Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 3. srpna 2011 v 17:10® Shrek
Shrek

sharkcom> no ještě že jsem byl v Chebu, jinak bych ani nevěděl, jak vypadáš.

Středa 3. srpna 2011 v 15:59® Shrek
Shrek
Diskuze: Muškaření

Čaute, máte prosím někdo zkušenosti s botama Orvis CLEARWATER WADING SHOE FELT ( http://www.spinfly.cz/e-obchod/?… ), nebo Orvis PACK AND TRAVEL II FELT (na té samé stránce). Díky za postřehy.

Středa 3. srpna 2011 ve 12:41® Shrek
Shrek

Já půjdu do garáže, už tam mám 3 měsíce rozdělanej křovinořez a včera jsem konečně koupil nové šrouby, tak to musim dát do kupy a začnu připravovat plot před barák :-((

Středa 3. srpna 2011 ve 12:23® Shrek
Shrek

1Mara> kašlat na to, za chvíli padla, že bychom šli každej něco zmasit a večer si pokecáme kdo toho sejmul víc? :-D

Středa 3. srpna 2011 v 8:52® Shrek
Shrek

billy717> hledej spíš „výroba třpytek“.

Sorry Láďo, to bylo do očí bijící :-D

Středa 3. srpna 2011 v 8:51® Shrek
Shrek

sharkcom> ty žiješ? :-D

Středa 3. srpna 2011 v 8:50® Shrek
Shrek

sharkcom> ty žiješ? :-D

Středa 3. srpna 2011 v 8:49® Shrek
Shrek

1Mara> Takže pokud se budu řídit Tvým tipem, tak měl 38. Za dva roky by vyrostl o 7cm. Tak je lepší vzít si tohoto okouna a nechat ve vodě plavat další kolem 30cm, kteří za dva roky vyrostou do rozměru tohoto,ne? :-D To je zase debata kvůli jedné rybě. :-D

Středa 3. srpna 2011 v 8:18® Shrek
Shrek

1Mara> já mluvím o větší rybě a Ty o trofejní – to je trochu polemika. Tento okoun jistě neměl 45+, abych jej mohl považovat za trofejáka.:-1

Středa 3. srpna 2011 v 8:16® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.8.2011 | Revír: Podkrušnohorská řeka | Způsob lovu: Muškaření

Včera jsme s Rudou jeli na podkrušnohorskou řeku sušit. Já zahájil dravým perlínem velikosti zhruba 10cm na chrostíka, Ruda doháněl potočákem 37, pak zvětšil náskok potočákem 39 a dílo zkázy dokonal potočákem 42. No a bylo vymalováno. Mě se třikrát za mouchou otočila velmi slušná ryba, ale to bylo asi tak všechno. :-D

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 3. srpna 2011 v 8:11® Shrek
    Shrek

Dejwík2504> taky nevidim nic špatného na tom, že si vzal rybu. A popravdě, radši si vezmu jednu větší rybu, než 4 malé.

Neděle 31. července 2011 v 10:55® Shrek
    Shrek

Dneska závody vláčka vs. plavačka na okyše. :-) Už se těšim :-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:55® Shrek
    Shrek

kety.vydra> pivo 9-)

Sobota 30. července 2011 ve 20:30® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Kaprařina

Fishing Team Romeo> esticots jsou žížaly, pokud se nepletu. Nebo rousnice. Tak to musel být dobrý hnůj :-D

Sobota 30. července 2011 v 18:38® Shrek
    Shrek

skwor> u nás taky propukla rodinná oslava, jen mě mrzí, že jsem dědovi místo kýžené štiky musel koupit myslivce. Ale co, děda má narozky oficiálně až v pondělí, tak snad se podaří do té doby nějaká.

Sobota 30. července 2011 v 9:20® Shrek
    Shrek

RM> tak tomu věř, ještě pár pařáků zažijem – letos. Toho se nebojim.

Pátek 29. července 2011 ve 20:29® Shrek
    Shrek

Usoudil jsem, že štiky jsou proradná a lstivá stvoření. Když jdu na okouny, tak se tam nějaká připlete a rafne to. Když na ní jdu cíleně, tak o ní nezavadim. Čubky jedny!!!! :-D

Pátek 29. července 2011 v 16:22® Shrek
    Shrek

Jedu jim to natřít. Pac a pusu všem a klidný víkend k tomu.

Pátek 29. července 2011 v 15:19® Shrek
    Shrek

mvincik> ne, chovatelské potřeby :-D

Pátek 29. července 2011 ve 14:07® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Kaprařina

osprey> hmmm, to já jezdím a když ještě rozespalý vlezu do auta, ovane mě „vůně“ mokrého podběráku a nedejbože zapomenutých holinek či broďáků – o ouuu!! To je probuzeníčko!!!