Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 29. července 2011 v 15:05® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> absťák? Ano, trochu ano. Chybí mi rozškrábané ruce po štičích zubech. Ale dneska už jí na prut dostanu.
- Pátek 29. července 2011 v 15:01® Shrek
- Diskuze: Plzeň a okolí
henry> otázkou je, jak to tu bude příští rok vypadat. Prej se šušká o dotaci z EU a odbahnění. Jsem zvědav co tu z toho bude nebo nebude. Každopádně i pokud by letos tu hráz opravili,tak si nemyslím, že to bude během půl roku v pohodě se zarybněním.
- Pátek 29. července 2011 ve 14:58® Shrek
mannice> tak neseď u PC a vypadni!!Já se klepu ať už je 17:30. Zavřu krám a frčim taky.
- Pátek 29. července 2011 ve 14:39® Shrek
mannice> přívlač!
- Pátek 29. července 2011 ve 13:48® Shrek
- Diskuze: Kaprařina
Fishing Team Romeo> někdy bych si přál být na tom jako Osprey. Zejména když po úspěšném víkendu nechám mokrý podběrák v autě a ráno jedu autem do práce.
- Pátek 29. července 2011 ve 13:27® Shrek
mannice> fotky budou, článek možná taky. Míra mi to dal za domácí úkol
- Pátek 29. července 2011 ve 13:21® Shrek
osprey>
máš recht. Ale co, když si budu chtít najít nějakej hezkej flek třeba na Berounce a že jsem tam nikdy nechytal, tak si to stejně najdu. V dnešním světě google map, všemožnejch serverů s fotkama a vodáckejch průvodců už to neni nemožný
- Pátek 29. července 2011 ve 13:14® Shrek
mannice> ne na střevličky woe!!!
- Pátek 29. července 2011 ve 13:04® Shrek
skwor> hlavně na moře, ale zkusim si i lososa na řece. Mojí peněžence není bližšího nic, ale mám tam tátu, takže platim pouze a jenom letenku. Ubytování, stravu, fishticket a výbavu zajistí otec. To byla výzva.
- Pátek 29. července 2011 ve 13:01® Shrek
džigit> víš, ono je to smutný. RS přijde, zkontroluje mě, pak vedle rozdělá oheň a chytá od pátku do neděle v kuse na místě, kde se nesmí chytat nonstop. A ještě mi řekne, abych to tam hodil taky, že to je v poho, když je tam on. No tak já nevim. Mám jeho číslo i jméno, asi to předám MO k řešení. Otázkou je, co s tim udělaj oni.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:41® Shrek
mannice> nejedu, jedu na ryby do Irska.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:40® Shrek
osprey> Když máš hloubku 3/4 metru, tak krásně vidíš, jak do nich vlítávaj. O bolenech nemluvim – tamější hajzlíci vyčůraní jsou pro mě zatim vyšší dívčí. Hlavně před Scanixem budu mlčet, kde to přesně je.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:34® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
jižan> to mi něco připomíná. Včera jsme s kolegou viděli 2× nádherný zalovení. 20cm hloubka, na dně rovná plocha štěrku a hafo rybek. Do toho to najíždělo. Vzhledem k tomu, že jsem si chvilku předtim chytil minicandáta, myslel jsem že to bude větší candoš. A ona parma.
Souboj nádhernej, ale prostě neni to ta ryba, kterou člověk čeká, tak to neni 100% ono.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:28® Shrek
mannice> ty jsi ale úúúúúúl!!!!
- Pátek 29. července 2011 ve 12:28® Shrek
osprey> no máš vidět, když to tam pod jezem začne lovit. A ty parmy tu jsou spolehlivě na celém 5 km úseku řeky než je P voda.
- Pátek 29. července 2011 ve 12:24® Shrek
mannice> dneska jsem se vyzbrojil a toho esoxe z vody vytáhnu stůj co stůj.
Ale něco mi říká, že to bude zase barbus
- Pátek 29. července 2011 ve 12:05® Shrek
mannice>
- Pátek 29. července 2011 v 11:38® Shrek
mannice> já nechápu ani ty, kdo podměrečný ryby koupí a pak na ně chytaj.
- Pátek 29. července 2011 v 11:23® Shrek
džigit> ok, beru. Omlouvám se za mystifikaci. Já používám petrolejku a zatim při všech kontrolách OK. Používám jí z prostého důvodu. Mám v ní repelentní olej a jde to sakramentsky znát.
- Pátek 29. července 2011 v 11:19® Shrek
mannice> já bych je bral i za 25cm kapry jako nástražku