Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 10. srpna 2008 ve 21:11® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

to Chose: jsem v těžký depresi…ty tam máš pěkný ryby..ale co já…

Neděle 10. srpna 2008 ve 21:05® Zauwi
Zauwi

to Dědek: tedka teče tak málo vody a je tak čistá,že je vidět až na dno.....v úsecích, kde byli lipani 40+ jsem neviděl nic většího, jak 35 max ,ale máš recht pár míst ještě je…

Neděle 10. srpna 2008 ve 20:59® Zauwi
Zauwi

to Dědek: byl jsem tam před měsícem a lapal jsme hafo velkejch lipanů, tedka maximálně do 35…už je to hodně probraný 8-(

Neděle 10. srpna 2008 ve 20:53® Zauwi
Zauwi

to Dědek,Medvěd:to chráněný pásmo je od od hráze vyrovnávačky po Hastrmanku myslím…

Neděle 10. srpna 2008 ve 20:36® Zauwi
Zauwi

Před 2 hodinkama jsem se vrátil z ryb…chytačka výborná i přes to, že jsem v životě neviděl tolik muškařů a vláčkařů najednou(ani na závodech)....­.chyceno cca 35 ryb ve složení lipan,potočák,du­hák. Největší ryba 43 duhák..krásnej souboj…i přes to jsem strašně smutnej, přišel jsem o životní rybu cca 70cm …krásnej záběr a nekompromisní fičák proti proudu…půlka backingu venku a prd…12ctka nevydržela :-( , ještě tedka se mi klepou kolena…co to bylo nevim, ale myslim, že potok nebo duhoň…:-(

Sobota 9. srpna 2008 ve 22:05® Zauwi
Zauwi

Kurnik..hnedka jak jsem kuknul na tu fotky, tak sem dostal hlad a chuť.)

Sobota 9. srpna 2008 v 10:50® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8/8/2008 | Revír: řeka | Způsob lovu: Muškaření

Včera večer jsem šel na necelou hodinku na rybky, celkem slušně zobaly, chyceno cca 10 kousků ve složení: potočák,tloušť,prou­dník,ostroret­ka:Chytáno na suchoupivo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 8. srpna 2008 v 15:48® Zauwi
    Zauwi

to HaD: takhle mě na řece hodně školí lipani..sbíraj takový hodmě malý nazelenalý nic…a nic jinýho neseberou…párkrát mi fungovalo, že jsem nasadil nějakou velkou mouchu…

Pátek 8. srpna 2008 v 15:38® Zauwi
    Zauwi

add Bambule v obloučku: Nemyslím si, že to je zrovna bambule(konkrétně ten můj pakoš), ale lepší by to být mohlo… Další otázkou ovšem je, jestli má cenu tohle řešit…?Někdo to dělá s bambulí a berou mu stejně..někdo zase křičí, že pakomár má tenký tělíčko(což je pravda) a že tam bambule být nesmí…

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:41® Zauwi
    Zauwi

to HaD: já bych nasadil něco, co je co nejvíc podobné tomu co lítá a po čem jdou…

Pátek 8. srpna 2008 ve 14:39® Zauwi
    Zauwi

to Tomucha: dělám stejně…akorát sem i ten poslední ovin párkrát malinko povolil..otestováno s šedivou bukonití a nedělá mi to…asi bude o malinko silnější a vydrží to víc v tahu…, tuhle docela rvu…

Pátek 8. srpna 2008 ve 12:45® Zauwi
    Zauwi

to Kublaj: pořád je co vylepšovat pivo

Pátek 8. srpna 2008 v 11:00® Zauwi
    Zauwi

to Buko: jj Bukonití

Pátek 8. srpna 2008 v 8:34® Zauwi
    Zauwi

to Padis: Rychtu jsem měl až potom…,takže ti to nevyšlo :-P

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 22:05® Zauwi
    Zauwi

já to motán opačně jak to dělá Buko…dřív se mi to nestávalo…ale tedka jo..něco asi zapomínám..nebo mám slabou nit a moc to utahuju až to rvu…

Čtvrtek 7. srpna 2008 ve 21:39® Zauwi
    Zauwi

Nějak mi nejde udělat pěknej konec(vždycky se to malinko povolí)..poradí někdo nějakej fígl, jak na to..rvu to až praská nit a stejně to není ono…

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img19415.jpg
    Čtvrtek 7. srpna 2008 v 19:33® Zauwi
    Zauwi

to MDX: jelikož jsem hodnej, tak si chci dopřát něco nového kolem pětky, na tu štíču a kapra(u nás nejsou velký) to bude stačit…ta moje trojka docela trpí když tahám kapříky kolem 50cm…

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 15:35® Zauwi
    Zauwi

to Siri: je to VMT 14 od Tomuchy…celkem dobrej, mušák na štiky vyřešenej nemám, asi budu muset kontaktovat pupáka…

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 10:31® Zauwi
    Zauwi

to Chose: :-93; to Fikus,Regulus: to je dost,že se tady taky ukážetepivo

Čtvrtek 7. srpna 2008 v 8:38® Zauwi
    Zauwi

to Stopař,Padis: Čus:-) , závislej nejsem, ale rád si takhle večer dám…, krásně se potom usíná:-)