Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 4. května 2009 ve 21:04® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

to Bubu: se nedivim… bez hřebenu, deodorantu a zubního kartáčku…:-D

Pondělí 4. května 2009 ve 20:54® Zauwi
Zauwi

to Bubu: i prd velebnosti :-) , jen tedka bylo víc volného času:-) , jinak dneska jsem z jarynova auta vytáhnul ty Tvoje věci, co jsi nechal na TVV, musim se s tím k Tobě otočit:-D

Pondělí 4. května 2009 ve 20:02® Zauwi
Zauwi

to Regulus: braly jak sviňa je lepší…těch ryb byla fakt spousta…řekl bych, že ještě o dost víc než jsem napsal.....dneska jsme s Jarrynem byli zase, voda byla krásně přikalená, ryby braly pěkně, pak se to pročistilo a už to bylo horší…hodně padaly…

Neděle 3. května 2009 ve 22:31® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: jelikož jsem očekával větší rybu, tak jsem si ho nebral…aby se náhodou něco neposralo…mám na to smůlu…

Neděle 3. května 2009 ve 21:46® Zauwi
Zauwi

já dneska taky parádní lov, chyceno přes 100 ryb…nej ostroretka a tloušť 40+,cca 5 potočáků 30–35 prostě paráda ,ke konci jsem potkal Jarryna, příjemně strávený den, bolej mě nohy i ruka_:)

Neděle 3. května 2009 ve 12:20® Zauwi
Zauwi

to Sander: mouchu jsi nezkoušel?

Sobota 2. května 2009 ve 22:34® Zauwi
Zauwi

to Sander: já myslel, že jsi už 60tku chytnul..... zejtra se jdu snažit zase, snad už bude při chuti …ráno zkusím umotat kobylku…

Sobota 2. května 2009 ve 12:42® Zauwi
Zauwi

tyhle větší potvory vědí kam maj zaject…

Sobota 2. května 2009 ve 12:39® Zauwi
Zauwi

to Sander: ani jsem tom nemohl uvěřit…poprvé jsem chytal na godardy…vždycky mi na mouchy ty 45+ srali…ale řikám, mít foťák, tak mi nezaberou…se mi o tom i zdálo.....ale ta 60tka mě mrzí…podplaval nějakej tvrdej igelit a když jsem to pak vytahoval, tak se mi o něj asi nadřel vlasec a jelec cuknul a bylo to v řiti…

Sobota 2. května 2009 v 11:00® Zauwi
Zauwi

to bubu:ať se daří, já včera dopadl přsně naopak, jako kdybych byl v jiným světě, ryby většinou 40+ nej 51 a měl jsem na prutě i 60, ale ten si mě vychutnal…vše tloušti…na pstruhovce…potoka jen jednoho cca 35cm…je to přesně opačně než by mělo být…

Sobota 2. května 2009 v 10:49® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: P voda VČ | Způsob lovu: Muškaření

Včera luxusní chytačka, sice foukal silnej vítr, takže se blbě nahazovalo, ale ryby mi to bohatě vynahradily, foto bohužel není, kdybych měl foťák, tak bych je určitě nechytnul, voda už je taky docela teplá, takže se šlo bez prsaček(boty čvachtaj ještě teď :-)) , chyceno kolem 50ti ryb, největší 51 tloušť, ještě jeden kolem 60ti mi to urval, většina ryb byla 40+ takže nádherný souboje.Chytáno na 6tku godarda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 27. dubna 2009 ve 22:11® Zauwi
    Zauwi

Správně, muškaření je lov na živou nebo mrtvou mušku – brablence, kobylku a podobný potvory, a proto je to na P vodách zakázáno.

add počet dnů: u nás ve VČ jsou povolený 3 dny, pokud bys přejel do kraje, kde se může celej týden, tak si myslím, že není žádný problém, ale pokud je to opačně, tak si myslím, že bys chytat neměl, já osobně jsem nechtěl řešit problémy, tak jsem měl před 2 rokama, jak celorepublikovou, tak zvlášť ještě pro VČ…bylo hodně času…, byl jsem ještě student,tak mě to 5kilo navrch nijak nemrzelo:-)

Neděle 26. dubna 2009 ve 22:15® Zauwi
    Zauwi

to Lojza: u nás foouká kolem 120ti…hnus

Neděle 26. dubna 2009 ve 22:09® Zauwi
    Zauwi

u nás fučí tak, že se ani nedá chytat, závidím vám…

Pátek 24. dubna 2009 ve 22:08® Zauwi
    Zauwi

to Regulus: nevim jestli už funguje ten smajlík ale vše nejpivo !!!

Středa 22. dubna 2009 ve 21:35® Zauwi
    Zauwi

to Sander: 2 kubíky celoročně a jsem šťastnej:-)

Středa 22. dubna 2009 ve 20:30® Zauwi
    Zauwi

pošlete to k nám, vody teče málo, at se to trochu zakalí a ať pěkně zobou:-)

Neděle 19. dubna 2009 ve 22:18® Zauwi
    Zauwi

to Bubu: já dneska ostrou 35+, a 2 potočáky kolem 30 jinak to nestálo za řeč

Neděle 19. dubna 2009 v 10:39® Zauwi
    Zauwi

to Piranha: jak jsi mi psal, tak mi nic nepřišlo, a pak už jsi tam nebyl, pošli to pls znova

Čtvrtek 16. dubna 2009 v 5:13® Zauwi
    Zauwi

TAK AŤ ZOBOU!!!!:-)