Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 18:59® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:56® Zauwi
- Diskuze: Muškaření
Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.
- Neděle 8. listopadu 2009 v 18:34® Zauwi
Zdrawím
to Bubu: já je ještě minulej rok nesnášel dělat, tedka je mám moc rád… Ryba na bobše mě potěší mohem více než na golda.
- Čtvrtek 29. října 2009 ve 23:14® Zauwi
to Hecht: když to brutálně přeženu, tak s děličkou na kapry se taky daj vláčet 00 třpytky, otázkou je, jak tě to bude bavit a jak dlouho to vydržíš…
Samozřejmě, že to jde vyměnit hnedka, ale na prut na suchou má člověk trochu jiné požadavky než na nymfování
- Středa 21. října 2009 v 11:09® Zauwi
Jak.novi: díky.)
- Středa 21. října 2009 v 11:08® Zauwi
to Bubu> viděl jsem, že jsi mi psal na icq, bohužel se mi zrovna vybil mobil, takže jsem si to nestihnul přečíst a historie mi na mobilu nefunguje, předpokládám,že to bylo přání?? Jinak výlet k Tobě se mi komplikuje, na 100% to budu vědět v pátek.
- Středa 21. října 2009 v 0:22® Zauwi
to Stopař,bubu: díky za přání kluci
, jsem skoro střízlivej…
- Pondělí 12. října 2009 ve 20:44® Zauwi
to Bubu: vypadá to na další sérii extreme flyfishing…hnusně má být až do začátku listopadu či co…chtěl jsme vázat suché, ale asi se přikloním ke goldům…beztak poteče hodně vody, jak to bude tát
- Neděle 11. října 2009 ve 21:27® Zauwi
- Diskuze: Všeobecná diskuze
to Osprey: u nás bohužel řeka neoplývá množstvím vody větším než malým, takže s tím proudem to není aktuální, ale každopádně chci na jaře párkrát zaject na Labe do Pardubic někde pod zdymadla, takže bych to tam měl ozkoušet do sytosti.
- Neděle 11. října 2009 ve 21:19® Zauwi
to Osprey: mě láká to, že je to jemnější, člověk si pohraje i s menší rybou, a celkově mě to připadá takový akčnější…klasický bobkaření se kterým jsem před 14ti rokama začínal mě přestalo bavit, a když už tak s tím jezdím, jen na Ostrov na velký kapříky
- Neděle 11. října 2009 ve 21:14® Zauwi
to Sander: tak to jsi mě potěšil, já každou chvilku páral oblečení, podběráky…neměl jsem holt trpělivost
…od tý doby co používám BL jsem mnohem klidnější, ryba je taky hnedka vyháčkovaná a zdá se mi že záseky líp seděj…
- Neděle 11. října 2009 ve 21:08® Zauwi
to osprey: po shlédnutí dvd jsem se rozhodnul, že si ten feeder koupím taky… BL háčky v muškařině jsou super věc, mám je první rok i na děličkách na kapry a taky velká spokojenost.......akorát nevím, jak velký vliv to bude mít u toho feederu…
- Neděle 11. října 2009 ve 20:45® Zauwi
to osprey: hoj, používáš na feeder BL háčky?
- Úterý 6. října 2009 v 18:27® Zauwi
to bubu: mrkni na maila
- Sobota 26. září 2009 v 15:54® Zauwi
to Cormoran: možný to je, ale jestli má tuhle míru tak to si netroufám odhadnout…každopádně je to pěkný prasátko
- Sobota 19. září 2009 v 17:55® Zauwi
to alef:
já bych šel do tohoto http://www.e-rybarskepotreby.cz/…8ft-3-4.html?… nebo tvrdší http://www.e-rybarskepotreby.cz/…8ft-4-5.html?… nebo http://www.hobby-g.cz/…6ft-4-5.html?… záleží na tom, kde budeš chytat,jak budeš chytat, jak velké ryby atd.....
- Středa 16. září 2009 ve 20:51® Zauwi
to Bubu: koukám, kolik u vás teče vody…chodíš sušit, nebo tě pořád tak bere streamer?
- Pondělí 14. září 2009 ve 22:16® Zauwi
to Lamadaj: za tu cenu si myslím, že to je odpovídající kvalita.......pokud chceš lepší skalp, budeš muset trochu zainvestovat…prodávaj se třeba i polovičky skalpů nebo jednotlivé srpky, ze kterejch umotáš třeba 25mušek..... Přeju pevné nitě a nervy
- Středa 9. září 2009 v 17:07® Zauwi
to Bubu: já to znám, táta chodí na pátou, pár měsíců jsem tam taky chodil.....
add dávné časy bohužel nepamatuju(nemyslím kvůli té práci, ale kvůli těm rybám…
)
- Středa 9. září 2009 v 7:04® Zauwi
to Bubu: máme ale líběj se nám tvoje mouchy.....-), nevstáváš nějak brzo?