Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 3. června 2015 ve 14:56® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
David H.> jo Dejve, ja mam pocit, ze to s nami uz lepsi nebude
Ale cert vi, z ceho to vlastne mas
http://www.novinky.cz/…-tunelu.html
- Středa 3. června 2015 v 10:47® Scanix
David H.> beru te za slovo
- Středa 3. června 2015 v 9:06® Scanix
David H.> Davide, taky drzim palce, holt si asi sumcak chvili ted nepotezkas, ale to nevadi, az budes v poradku, tak to dozenem
- Čtvrtek 14. května 2015 ve 20:28® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: IT
A ještě něco netradičních úlovků
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. května 2015 ve 20:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: IT | Způsob lovu: Přívlač
Vláčkařská výprava do Itálie se supr partou kamarádů byla pro mě tařka jako domácí lov. Museli jsme hledat, jezdit a házet do úmoru na každou rybu. Užili jsme si kopec srandy, supr zážitky a vyzkoušeli lovit snad za každého počasí a vodě od louže po gigantický Pád. Každý si chytil nějakou tu pěknou rybu a některé ty fišky byly opravdu parádní. Jel bych hned zas
Tento příspěvek byl editován 14.5.2015 20:25:28 uživatelem Scanix.Grazie Italia, dík kluci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. března 2015 v 17:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Jaro se pomalu ozývá, mezi typickými „zimními“ rybami se začínají objevovat i ty „jarní“ a druhová pestrost se rozrůstá. Tloušti, jeseni, podoustve, ostroretky, plotice, cejnci a cejni začínají být aktivní a jsou už pěkně ve svatebním hávu…
Tento příspěvek byl editován 1.3.2015 16:21:26 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. ledna 2015 ve 23:09® Scanix
skwor> nic moc, me funguji podstatne vice stare modely, snad jeste ty kingshady, ale chce jim to pristrihnout ocasky
- Pátek 2. ledna 2015 v 19:29® Scanix
troutkiller> vsak to bylo specialne pro tebe, neboj, myslel jsem si, ze se budes tesit
- Pátek 2. ledna 2015 ve 14:37® Scanix
Tak pratele, abychom uzavreli tu lonskou sezonu, tak jen pro poradek prosincove album, no viz jeho obsah je jasne, jak to vlastne v prumeru bylo cely rok, tak at se vam v nadchazjeici sezone dari a uzivate si nejen rybky ve zdravi
http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:18® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Taky jsem se byl rozloucit s vodou, tedy alespon s dravecky, a tak jsem potkal i kolegyni „rybarku“, ktera lovila kolem snad s lepsim vysledkem
Preji vsem predevsim hodne zdravi do noveho roku, krapet toho stesti a zbytek si uz kazdy obstara sam dle sveho prani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 31. prosince 2014 ve 14:26
Nils Master: konečně jiné foto než ryby ve vodě na háčku, jen tak dál…
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:26
- Středa 24. prosince 2014 v 10:39® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
PF 2015 Přeji všem příjemné a klidné prožití svátků vánočních a především pevné zdraví v novém roce 2015.
Vyčarujte si i vy v novém roce to, co vás udělá štastnými
- Sobota 6. prosince 2014 ve 22:15® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dalsi pokus o candata na vanocni stul, casu uz moc nezbyva a prilezitosti, kdy se dostanu k vode zase naopak ubyva, tak jsem tomu dal fakt dost, skoro cele 4hod. No zacalo to ale divne, cejnem za sako, pak kaprik cca 45, skoro to vypadalo, ze to chtel sezrat, no druhy lysec to uz opravdu udelal a na zaver, fakt jsem veril, ze to je to vytouzene Ccko, amur ze spoda papuly. Tak jsem si vanoce vyresil bez candata, alespon nebudu muset saskovat ve fronte u kadi
Nakonec i par tech candosu se teda povedlo a dva okysi k tomu, lec velikost opet nevalna…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. prosince 2014 ve 21:26® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
David H.> asi jako vsude, bez ohledu na to, ze je mi jasne, co za ryby se vysadi, max rychlene sticky, co za 3 roky budou mit v lepsim pripade 50, je to vsude stejne, kapri a granulaci, at se lidem zavre huba masem a je klid a to ze zarybnovaci plan resi ministerstvo, to je taky k smichu, co ty vedi o konkretnim reviru, co asi potrebuje, skoda mluvit (psat).
