Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 1. prosince 2015 ve 12:02® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> no vidim to blede vzhledem k dochazce, ale bylo by to fajn, jinak se uz vidim ve fronte u kadi na kapra, chjo, chudak ja
- Úterý 1. prosince 2015 v 11:36® Scanix
kubas> ale chytl nejake okyse do ±35, pidi C a pidi sticku, ale to nestalo za foceni, nic pro jedleho, neboj
- Pondělí 30. listopadu 2015 v 15:57® Scanix
troutkiller> to je dobry ne, ja byl v listopadu jednou u vody, vis co to znamena, zadne listopadove album
- Středa 4. listopadu 2015 ve 12:38® Scanix
Jen pro uplnost nejake cudle za rijen, mockrat jsem u vody nebyl a bude asi hur… http://www.chytej.cz/…ulovky-2015/
- Pondělí 26. října 2015 v 15:09® Scanix
jepice> jj, treba neco takoveho.
- Pátek 23. října 2015 ve 14:46® Scanix
David H.> taky rikam, ze s tebou souhlasim, jen jsem si dovolil to rozsirit, jako osobne se hrkacum vyhybam, na mnou chytanych utltra prochytanych vodach fakt neslapou vubec a tam, kde to obcas prekvapi to stejne neni zadna hitparada, mam par puvodne hrkacu umrtvenych a je to o neco lepsi, i kdyz trosku ztratily na chodu a jak rikas letovych vlastnostech, ale tady nejsme ve Svedsku a ty ryby snad uz videly vsechno
- Pátek 23. října 2015 ve 14:28® Scanix
David H.> no ja s tebou v tomhle souhlasim, jen jsou vody, kde hrkaci vec je zaklad a pak neni hrkaci wob a hrkaci wob, ted teda nebudu propalovat, ale jsou v tom sakra rozdily a ucinek na ryba uplne diametralni.
Jen bych dodal, ze hrakaci gumy se dalaji, napr. Storm uz pred 10ti lety, dneska treba nekteri vyrobci dodavaji jake si hrkaci amule, ktere muzes a nemusis do nastrahy pridat, ale s tim mam pramalou zkusenost.
- Pondělí 12. října 2015 v 19:47® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Nebylo moc času, už už to vypadalo na čistý průstřel, ale nakonec klepy klep. I když to nejsou žádní obři, na té naší říčce moc potěšili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. října 2015 v 11:09® Scanix
David H.> no byl jsem parkrat a zrovna se trefil do ryb, to se moc nestava
- Středa 30. září 2015 ve 14:30® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David H.> to ja taky, ale krome jednoho fouse jsem snad nikdy nechyt suma na privlac krome zari, pak teda nahodaky v listopadu a prosinci, ale to byly specialni podminky, nemyslim tim zimoviste, ale teple zimy
- Úterý 29. září 2015 ve 13:27® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
František Helm> voda je v normalu, po tydnu stavebnich uprav, otazka je, co zustalo uz v tak prazdne vode, ale verim, ze neco jo.
- Pondělí 28. září 2015 ve 20:11® Scanix
Tak protoze je tu tarka konec zari, nahazel jsem nejake fotky opet do alba, tak muzete mrknout viz http://www.chytej.cz/…ulovky-2015/
- Pondělí 28. září 2015 v 17:17® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka
A dokonce i blbeni chtěli zářivě a připletl se i nějaký ten okyš a kudla.
Nesmím zapomenout na obligátního „ten by byl na feeder pardní“ cejna za sako
Tento příspěvek byl editován 28.9.2015 17:18:48 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2015 v 16:46® Scanix
Dá to praci, najít ty daleko od sebe zaběhlé „psy“, pokud se člověk prokouše boleny a tloušti, tak občas nějaký z těch „pejsků“ taky klepne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. září 2015 ve 13:08® Scanix
troutkiller> to ja fajn, jen se obavam, ze jak je k rybam bliz, odnseou se jich slusny pocty a jeslti jednou zase bude voda naplno, bude to pak traga, holt realita.
- Sobota 26. září 2015 v 16:07® Scanix
Při prvním jsem si myslel, že je to konečně kloudný candát, otočil se pod vodou tak šikovně, že jsem viděl zlatavého velikána, způsob boje tomu taky nasvědčoval, ale zklamání to nebylo, hlavně že ten forpas určený pro candáta vydržel ty kartáče
Tento příspěvek byl editován 26.9.2015 16:08:09 uživatelem Scanix.U dalšího jsem měl už jistotu, ale i tak to bylo supr. Jen více takových překvapení
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. září 2015 v 18:04® Scanix
troutkiller> mas pravdu, ze nesvedci, ryby jsou vice na husto a lidi na ne lepe muzou, odnasi se tu a tam pekne ryby, je to nemile…
- Středa 23. září 2015 v 11:35® Scanix
David H.> aha vlastne, tak to jo potom
- Úterý 22. září 2015 ve 21:11® Scanix
dam> pockej, to jsem na FB spatne cetl nejaky stary prispevek? Tak to potom jo, jsem se tesil zase na fotky poradnych ryb, to vis, ja tomu ted moc nedavam, byl jsem v zari zatim ctyrikrat u vody a bida
- Čtvrtek 17. září 2015 ve 21:46® Scanix
dam> co ty Dave, nemas byt nahodou na ceste za tajmeny? Nebo stale odklad?
Scanix: No nevim, zda se tomu da tak rikat, tohle jsou dorostenci a je jich tu jak safranu ;)
HaD: Taky jsem chtěl konkurovat, ale zero :-/
Petula: Paráda,konečně konkurence;-)