Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Shrek"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Shrek. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 20. července 2011 ve 22:07® Shrek
- Diskuze: Muškaření
Sander> ty jsi taky candát, nepoznáš jesena?
- Středa 20. července 2011 ve 22:05® Shrek
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prutos> na svoje gumy si nenechám šáhnout. Moje gumy, blééééé
- Středa 20. července 2011 ve 22:04® Shrek
mannice> díkes
Osprey> ale jooo, stejně bych ho asi možná nevím určitě pustil, ale ten idiot se mohl aspoň zadarmo blejsknout, aby si mě furt Bobo s Rarachem nedobírali
- Středa 20. července 2011 ve 21:59® Shrek
Prutos> ale tak i to se dá nějak zkousnout – po dnešku stejně zase odkládám mušák na neurčito.
Osprey> To víš, Míro, ne vždy je čas na všechno. Ale dobří holubi se vracejí, ne?
- Středa 20. července 2011 ve 21:49® Shrek
HaDová> jupíííííííííí, poprvé jsem něco vyhrál. Děkuji tomu kdo losoval
- Středa 20. července 2011 ve 21:47® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.7.2011 | Způsob lovu: Muškaření
Zapršelo, zakalila se voda a já vyrazil provětrat svou čtyřku. Po pár malých potočácích a lipánkovi jsem uváznul. Teda mysel jsem si to, než se ta ryba na druhém konci otočila a vzala si trochu šňůry. V úleku jsem zabral za prut, dostal jsem na hladinu potočáka ťipťop kolem 40cm. Jen se tam tak zatřepetal a sjel zpátky do jámy. No a já vzteky málem rozlámal prut. Dal jsem cigáro a jel domů. Na to já fakt nemám nervy!!! P.S. Daruji svoje ruce, stejně jsou volšový.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 20. července 2011 ve 14:20® Shrek
No právě, prší. Tady byly říčky téměř na suchu, ale jakmile začne stoupat hladina, tak to v tý vodě krásně ožívá. Jen ať leje ještě hustěji.
- Středa 20. července 2011 ve 13:27® Shrek
To je počásko, konečně dnes zase vezmu mušák do ruky. Už se těšim až skončim v práci
- Úterý 19. července 2011 ve 12:10® Shrek
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey> nenaděláš nic, jen by mě zajímalo, proč to vůbec dělá. Tak buď mě něco nebaví a neztrácim s tim čas, nebo mě to baví a těším se z toho. A nebo ho to baví a je to „špión od vedle“
- Pondělí 18. července 2011 ve 23:14® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Ani já dnes nezačal rovnou s nástrahami vláčej.cz , nýbrž s popem. Celkem jsem si vytáhnul asi 15 okounů, nej 34cm. Žádná sláva dneska, počasí šíleně haprovalo. Jinak co se Boba týče, dovolím si mluvit za něj – slib splnil, žluté 7cm kopyto tam nedal, dal zelené, taktéž od vláčej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. července 2011 v 10:45® Shrek
rapppala> proč by ho nemohl chytit v létě? Když jsem šel na sumce, měl jsem též rukavice s sebou. Líp se mi potom nesl od vody, když jsem ho držel za kartáč.
- Neděle 17. července 2011 v 0:55® Shrek
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.7.2011 | Revír: Jesenice | Způsob lovu: Přívlač
Po hodně dlouhé době se mi dnes podařilo natrefit na lovící smečku hladových vlků, teda spíš okounů. Co nához gumy, to kontakt s rybou. Nový vláčák jsem pokřtil hned při prvním náhozu okounem 31cm. Po dvou zaloveních jsem navázal popa a co nához, to ryba.Nakonec jsem sundal jeden trojháček, jelikož to už vážně nešlo.Popíka vyhazovali i 10 cm nad hladinu, to byl prostě rachot. Kdyby mě Bobo při tom neviděl, tak asi těžko někdo uvěří. No prostě jsem šťastnej jak blecha, že se to zase po pár letech povedlo. Ve finále přišel candát – jak jinak než na žluté kopyto.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2011 00:58:44 uživatelem Shrek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 15. července 2011 ve 23:47® Shrek
kubas> to vedro je fakt humus, stačila mi Kréta, natož Arábie. Tfujtajxl
- Pátek 15. července 2011 ve 22:36® Shrek
kubas> ten chlast bych oželil......
- Pátek 15. července 2011 v 16:48® Shrek
- Diskuze: Pěst na oko
kety.vydra> Přesně tak, ale asi bych se nedivil, protože tady už je fakt možný všechno.
- Pátek 15. července 2011 v 16:16® Shrek
kety.vydra> Už jsem se lekl, že je to myšleno vážně!! Ufffff, to mi nedělej.
- Pátek 15. července 2011 ve 14:55® Shrek
Tak klacek konečně dorazil, v sobotu jim dám za uši
- Pátek 15. července 2011 ve 14:06® Shrek
a nám se furt divíte, že tu nechytáme ryby, když i v červenci jsou zmrzé.
- Pátek 15. července 2011 v 7:27® Shrek
Nejste vy potomci dříve hojných členů HDU?
CePe, tos splodil Ty?? Pomoooooooc!
- Čtvrtek 14. července 2011 ve 20:45® Shrek
skwor> hej neser, jdu
. Zase nic nevyhraju.