Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 11. září 2015 ve 13:18® Scanix
Scanix

Sintrix> tak o tom ja nic nevim, ale nekdo se tim ohanel tusim, ze to je vstricny krok lidem, blbost je to, ted o tom napsali pekny clanek v zarijovem ceskem rybari.

jezevec> tak me osobne Kvetovnov v zaludku nelezi, ze je to divne MP a divna voda s divnou obsadkou, to asi je. Kapri tam snad zadni nejsou pote, co se to slovilo. Dravci bohuzel asi take ne, vse se udajne rozprodalo kamsi, myslim par tech velkych candatu a metrovych stik, ale opet to mam jen od agentury JPP (Jedna Pani Povidala) ;-)

Středa 9. září 2015 v 15:31® Scanix
Scanix

David H.> no tak to te Pavla ma asi opravdu rada :-) Koukej si to uzit a neco privez, hlavne at vam to vse klapne ;-)

Středa 9. září 2015 v 10:04® Scanix
Scanix

Venca Zelenka> to mas jeste dobry, dravec roku, ha, to jsem si odbyl asi v itosce, i kdyz to ani tam zadna monstra nebyly

Úterý 8. září 2015 ve 13:52® Scanix
Scanix

Venca Zelenka> brecim, ze se nedostanu k vode, konecne bude sance vyzkouset i ty tvoje tvorby, co mi na jare dal Prutos, ale nestiham, kdyz prijdu domu, je pomalu uz tma a kdo by do te kosy na noc chodil ;-) Kdepak, co nepochytam v lete, to uz na podzim nechytim. Nerikej mi, ze u vas na rece se na podzim nejak ty ryby rozkousou, tady tedy nikdy, spis naopak, stojaky neresim, ty rozumne jsou pro me na tu chvili mimo dostrel, bych samotny cas lov stravil jen castou tam a zpet a na vic by nezbyl cas, to vis, vice jak 2–3h tezko urvu ;-)

Úterý 8. září 2015 ve 13:24® Scanix
Scanix

Kurna vice jak tyden ze zari pryc a ja to s rybama nejak porad nerozjel, obavam se, ze to ale lepsi nebude. Tak snad me nekdo zastoupi ;-)

Sobota 5. září 2015 v 10:36® Scanix
Scanix

Sintrix> ono nejde asi prave jen o Kvetonov, rekl bych, ze tech „vstricnych kroku“ je nejak moc, hlavne jsou to podle meho kroky spis do pekel, jako treba snizeni velikosti rybicky na Lipne z 20 na 15 a bude hur.

Pátek 4. září 2015 v 10:28® Scanix
Scanix

jezevec> to se musis zeptat pana Hladika a jeho nohsledu ;-)

Čtvrtek 3. září 2015 ve 12:54® Scanix
Scanix

troutkiller> rikal jsem, ze specialne ty budes zklamany, neda se nic delat, nejsou vychazky, nejsou ryby, neni nic fotogenickeho ;-)

Čtvrtek 3. září 2015 v 9:51® Scanix
Scanix

kubas> njn, skoncime tam vsichni :-)

Středa 2. září 2015 v 19:41® Scanix
Scanix

David H.> jako na rece ten podzim nic moc, ale vazne, jinak je pravda, ze to neumim, ani v lete ani jindy ;-)

Středa 2. září 2015 v 9:56® Scanix
Scanix

David H.> no dneska je fajn, jen ta teplota vody pujde dolu a to co jsem nechytil do ted, uz nechytim, at si kazdy o podzimu rika co chce, me fungovalo vzdy jen leto ;-)

Středa 2. září 2015 v 9:55® Scanix
Scanix

jezevec> na Kvetonove zadni kapri nejsou, jeste vloni to byl normalne pstruhovy revir a to omezeni na muskarskou vybavu je tam stale, navic se tam smi vlacet na nastrahy tusim 14+ avsak pouze s jednohockem. Dobechov je temi pidikapriky znamy, je spodivem, ze se vysazuji takhle male ryby do vody, kde namisto aby rostli tak ztraci na vaze, to je skoro pro nejake ochranare prirody. Vsimni si, ze za priplatek na povolence nejake ryby jdou, takze je to primarne o tom privatizovat nefungujici svaz, kde jdou penize zrejme do kapsi jen pohlavarum a povolenka za pul darma, priznejme si to, je to tak.

Úterý 1. září 2015 ve 23:19® Scanix
Scanix

David H.> aha, no zase to ctu vytrzene z kontextu, to jsem celej ja :-)

Úterý 1. září 2015 ve 23:09® Scanix
Scanix

Jinak srpnove album je venku, ale je to hrozna slabota, je fakt, ze jsem dal za srpen asi jen ctyri vychazky, tak je to znat :-) http://www.chytej.cz/…ulovky-2015/

Úterý 1. září 2015 ve 23:07® Scanix
Scanix

David H.> myslis to vazne s tim lovem z lode a ze brehu, nevim jak zavody, ale bezny lov kdekoliv z lode mi dava lepsi vysledky jak ze brehu, pokud je to tedy stojak, reka je na tom tak ± stejne.

Pondělí 31. srpna 2015 v 17:55® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Hromada horkých srpnových dnů by se nechala vměstnat do několika málo vycházek s fajn přáteli. Děkuji tímto všem zúčastněným za svkělé lovy a pokec, snad si to brzy zopáknem ;-)

Tento příspěvek byl editován 31.8.2015 17:57:12 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115542.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115543.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115544.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2015/th-img115545.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 24. srpna 2015 ve 14:10® Scanix
    Scanix

David H.> chudak ty, to uz abys zacal zase poradne trenovat :-)

Sobota 1. srpna 2015 ve 13:15® Scanix
    Scanix

troutkiller> je mi to jasny :-)

Pátek 31. července 2015 ve 22:42® Scanix
    Scanix

Mam dotaz, proc po vlozeni fotografii do alba se pri beznem zobrazeni seradi v opacnem poradi, nez byly vlozeny, neslo by to nejakou volbou v definici alba urcit, zda zobrazovat od posledni ci od prvni vlozene fotografie?

Pátek 31. července 2015 ve 22:29® Scanix
    Scanix

Tak lidi, konec cervence a kdo chce, muze mrknout na dalsi album http://www.chytej.cz/…ulovky-2015/

Asi troutkiller to oceni nejvice :-)