Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 24. července 2011 ve 20:41® Shrek
Shrek

timbab> říkáš, že mám ject radši na ryby, jo? :-D

Nerodia> tyhle díly by snad mohlimít v každých rybářských potřebách. Měnil jsem takle špičku, druhý díl i třetí, je to jen o průměrech. Zkus se zeptat v nejbližších prodejnách a možná budeš mile překvapen.

Neděle 24. července 2011 v 19:52® Shrek
Shrek

Dnes jsem byl připraven vyrazit s feederem. Vše nachystáno, ale díky informačnímu šumu se nakonec nejelo. Tak jsem se vrhnul na úklid garáže, účto za předchozí čtvrtletí a na drobné úpravy na příbytku pro slépky, které se k nám nastěhují v úterý. Zjistil jsem, kolik toho stihnu doma udělat, když nejedu na ryby. Asi bych se nad tím měl zamyslet :-D

Neděle 24. července 2011 v 9:09® Shrek
Shrek
Diskuze: Muškaření

osprey> :-D

Sobota 23. července 2011 ve 23:34® Shrek
Shrek

brčal> neser!!! :-)

Sobota 23. července 2011 v 16:34® Shrek
Shrek

timbab> já se furt rozmýšlím jestli ject nebo ne, včera mi zabral candoš, dneska by snad mohl taky nějakej přijít......já fakt nevim. :-D

Sobota 23. července 2011 v 16:14® Shrek
Shrek

koukám že se venku udělalo hezky a všichni vypadli na ryby.Já dávám dneska pauzu a zítra asi vyrazíme poškádlit parmy na řeku.Cíleně jsem ještě parmu neuvláčel, tak uvidíme. :-)

Sobota 23. července 2011 v 11:40® Shrek
Shrek

LojzaRybka> Ty ještě žiješ? :-D

Sobota 23. července 2011 v 9:10® Shrek
Shrek

Jose.Pepe> zeptej se tady: http://www.chytej.cz/…ory-baterky/ ;-)

Sobota 23. července 2011 v 8:34® Shrek
Shrek
Diskuze: Feeder

osprey> jo a jooooo, zachraňoval dámám v nesnázích plovoucí prut na hladině. Omlouvám se za mystifikaci.

Pátek 22. července 2011 v 16:52® Shrek
Shrek

kerob> Tssss, vy jste všichni zralí na novej pořad na kabelovku. Fishing and hunting zrušíme a uděláte novou show – fishing and tuning.

Tento příspěvek byl editován 22.7.2011 16:52:35 uživatelem Shrek.
Pátek 22. července 2011 v 15:38® Shrek
Shrek

osprey> no tak já jsem během těch několika máo chvil pochopil, že jakmile se někde motá David H., David B. a Ty, tak tam se člověk nenudí. Jo a ještě Prutos, ten umí udělat ze dvoudílného jerkovacího prutu trojdílný. :-)

Pátek 22. července 2011 ve 14:18® Shrek
Shrek

ladineks> jen se těš, on o tom umí Míra hezky vypravovat. Když jsem ho viděl naposledy o tom mluvit, tak jsem na něj musel do kamery zakřičet, že mu bere ryba feeder s sebou, jinak by o něj přišel. Debata jej zabrala natolik, že jsem mu pak dělal osobního zasekávače. :-)

Pátek 22. července 2011 ve 14:13® Shrek
Shrek

slepyc> Míra mápravdu, pokud je řeka opravdu nechytatelná, jdi na nějakej stoják. Kapři budou rejt dno, využij toho. Já osobně mám radši, když stoupá voda, na P se mi lépe chytá a na MP vyjížděj parmy luxovat dno, takže je pak škádlim s feederem. Využij toho, dá se lovit kdykoliv.

Čtvrtek 21. července 2011 ve 20:15® Shrek
Shrek
Diskuze: Sumcařina

timbab> OK, taky jsem psal, že se pouze domnívám. Zase na druhou stranu, neni nad to když si zavezeš trhačku na protější větve a najedou vodáci :-D

Čtvrtek 21. července 2011 ve 14:13® Shrek
Shrek
Diskuze: Sumcařina

SimBlack> nejsem si jistý, ale myslím si, že se to týkápouze řek s plavebním řádem (Vltava, Labe…), kde jezděj remorkéry nebo nějaké výletní lodě (Slapy, Orlas apod.) Ale jak říkám, netvrdím to na 100%, jen si myslím, že jsem to tak někde četl.

Čtvrtek 21. července 2011 ve 14:07® Shrek
Shrek

stopař> :-O

Čtvrtek 21. července 2011 ve 12:11® Shrek
Shrek

džigit> myslim si, že jim to moc nevadí, já stál ve vodě pod jezem, házim si zvesela rotačku napříč proudem a na dýlku prutu (270cm) vedle mě prásnul bolen. Málem jsem vyletěl z broďáků. :-D

Čtvrtek 21. července 2011 v 9:29® Shrek
Shrek

cormoran> jasan, tluče do rybek na hladině, to je super rachot když začnou. Jednou jsem takovýhle bolení jatka viděl na Vranově, stál jsem tam jen s otevřenou hubou, těch bolenů tam muselo být minimálně 10. Pecka koncert.

Středa 20. července 2011 ve 22:13® Shrek
Shrek

Prutos> Tys to rozlousknul. To měl říct CeP!!!

Středa 20. července 2011 ve 22:12® Shrek
Shrek

když už jste u těch ztracených nástrah. Představte si přehradu, kde se téměř vaří voda, když tam hodíte popa. Téměř každý nához kontakt s rybou – okouni. Ale mlátí do toho jen na dálku. Popík se dostane do pobřežních partií, z vody vyskočí kudla, vezme si popa s sebou, pletenka si ani neškrtne a teď co? Druhýho popa nemám, okouni tam furt loví a nejdou do ničeho, ani do rotačky. To je k nas..ání! :-D