Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 15. srpna 2008 ve 13:00® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

to Stopař: hoď sem taky nějakou muchu ne? to Piranha: také se připojuji s gratulací: Davide vše nej a ať Ti mouchy lítaj a rybky zobou:-)

Pátek 15. srpna 2008 v 10:28® Zauwi
Zauwi

xxl: dřív jsem takhle taky upínal háčky a po nějaké době se mi čelisti ve špičce vymačkaly(udělalo se tam malinké véčko a při velkém tahu, se to uvolnilo a střílelo háčky), doporučuji dávat ten háček dál a do špičky dávat jen fakt ty nejmenší

Středa 13. srpna 2008 ve 20:13® Zauwi
Zauwi

Kanál fishing and Hunting......Fly­fishing!!! jdu čučet!

Středa 13. srpna 2008 v 19:22® Zauwi
Zauwi

to Mildas: díky, s fotkama hodně pomohli kluci a přečíst si manuál od foťáku, a v tom vázání se po čase zlepší i takový trdlo jako jsem já:-)

Středa 13. srpna 2008 v 10:20® Zauwi
Zauwi

to Buko: vím, na streamer sice nechytám, ale sem tam mi vezme ludru…,já jen ,že se mi v hlavě zaměňujou pojmy:-93;

Úterý 12. srpna 2008 ve 22:58® Zauwi
Zauwi

to OndruchM: jsem z toho zmagořenej…čtu twister a myslím streamer:-D

Úterý 12. srpna 2008 v 19:33® Zauwi
Zauwi

to Kublaj:duháci nic?

Úterý 12. srpna 2008 v 19:06® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: co zobali?ty černý chrostíky?…až přestan u blít, tak bych se tam rád mrknul:-)

Úterý 12. srpna 2008 v 18:36® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: to je Petr že?

Úterý 12. srpna 2008 v 11:09® Zauwi
Zauwi

to ALzo: líhnutí je velmi solidně(na mě až moc odborně) popsáno v knížce Entomologie pro muškaře, stojí tuším kolem 800,– Jinak o webu, který by nějak podrobnějc popisoval líhnutí nevím..ale neřikám, že není..třeba to sem někdo pošle..

Úterý 12. srpna 2008 v 10:49® Zauwi
Zauwi

to Alzo,Bolenos: všude na internetu je spousta článků o tom, jak začít, co si koupit, na jaký mušky chytat, kdy se co líhne atd atd, chce to aby měl člověk nějakej základ, pak se budete už ptát konkrétně…jinak nejlepší je, když je někde v okolí nějakej muškař, kterej by vás na ty ryby vzal..ukázal jak se to dělá, půjčil prut abyste si to taky mohli vyzkoušet..a pak se od něj třeba i učit…věřím, že takovejch lidí,co rádi pomohou je spousta, ale musí být taky vidět snaha…ne, že se napíše otázka a čeká se co člověku spadne do klína…

Úterý 12. srpna 2008 v 10:17® Zauwi
Zauwi

to Lama: díky za info

Úterý 12. srpna 2008 v 9:45® Zauwi
Zauwi

to Lama: ten skalp je z toho eshopu taimen?

Úterý 12. srpna 2008 v 8:27® Zauwi
Zauwi

to Bobo:Krásná rybka, asi budu muset vyfotit ten štrůdl, abys taky chvíli záviděl ty:-D

Úterý 12. srpna 2008 v 8:25® Zauwi
Zauwi

Alov: je vidět, že máš vkus:-)

Pondělí 11. srpna 2008 ve 22:54® Zauwi
Zauwi

Hany: spíš skartovačka:-D všechno ohryže:-D nejradši má tisícovky…

Pondělí 11. srpna 2008 ve 22:45® Zauwi
Zauwi

A tohle je můj myšák:-)

foto/diskuze/vseobecna/2008/th-img19511.jpg
Pondělí 11. srpna 2008 ve 22:37® Zauwi
Zauwi

to CHose: a prej, že tam nemáte pěkný ryby:-) , škoda , že se nemůžu pochlubit s tím co zabralo mě..to by byla fotečka :-(

Pondělí 11. srpna 2008 ve 21:04® Zauwi
Zauwi

to Kublaj: co mi takhle pochválit prut a obětavost?:-D

edit: okounů jsem usušil mraky:-)

Neděle 10. srpna 2008 ve 21:23® Zauwi
Zauwi

to yerrx. u tohohle bych se nebál nechat ho tam tejden…pokud bude v chladu..