Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 6. února 2009 ve 23:50® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

to Chose: Tomík měl myslím dobrej, ani Ivošek ho nepotopil, a to už je co říct:-D , ale myslím, že ho má z USA.....

Pátek 6. února 2009 ve 23:43® Zauwi
Zauwi

to Sander: dneska jsem nahlodal tátu, chce ho taky, takže cokoliv ,co ten pes rozbije, sežere jde na tvojí hlavu…;-) je kouzelná…co je lepší fenka nebo pes?

Pátek 6. února 2009 ve 20:30® Zauwi
Zauwi

to Bubu: tahle je z nádrže pod Sečí…

Pátek 6. února 2009 v 19:56® Zauwi
Zauwi
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/muskareni/2009/th-img22258.jpg
Pátek 6. února 2009 v 18:12® Zauwi
Zauwi

to chosebaits: děda byl myslivec celej život, a když jsem byl u něj na prázdninách, tak jsem s ním pořád něco někde dělal…

Pátek 6. února 2009 v 17:07® Zauwi
Zauwi

add téma myslivec: já si myslím, že nejde jen tak říct, že oni už tu zvěř nemůžou pustit, většinu roku se o ní staraj, v zimě krměj, dávaj do žrádla nějakou tu medicínu,vysazujou a pak se sem tam něco střelí…třeba ta škodná, nebo přemnožený prasata…, nebo nějaký starý nemocný kusy, který by akorát mohly roznášet nemoci…, navíc mi zvěřina chutná…takže jsem rád, když mi někdo něco přihraje;-)

Pátek 6. února 2009 v 16:33® Zauwi
Zauwi

to Sander:jasně, od Tvejch jelců, páč z nich mám akorát tiky v oku…;-)

Pátek 6. února 2009 v 16:09® Zauwi
Zauwi

admini pročistěte někdo sekci Z lovu :-)

Pátek 6. února 2009 v 16:04® Zauwi
Zauwi

správně;-)

Pátek 6. února 2009 v 10:25® Zauwi
Zauwi

to Bubu: takže ve vlastním zájmu to radši dělat nebudem…:-D

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:37® Zauwi
Zauwi

to Robur: ten tvůj králík se mi strašně líbí

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:28® Zauwi
Zauwi

to Tomash: já jednou jezevce viděl živýýho…strašně se mi líbil…jinak vycpanej už není nic moc, ale z fotky jsem to nepoznal, vypadal jako kdyby kolem toho psa:-) probíhal…

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:26® Zauwi
Zauwi

to Alov: dřív jsme činčily pouštěli dost…ale poté, co se škody začaly posovat do řádů tisíců(stíněný kabely od herních myší, nabíječky k notebookům, a klasický kabely ,rozkousaná maturitní práce a výkresy ), jsem od toho upustili…tedka už je pouštím jen na chodbu…všude zavřu a ať si chvíli běhaj:-)

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:20® Zauwi
Zauwi

tak snad tedka

foto/diskuze/vseobecna/2009/th-img22246.jpg
Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:16® Zauwi
Zauwi

to Tomash: :-D to Alov,Sander: činčily mám 2, bojim se, aby mi je pak náhodou nezakousnul…

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:14® Zauwi
Zauwi

Lukendal> v poho;-)

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:13® Zauwi
Zauwi

to Bubu: hele Evžo, dostal jsem zase nějakou lišku , co z toho udělat na Tvv nějakej dubbing(ebo sehnat ještě něco jinýho), a někdo by nám ukázal, jak do toho přidat ty lesklý vlákna, aby to bylo nějak rovnoměrně…co ty na to?Dovezl by jsi ten kafemlejnek, nebo co to je za přístroj?

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:07® Zauwi
Zauwi

to Lukendal: nevím o tom ani ň, ale brčál sem posílal nějaký odkazy www.lowisko.home.pl www.taimen.com www.flyliga.pl www.malawisla1.pl

Čtvrtek 5. února 2009 ve 22:03® Zauwi
Zauwi

to Tomash: ten jezevec je živej?