Dejwík2504> z těchto dvou rozhodně Zaubera.

Neděle 7. srpna 2011 ve 21:05® Shrek
    Shrek

David Havlíček> Dejve, ještě mě napadla možnost půjčit si v půjčovně, ale předpokládám, že to Tě také napadlo. Většina jich je ale v Práglu. :-((