Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele Zauwi, které napsal v diskuzi Muškaření. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Úterý 10. listopadu 2009 v 19:40® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

to Stopař: zaslechl jsem něco o tom, že se snad neplánuje, ale ruku do ohně za to nedám, nerad bych dělal planej poplach

Úterý 10. listopadu 2009 v 18:40® Zauwi
Zauwi

to Bubu: Evžo vše nej a ať zobou;-)

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:05® Zauwi
Zauwi

to Osprey: po tomhle špatný spaní už stejně budem mít…:-D

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:40® Zauwi
Zauwi

to regulus: jak je ten vtip¨?

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:37® Zauwi
Zauwi

to Toulovec: to já dělám taky, páč jsem od přírody línej, až se to začne motat, měním návazec

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:35® Zauwi
Zauwi

to Sander: při suchý se mi děje to samý, při nymfvě jsem dělal zkoušky, že jsem při třech muškách měnil dýlky návazce......­.prostě delší lepší než kratší…alespoň u mě teda:-)

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:53® Zauwi
Zauwi

to Piranha: ono s tou délkou návazce je to zajímavé, já dávám min. 15cm a max tak 20–25. ideální pro mě je kolem 18cm…když je to kratší jak těch 12 tak se mi zdá, že se to víc motá…každýmu to vyhovuje trochu jinak…

Neděle 8. listopadu 2009 ve 23:14® Zauwi
Zauwi

to Osprey: je to podmotaný černou nití, takže jakmile se to namočí, tak tělíčko trochu ztmavne a zviditelní se kroužkování

Neděle 8. listopadu 2009 ve 22:18® Zauwi
Zauwi

Dnešní tutovka

foto/diskuze/muskareni/2009/th-img28882.jpg
Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:07® Zauwi
Zauwi

to bubu: já ho tam zapomněl dát :-)

Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:36® Zauwi
Zauwi

to Bubu: na kaprech se nezahřeju a navíc mě to tolik nebaví…

Neděle 8. listopadu 2009 v 18:56® Zauwi
Zauwi

Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.

foto/diskuze/muskareni/2009/th-img28860.jpgfoto/diskuze/muskareni/2009/th-img28861.jpgfoto/diskuze/muskareni/2009/th-img28862.jpg
Neděle 8. listopadu 2009 v 18:34® Zauwi
Zauwi

Zdrawím:-)

to Bubu: já je ještě minulej rok nesnášel dělat, tedka je mám moc rád… Ryba na bobše mě potěší mohem více než na golda.

Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:14® Zauwi
Zauwi

to Hecht: když to brutálně přeženu, tak s děličkou na kapry se taky daj vláčet 00 třpytky, otázkou je, jak tě to bude bavit a jak dlouho to vydržíš…;-) Samozřejmě, že to jde vyměnit hnedka, ale na prut na suchou má člověk trochu jiné požadavky než na nymfování

Středa 21. října 2009 v 11:09® Zauwi
Zauwi

Jak.novi: díky.)

Středa 21. října 2009 v 11:08® Zauwi
Zauwi

to Bubu> viděl jsem, že jsi mi psal na icq, bohužel se mi zrovna vybil mobil, takže jsem si to nestihnul přečíst a historie mi na mobilu nefunguje, předpokládám,že to bylo přání?? Jinak výlet k Tobě se mi komplikuje, na 100% to budu vědět v pátek.

Středa 21. října 2009 v 0:22® Zauwi
Zauwi

to Stopař,bubu: díky za přání kluci;-) , jsem skoro střízlivej…;-)

Pondělí 12. října 2009 ve 20:44® Zauwi
Zauwi

to Bubu: vypadá to na další sérii extreme flyfishing…hnusně má být až do začátku listopadu či co…chtěl jsme vázat suché, ale asi se přikloním ke goldům…beztak poteče hodně vody, jak to bude tát:-)

Úterý 6. října 2009 v 18:27® Zauwi
Zauwi

to bubu: mrkni na maila

Sobota 19. září 2009 v 17:55® Zauwi
Zauwi

to alef:

já bych šel do tohoto http://www.e-rybarskepotreby.cz/…8ft-3-4.html?… nebo tvrdší http://www.e-rybarskepotreby.cz/…8ft-4-5.html?… nebo http://www.hobby-g.cz/…6ft-4-5.html?… záleží na tom, kde budeš chytat,jak budeš chytat, jak velké ryby atd.....