Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Zauwi"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Zauwi. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 20. května 2008 ve 20:30® Zauwi
- Diskuze: Muškaření
to Ondruch: při těch osmi ta řeka byla úplně v pohodě, když se tak za tím tedka ohlídnu…, ale byl jsem posranej..to víš, doma vody po kotníky a když víc,tak se ani nehne…hodně taky dělalo to, že nemám filc…
- Úterý 20. května 2008 ve 20:28® Zauwi
to Bubu: ba ne, Ivošek by měl velkej odpor…
- Úterý 20. května 2008 ve 20:19® Zauwi
- Diskuze: Všeobecná diskuze
to HaD: pozdravuj a ať se uzdraví
- Úterý 20. května 2008 ve 20:17® Zauwi
to Bubu: dá se v tom chytat???
- Úterý 20. května 2008 v 9:56® Zauwi
to Piranha: než jsem jel napodzim k Evžovi tak jsem chytal na Chrudimce v 5,3q…byl jsem zakouslej do kořenu a držel se jako klíště…
, i Evži teklo 8q… klika ,že je to širší..ale i tak jsem tam chodil jako posranej…
- Pondělí 19. května 2008 ve 21:16® Zauwi
to Toulík: také se připojuji ke gratulaci
,ať Ti zobou!!!
- Neděle 18. května 2008 ve 21:54® Zauwi
Výborně v Chrudimce teče už 20× tolik co normálně, počkám až to bude na 10ti násobku a jde se na ryby:)
- Pátek 16. května 2008 v 10:59® Zauwi
to Lojza: závist veliká
- Čtvrtek 15. května 2008 ve 21:26® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.5. | Způsob lovu: Muškaření
Po práci s kámošem na řece, chytnuli jsme kvanta okounů,kámoš i pár štiček a candošů......já ještě pár potočáků a lipanů…v řece plave samé řasa a bahno protože bagrujou přítok…všech 6 světlejch lur mi ukosnula štíhlata..musim jít něco navázat..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. května 2008 ve 21:35® Zauwi
a je to v prdeli..prosrali jsme to…
- Středa 14. května 2008 ve 20:39® Zauwi
to Brčál: Honzo to je nádhera:) tiše závidim
- Středa 14. května 2008 v 10:30® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.5.2008 | Způsob lovu: Muškaření
Včera po práci jsem na 3 hodinky skočil na řeku, ryby docela braly,,chyceno cca 30ks převládal siven a potočák, sem tam se nachytal i lipan, na závěr jsem zapřáhnul tlouště hodně přes 50…chvíli docela slušně bojoval, bohužel jsem si s sebou nevzal podběrák, takže mi v závěru utekl
… asi ho s sebou začnu zase nosit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 12. května 2008 v 15:56® Zauwi
- Neděle 11. května 2008 ve 22:56® Zauwi
to xxl: zatim nemám poladěný fotky..až něco umotám, tak sem časem něco hodim..momentálně nemám háky
- Neděle 11. května 2008 ve 22:12® Zauwi
to xxl:dej tam golda a sem tam s nim cukni…berou to spolehlivě…nebo ludry, streamery..nebo nějakou divočinu:)
- Neděle 11. května 2008 ve 20:19® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.5 | Způsob lovu: Klasická položená
Dneštní pokus o kapra dopadl katastrofálně…uhnal jsem bezrybku jak vyšitou..zejtra to budu muset napravit na řece..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 ve 20:18® Zauwi
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.5 | Způsob lovu: Muškaření
Včera jsem skáknul na řeku na 3 hodinky zamušit, výsledek byl víc než dobrý, chyceno cca 30 ryb, převažoval proudník a hned v závěsu tloušť a okoun…povedl se taky potočák 35cm:),už jsem si sehnal pořádnej kýbl, takže od nich začnu pomalu očišťovat řeku, rybky poputujou do blízkého stojáku.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. května 2008 v 11:04® Zauwi
to Bobo: gratuluju
- Sobota 10. května 2008 v 11:05® Zauwi
Tahle jim moc chutnala:)
- Pátek 9. května 2008 ve 20:57® Zauwi
Bude zítra někdo ve Slatiňanech, že bysme pokecali?