Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 25. května 2008 ve 20:45® Zauwi
- Diskuze: Muškaření
to Mildas: i když je dneska na netu všechno, sbírání zkušeností přímo u vody má pro mě mnohem větší cenu, než když si to někde přečtu i když to někdy znamená tápání „ve tmě“.Sice mušit teprve začínám, ale cítím to samé, co jsi tady napsal…
- Neděle 25. května 2008 ve 20:37® Zauwi
to Bubu: krása:), btw pinzetu pošlu neboj se, chci poslat něco na otestování a ještě to není hotový.
- Sobota 24. května 2008 ve 22:57® Zauwi
- Diskuze: Z lovu
Dneska jsem navázal svého prvního zonkera, tak jsem to samo sebou musel jít hned vyzkoušet, chytáno na P stojáku, chyceni 4 okouni kolem 25cm a štička lehce přes 40cm, cca 5 ryb spadlo + nějaký neproměněný záběry…na ten stoják to fakt chce potápivku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. května 2008 ve 22:23® Zauwi
to Brčál: slušivá:)
- Sobota 24. května 2008 ve 21:58® Zauwi
To Jarryn21: nezajedem zejtra k nám na ryby?
- Pátek 23. května 2008 v 18:47® Zauwi
to Tomucha: svěrák i s háčkama dorazil v pořádku, vypadá to dobře, v noci snad urvu trochu času a potykám si s ním.)
- Čtvrtek 22. května 2008 v 9:46® Zauwi
- Diskuze: Všeobecná diskuze
to Lojza:Zonkery nevážu, ale myslím, že se moc nezatěžujou,když se na ně chytá s potápivkou…většinou…
- Středa 21. května 2008 ve 13:55® Zauwi
to Bubu: až to bude tak nějak v normálu tak bych přijel…na raft nemám žaludek..a nerad plavu…
- Středa 21. května 2008 ve 12:50® Zauwi
to Bubu: je to hnus
- Středa 21. května 2008 v 11:49® Zauwi
CHrudimka taky stoupla..už jsme zase nad kubíkem…
- Středa 21. května 2008 v 8:18® Zauwi
to Mike: vím, právě jsem myslel třeba nějaký ty úpravy a ty rybky navíc by ti určitě nevadily:)
- Úterý 20. května 2008 ve 23:00® Zauwi
to Mike: nemyslel jsem opravovat, ale starat se o to tak nějak celkově:)
- Úterý 20. května 2008 ve 22:57® Zauwi
to Mike: no vidíš, můžeš Jarrynovi spravovat rybníčky…:)
- Úterý 20. května 2008 ve 22:53® Zauwi
to JArryn21: měj se a nech něco kosákům!!!
- Úterý 20. května 2008 ve 22:46® Zauwi
to Jarry21: bych si to rozložil..ne takhle na jednou..to by mě asi oddělalo:) , když mít ty prachy tak do toho jdu…
letos se bude konat jen Bosna a kapřiska + nějaká ta řeka…příští rok se uvidí
- Úterý 20. května 2008 ve 22:36® Zauwi
to Mike: uvidíš
, každopádně budu držet palce
- Úterý 20. května 2008 ve 22:35® Zauwi
to Jarryn21: to já bych věděl co se čtyřma měsícema..tak na měsíc někam na sever mušit, pak bych zkusil pro změnu někde sumíky…pak někde kapřiska,mrknout se na Ohři,Moravu, nějaká ta kalba do toho a ono by to uběhlo jako nic…
- Úterý 20. května 2008 ve 22:32® Zauwi
to Jarryn21: ok to zmáknu
- Úterý 20. května 2008 ve 22:31® Zauwi
to Mike: jako ty ústní zkoušky jsou defacto stejný jak maturita a je jich tolik že ti to nepřijde..takhle jsem to myslel, jinak je to v pohodě…akorát že když to neuděláš tak jdeš na další termín třeba za tejden a ne v září
- Úterý 20. května 2008 ve 22:27® Zauwi
to jarryn21: posílá to poštou, takže asi na dobírku…mu řekni ať to k tomu připíše a já to cálnu…pokud to nejsou těžký tisíce…