Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 8. července 2008 ve 22:01® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Muškaření

Včera jsem byl navšívit Tomíčka s Kublajem na 2.Sečském-chlastacováza­cochytacím týdnu,kluci naplnili očekávání a zase nasadili laťku hoooodně vysoko:-)

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img18958.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img18959.jpg
Úterý 8. července 2008 ve 21:40® Zauwi
Zauwi

O víkendu jsem si krásně zamušil, za 1,5 dne chyceno cca 70 kousků, velikosti nebyly nijak oslňující,velcí lipani jaky kdyby tam nebyli, největší rybka duhák 41cm

foto/diskuze/muskareni/2008/th-img18954.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img18955.jpgfoto/diskuze/muskareni/2008/th-img18956.jpg
Úterý 8. července 2008 ve 21:32® Zauwi
Zauwi

to Bubu:věřím tomu, že mi to aspon nastíníš:-)

Úterý 8. července 2008 ve 21:22® Zauwi
Zauwi

bubu> doufám, že jsi to dobře okoukal, až přijedu tak budeš učit;-)

Úterý 8. července 2008 v 15:58® Zauwi
Zauwi

to Tomash: i kdyby to bylo pro deset lidí, tak se mi to nelíbí…8-(

Úterý 8. července 2008 ve 14:09® Zauwi
Zauwi

to Tomash: z tý fotky mi je blbě

Pátek 4. července 2008 v 16:24® Zauwi
Zauwi

Zejtra je svátek.....jede se mušit:)

Pátek 4. července 2008 ve 13:35® Zauwi
Zauwi
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4/7/2008 | Revír: řeka a pak rybník | Způsob lovu: Muškaření

Večerní muškaření probíhalo za krásné bouřky a poněkud méně hezkého lijáku…lapnul jsem 3 okounky a mazal jsem s nima na candáta…chytáno cca do 23:15, pak už bouřka docela řádila ,tak jsem to sbalil a mazal domů, abych nezapomněl, tak candát samozřejmě nezabral:)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 3. července 2008 ve 13:05® Zauwi
    Zauwi
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7.2008 | Revír: řeka P | Způsob lovu: Muškaření

Včera večerní muškaření, vživotě jsem neviděl tolik chrostíků, ryby zobaly larvy stoupající k hladině, a to plouvoucí nástrahu neměly moc velkej zájem,nakonec se povedli cca 4 tloušti,4okou­ni,2 ostrý a lipánek.) Škodlivé rybky přesazeny do MP stojáku, doufám, že se jim tam bude dařit.)

Úterý 1. července 2008 ve 22:40® Zauwi
      Zauwi

to Bubu: pravda…, něco na tom nehraje..:-1

Úterý 1. července 2008 ve 22:29® Zauwi
      Zauwi

to Bubu: jsi sušil jo?Já myslel, že na krátkou nymfu …

Úterý 1. července 2008 ve 22:29® Zauwi
      Zauwi

to Bubu: tam kam jedu to zobou v šeduvý barvě, takže CDC je jasná volba, jen jsem potřeboval nějakou inspiraci.)

Úterý 1. července 2008 ve 22:23® Zauwi
      Zauwi

to Bubu: děkuji:)

Úterý 1. července 2008 ve 21:50® Zauwi
      Zauwi

Bubu: velká závist, máš taky osobku:-)

Úterý 1. července 2008 ve 13:14® Zauwi
      Zauwi

Jiris: přidávám se k Regulovi…řikals na mušák..a že seš línej něco umotat tě neomlouvá!!!:-P Jinak pěkný kousci:)

Neděle 29. června 2008 v 11:43® Zauwi
      Zauwi

to Alivio: no já teda čumim, veliká gratulace a hodně štěstíčka!!!pivo

Neděle 29. června 2008 v 10:18® Zauwi
      Zauwi

to Regulus: osobka

Úterý 24. června 2008 ve 20:24® Zauwi
      Zauwi
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22-24.6.08 | Revír: Ostrov nad Oslavou | Způsob lovu: Kaprařina

S kamarády jsem vyrazil do Ostrova nad Oslavou potrápit místní kapřiska, bohužel počasí nám nebylo nakloněno , takže ryby skoro vůbec nezobaly… Celkem chyceno 12 kaprů…18 jich skončilo v kořenech, takže jsme měli i trochu smůly…kámoš navíc dostal úpal, takže jsme o něj museli pečovat.
      I přestože to mohlo být o hodně lepší, tak jsem moc spokojenej, protože jsem si chytnul svůj novej osobáček 76,5 kapřisko:)

Pátek 20. června 2008 v 8:41® Zauwi
        Zauwi
        Diskuze: Z lovu

Včera večer po práci jsme vyrazili s klukama na Loučnou, rybky v celku zobaly, chyceno pár duháků,hodně potočáků, pár sivenů,lipan a tloušť… Největší ryba potočák 37, a kámošovi zabralo nějaký ukrutný hovado…bohužel spadlo ještě než jsme ho stačili zahlídnout…takže vydařená chytačka, akorát ty komáři byli strašný…mám oteklou hubu a prsty, že sotva vidím a píšu…tak příště.)

Čtvrtek 19. června 2008 v 11:02® Zauwi
          Zauwi

to Toulovec: k tomu se teprve musím dopracovat:)