- Středa 3. prosince 2014 v 18:41® Scanix
David H.> jasne, nemusi to byt hned 90tka candat, nakonec kolik fakt trofejnich ryb clovek za zivot chytne, ja moc ne a ze se snazim
- Středa 3. prosince 2014 v 0:19® Scanix
tenodvody> mam to s temi fotkami podobne, navic ten archiv mam rozdelenej a otagovanej, nastrahou, mistem apod, dava mi to do budoucna tipy, kam jit v jakou dobu zkusit nejakou fishku ulovit. Jinak jako David se rad proste podivam na fotky kohokoliv, co proste maji co nabidnout, pekna fotka krajinky s vodou, ci bojujici ryba s nastrahou, nebo ulovek treba hen tak ve vode, ryby se mi proste libi, rad si neco vyfotim na pamatku a pokud to nekdo nechce sledovat, at to nesleduje, vsak jej nikdo nenuti, jak pise František, neni to preci nic, co se musi, kazdy ma moznost volby, fotit a zverejnit, fotit a nezverejni, ci nefotit a nebo to proste neresit. Ale tak zima se blizi a je treba o necem psat, nakonec par obrazku ci videi se v tom pustu muze jeste hodit
- Úterý 2. prosince 2014 v 16:40® Scanix
troutkiller> ja ze srandy ziju, bez ni to nejde, je to pak vse na palici, zvlast na netu, to uz vubec ne.
Jinak nevim, co to bylo za akci, ale asi skoda, treba to casem prehodnotis
- Úterý 2. prosince 2014 v 16:16® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Kazan> to vypada, ze v roce 2017 z toho budou dravci jatka, teda pokud se nebudou jeste hajit
- Úterý 2. prosince 2014 v 15:56® Scanix
troutkiller> woe
me by na druhou stranu potesilo, kdybys obcas vytahl mobil a blejsknul nejakou tu fish, rad mrknu na neci ulovek, pokud to neni neco proti srsti, jako treba tenhle kalendar http://www.inetprint.cz/…-CALD_S13-15 to me fakt neoslovi – viz foto ukazka
- Úterý 2. prosince 2014 v 11:59® Scanix
troutkiller> jako nezlob se na me, ale vlastne mi ten duvod, proc to delam podstrkavas, vedome, pritom je to tak proste, zda na obou serverech se znam osobne se spoustou lidi uz nekolik let a ano, muzeme si klidu nekde v tichosti vymenovat fotky nasich ulovku, ale ja nemam problem je zvereknit, tedy nektere, navic se ja osobne rad podivam na ulovky jinych lovcu, to je taky duvod, proc rubriky jako Z lovu (reps. Muj lov) na obou serverech existuji. Kdybych byl takove egohonic, jak mi podstrkujes, tak je skutecne vic serveru, mohl bych treba fotky cpat na facebook, kde mam profil, a tam se oblazovatz liku, ale o to mi fakt nikdy neslo a nejde, jen kdyz mam pocit, ze je fotka pekna, nebo se povedla, tak to sem hodim, hruzy a propalovaci fotky nikam nedavam, preber si to jak chces, ale ne kazdy, kdo da nekam fotku je tak nepochopitelnej, jak se ti zda
- Úterý 2. prosince 2014 v 1:00® Scanix
kubas> bolen, myslim opravdu velky bolen, uloveny ne v proudne vode, je sakra vyzva a pokud se nekomu podari ulovit cilene loviciho bolena, vi rozhodne, o cem mluvim a snizovat jeho vahu jako ulovku pri privlaci je nenorzum, za par let budeme jeste stastni, ze vubec nejaci nekde jsou a clovek vubec udela zaber
Klobasa: Filo> Horší souboj jsem zažil s volavkou, nechtěla se dát, metala křídly a útočila zobákem jak šílená, tak jsem jí musel gumu upálit vajglem:-(
Filo: Krásný úlovky gratuluju. Ten souboj s tou nutrií na souši si dokážu představit jsou to kousavý potvůrky;-)
Junkie: Tu nutrii bych nepouštěl je to delikatesa.
Scanix: Jinak poznamka, v dobe uloveni byla ta nutrie ziva a aktivne se branila, dalsi jeji osud je mi neznamy ;)