Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 29. července 2011 v 9:31® Shrek
Shrek
Diskuze: Kaprařina

osprey> v jednom z posledních dílů pořadu Jak na ryby s RH se téma Orlík řeší. Může se lovit přes noc, můžou tam lovit držitelé jakékoliv územní nebo CS povolenky, po půlnoci musíš znovu zapsat, nesmíš být pryč od prutů ani spát u nich a lovné místo (resp. flek ze kterého chytáš) musí být osvětleno bílým neoslnivým světlem (svíčka, petrolejka, plynová lampička apod). Kontroly jsou tam časté a přísné. Hodně se hledí na spaní a označení místa světlem. No a chlast teda, ale od toho s nima jezdí PČR. Ufffff.

Pátek 29. července 2011 v 8:12® Shrek
Shrek

mannice> já napřed myslel, že to je hrouzek, až když jsem jí položil do ruky tak jsem to identifikoval přesněji. :-D

Čtvrtek 28. července 2011 ve 22:58® Shrek
Shrek
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.7.2011 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem vytáhl parmu 57cm na 11cm dvoudílného Jointeda. Tomu jsem se dost divil. Dnes jsem si proto vzal feeder, že ty parmy poškádlim. První měla cca 10cm, tomu jsem se zasmál a pustil. Pak jsem hodinu!!!!!! neměl na feeder záběr. Přemotal jsem na vláčku, nasadil jointeda a …rybu jsem nechytil. Tak jsem zjemnil kvůli tloušťům. Vlasec, bez lanka, dvojku meppsku aglii. Vytáhl jsem tlouště cca 20cm, candáta té samé velikosti no a ........ parmu 50cm. Souboj nádhernej, to nemělo chybu, ale prostě...... asi toho chci moc. Díky sv. Petře!! :-D

Tento příspěvek byl editován 28.7.2011 23:03:53 uživatelem Shrek.
foto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2011/th-img44169.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 27. července 2011 ve 21:35® Shrek
    Shrek

Dnes jsem vyrazil na ryby.Při cestě k vodě mě napadlo, že má děda v neděli 78. narozeniny, tak že bych mu mohl chytit štiku, když mi furt otlouká o hlavu, že jsem mu 20 let žádnou nedonesl. Nasadil jsem lanko, dvoudílného jointeda 11cm v barvě potočáka. Po několika desítkách hodů pod oblíbeným jezem přišla, držela se v proudu, mlátila mi do prutu jak zběsilá, podle tahu pěkná holčička. Po vykouřené cigaretě jsem jí spatřil a sednul jsem na prdel – radostí i smutkem – parma 57cm poctivě za držku. Tak to jsem na 11cm voblera ještě neviděl. :-D

Středa 27. července 2011 ve 14:58® Shrek
    Shrek

Ještě 2,5 hodiny v práci a pak jedu na Ohři zkusit chytit rybu.Kdo všechno dneska frčíte k vodě? U nás je pod mrakem, teplo a dusno. Snad něco přijde.

Středa 27. července 2011 ve 13:33® Shrek
    Shrek

Fishing Team Romeo> jinak co se týče toho Llobarro – táta ho někdy před dvouma rokama chytil v Irsku a taky říkal, že to tam je velmi drahá a žádaná ryba.

Středa 27. července 2011 ve 13:30® Shrek
    Shrek

Ameiurus melas je sumeček černý – příbuzný sumečka amerického – jen pro doplnění. Výskyt byl v roce 2008 potvrzen i v ČR.

Tento příspěvek byl editován 27.7.2011 13:31:34 uživatelem Shrek.
    Středa 27. července 2011 v 11:19® Shrek
    Shrek

skwor> letos mám za sebou Harlej, Škwor, Tři Sestry a na podzim možná Dan Landa. Já už mám letos, co se hudby týče, vybráno. :-)

Středa 27. července 2011 v 10:03® Shrek
    Shrek

kerob> teď se projevil PAN kaprař. Děkuji za doplnění, nerad bych po nahození boiliesu zjistil, že nemám kde ležet následujících 23 hodin a 50 minut. :-D

Středa 27. července 2011 v 9:54® Shrek
    Shrek
    Diskuze: Pěst na oko

sus1, mannice> no když jdou, je třeba brát. Pak až nepůjdou, tak zase budem hudrovat, že není co žrát. A plnej mrazák nežere tolik energie jako prázdnej. :-D

Středa 27. července 2011 v 9:53® Shrek
    Shrek

skwor> desinfekci – myslíš rum? Kostku chleba, prolít rumem, kaprovi do huby a on se přestane mrskat? Já se po rumu taky nemrskám – to neni blbej nápad. :-D

Středa 27. července 2011 v 9:37® Shrek
    Shrek

skwor> normálně ho položim do písku na břehu, počkám až se domrská a pak ho blejsknu, né? :-D

Středa 27. července 2011 v 9:28® Shrek
    Shrek

skwor> tyjóó, desinfekci, podložku a triko s nápisem CARP TEAM VLACEJ.CZ – to musim ještě sehnat. Jsem já to ale hlava dubová, bez toho k vodě nemůžu. :-D

Středa 27. července 2011 v 9:23® Shrek
    Shrek

skwor> já taky, jen jeden sebevražednej okoun za 4 hodiny. :-(( Ale co, včera přišla výhra od Krystonu, už mám šokovku, návazcovej materiál, jemnou pletenku na vlasové přívěsy i vteřinové lepidlo na zakápnutí. Dneska nakoupim metrák boiliesu a ukážu jim, zač je toho ploutev!!!!! :-D

Úterý 26. července 2011 v 16:24® Shrek
    Shrek

mvincik> Potvrzuji, že jsem rybáři XY prodal dne dd.mm.rrrr v hh:mm x ks kapra obecného, kdy jednotlivé kusy měřily tolik a tolik cm......... :-D Stejně je to blbost, jelikož by ty rybky musely mít nějakou značku a ta značka by musela být popsána – třeba takový cejch (neplést si Rybu s cejchem smrti).

Úterý 26. července 2011 v 16:05® Shrek
    Shrek

mannice> no a nemá!!!! :-D Prostě pokud na ní chceš v daném revíru chytat, tak MUSÍ dosahovat té dané míry, která platí pro revír, ve kterém chytáš, i kdyby ti jí tam přinesl sám sv. Petr. :-D

Pondělí 25. července 2011 ve 20:55® Shrek
    Shrek

Taaaaak, kurník pro slépky hotov, od zítřka už můžu zase na ryby. :-D

Neděle 24. července 2011 ve 21:38® Shrek
    Shrek

Padis> to mi povídej, asi někde přibrzdim zítra cestou z práce.

Neděle 24. července 2011 ve 21:20® Shrek
    Shrek

timbab> za chvíli daj Bobo nebo Příchy kapitálního candáta do „Z lovu“ a praskne mi cévka!! :-D

Neděle 24. července 2011 ve 21:11® Shrek
    Shrek

timbab> no před chvílí mi žena řekla:" Ty jsi zase protivnej, že jsi radši nejel na ryby!" Tudíž na Tvá slova došlo dřív než bych si kdy připustil. :-D