Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 18. července 2015 v 15:35® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> peknej okunik, doufam, ze privezete vic peknych fotek spousty ryb
- Středa 15. července 2015 v 10:17® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravcijepice> tady mas vetsi popik
- Středa 15. července 2015 v 10:16® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravcijepice> Hladinovky obcas nekde funguji
- Úterý 7. července 2015 v 15:45® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> tak si to koukejte uzit a tesim se na report
- Pondělí 6. července 2015 v 11:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Znáte mě, jsem na rychlou akci, příchod k vodě, pátnact minut lovu, prda do prutu, pár minut zdolávání, několik rychlých fotek a odháčkování ve vodě a jít spokojeně spát
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 4. července 2015 v 15:15® Scanix
Podvečerní boatovačka se povedla, ryb dost a bylo i pár adrenalinových zážitků, jako zdolávání shnilé lodní podlážky apod.
Tento příspěvek byl editován 4.7.2015 15:18:02 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 2. července 2015 v 9:34® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> ja vim, ze jsi se nemohl dockat, feeder chytam z jara, neboj, stiham i plavku a mouchu a dokonce jsem letos i jednou kapraril
Ale fotky praseckina na koule ode me fakt cekat nemuzes, to fakt sorry. Vsak vim, ze jsi celej netrpelivej, kdy zase bude dalsi mesicni album
- Čtvrtek 2. července 2015 v 1:01® Scanix
Tak narozeninový sumík se nekonal, co se dá dělat, každopádně jsem si zachytal tloušťě, vytáhl jsem candátový proutek, dal forpas z 0,40 FC a šlo to skoro samo. Bylo fajn pro změnu nemáchat sumčákem a nevydolovat ryby jak heverem
Tento příspěvek byl editován 2.7.2015 01:02:02 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 1. července 2015 v 17:42® Scanix
Tak jsem tam nahazel cervnove album, no nakonec to nebylo nejhorsi, i kdyz je porad co zlepsovat
http://www.chytej.cz/…ulovky-2015/
- Středa 1. července 2015 ve 14:03® Scanix
Poslední červnové ráno mě vzbudil déšť a nemohl jsem už něják usnout, nebylo zbytí, musel jsem jít se sumčákem k vodě, chudák já
Tento příspěvek byl editován 1.7.2015 14:06:19 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. června 2015 ve 23:29® Scanix
Nils Master> taky bych rek, ze je to standard, pokud to neni okys z Ebra ci tak nejak. Kazdopadne je videt, ze po te 40 jim to uz moc do delky nejde
- Úterý 30. června 2015 ve 13:58® Scanix
Jinak jsem zjistil, ze ten okys, co jsem chytil, je tataz ryba, kterou jsem uz potkal v 09/2011 a chytil ji i kolega 09/2012. Jako ty znaky jsou jasny a i kresba pruhu je stejna, nahore kamaradovo foto z 09/2012 (41cm) a dole aktualni foto z 06/2015 (43cm)
- Úterý 30. června 2015 v 1:28® Scanix
Dnešní počasí bylo tak trochu divné, po cílové rybě ani památka, ale tento krasavec mi to celé vynahradil. Krásných 43cm a na zdejší vodu hodně neobvyklá velikost, tak snad ještě nějaký ten cenťák přidá a potkáme se znovu
P.S. Davide, díky za gumky, fungují skvěle
Tento příspěvek byl editován 30.6.2015 01:28:40 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 1. července 2015 ve 12:17
HaD: Scanix – o to víc to potvrzuje teorii, že je to velká výjimka…
- Úterý 30. června 2015 ve 21:03
_Beny: Okoun velkej jak kapř :-D. Super. Takového okyše jsem na řece ještě nikdy neviděl :-), to je asi jen pro vyvolený… :-)
- Úterý 30. června 2015 ve 14:02
Scanix: Tezko rict Davide, ja uz ji potkal zrejme po druhe, tu samou, viz muj prispevek v Privlac a dravci ;)
- Úterý 30. června 2015 ve 12:21
HaD: jo a k tomu potkávání – podle mě takovou rybu na řece potká jen málokdo jednou za celý život
- zobrazit všechny komentáře (12)
- Středa 1. července 2015 ve 12:17
- Neděle 28. června 2015 ve 12:28® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Od zahájení už celkem dost rybek ve složení candát, bolen, tloušť, okoun, štika, sumec a cejn
, ale vše vesměs ve velikostech, které nejsou zrovna zajímavé, ale i tak to je příjemné občas se dostat k vodě a o překvapení není mnohdy nouze.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. června 2015 v 18:48® Scanix
Tak bando, preju vsem zitra paradni zahajeni a pak jeste lepsi zbytek sezony, zlomte prut
- Neděle 7. června 2015 ve 21:29® Scanix
Venca Zelenka> kdepak, je dost mist, kde jsou neaktivni a nekrmi se, jen tak stoji v recisti v mensich hejnech, pak se obcas povede nejakeho z toho hejna primet k zaberu na relativne „snadnou“ korist, casto se mi to povede i na dost velkem „oleji“, na krmnem miste, kde je treba 2–2.5m.
- Neděle 7. června 2015 v 19:56® Scanix
Venca Zelenka> stejne je to i tady, ale jsou mista, kde k tomu vyplaseni nedojde pokazde, ale souhlasim, ze po chyceni vetsi ryby se, uz zadna vetsi nepovede.
- Neděle 7. června 2015 v 19:54® Scanix
skwor> ber to jako dobrou motivaci. Nejake ty 57,58 jsem taky chytil, ale tohle je tezke, je to fakt o jednom ci dvou hodech, pokud se ti to nepovede, papa
- Neděle 7. června 2015 ve 13:51® Scanix
skwor> nebudu ti to vyvracet, ryba, kterou vidis urcite uz o tobe davno vi, ale ja ve vedrech takhle chytam ryby i hodne nad 50, rekl bych, ze je treba zvolit vhodnej wobler a velikost, bohuzel dost prekazi lanko a kazdej rusivej prvek, pak je uz jen je nevyplasit a prvni rybou to zpravidla konci.
- Neděle 7. června 2015 v 11:36® Scanix
skwor> pockej par dni na woblirek tazenej pomalu tesne pod hladinou lehce po proudu a budou brat i v tom nejvetsim vedru, teda vetsinou
HaD: Starej dobrej Scanix :) :-d
Mysak1: Odemne palec hore. :-D Ale kubas má pravdu ,je to provokace!!
kubas: To jsem se čirou náhodou uklikl vedle :-).
Scanix: Zmetku, ted vidim ten dislike :))