Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 17. listopadu 2009 ve 21:17® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Odpoledne po práci jsem konečně vyrazil poznat dosud pro mě neznámou řeku. Počasí bylo celkem ucházející, řeka nádherná, vody akorát, sestavil jsem prut, navázal mouchy, hupsnul do broďáků a šlo se na ně. Bohužel ryby nebraly, a to asi proto , že tam nejsou. Chyceno celkem 8 ryb ve složení 2× potok, 5 x tloušť a jeden proudník. Cílová ryba byl lipan, kterého jsem teda ani nezahlédnul. Takže oproti očekávání celkem zklamání…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:19® Zauwi
- Diskuze: Muškaření
btw: nevíte jak je to s rybama na Sázavě 15P? Dneska jsem jel kolem ,a líbilo se mi to, tak přemýšlím, že bych se tam zítra mrknul…nechci psát místa, ale jestli tam je aspon nějakej lipan…
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:17® Zauwi
to Bubu: pamatuju moc dobře, škoda že ty pstruzi byli už ve tření…některý byli docela slušný.....a počasí supr
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 19:04® Zauwi
to Piranha: chytat to chce, aby člověk nemyslel na to, že mu je zima:)
- Pondělí 16. listopadu 2009 v 1:20® Zauwi
to Sander: ee páv ne, je to volavka, tělíčko je nasáklé vodou a navíc je to maličko podmotané černou nití, proto je to tmavší…
- Neděle 15. listopadu 2009 v 17:26® Zauwi
- Diskuze: Z lovu
ještě foto úspěšné mušky, po cca 30 rybách je OK
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 15. listopadu 2009 v 17:25® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska opak toho co bylo včera, malinko se zvedla a ryby začaly krásně brát, chyceno pár potočáků, spousta lipanů, jelci a duhák…zajímavé bylo že o půl čtvrté, jak když utne přestaly cokoliv zobat…tak jsem to zabalil a jel dom…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 14. listopadu 2009 v 18:16® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Celý den krásně svítilo sluníčko, a já musím jít na ryby až když zaleze…ryby nebraly, chyceni 2 potočáci a jeden tloušť za ocas a jeden urvanej lipan kolem 45cm. Zítra to zkusím kolem poledne, doufám, že to půjde líp.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 0:10® Zauwi
to Chose: Evžovi by stačily botky
- Úterý 10. listopadu 2009 v 19:40® Zauwi
to Stopař: zaslechl jsem něco o tom, že se snad neplánuje, ale ruku do ohně za to nedám, nerad bych dělal planej poplach
- Úterý 10. listopadu 2009 v 18:40® Zauwi
to Bubu: Evžo vše nej a ať zobou
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:05® Zauwi
to Osprey: po tomhle špatný spaní už stejně budem mít…
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:40® Zauwi
to regulus: jak je ten vtip¨?
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:37® Zauwi
to Toulovec: to já dělám taky, páč jsem od přírody línej, až se to začne motat, měním návazec
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 21:35® Zauwi
to Sander: při suchý se mi děje to samý, při nymfvě jsem dělal zkoušky, že jsem při třech muškách měnil dýlky návazce.......prostě delší lepší než kratší…alespoň u mě teda
- Pondělí 9. listopadu 2009 ve 20:53® Zauwi
to Piranha: ono s tou délkou návazce je to zajímavé, já dávám min. 15cm a max tak 20–25. ideální pro mě je kolem 18cm…když je to kratší jak těch 12 tak se mi zdá, že se to víc motá…každýmu to vyhovuje trochu jinak…
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 23:14® Zauwi
to Osprey: je to podmotaný černou nití, takže jakmile se to namočí, tak tělíčko trochu ztmavne a zviditelní se kroužkování
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 22:18® Zauwi
Dnešní tutovka
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:07® Zauwi
to bubu: já ho tam zapomněl dát
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:36® Zauwi
to Bubu: na kaprech se nezahřeju a navíc mě to tolik nebaví…