Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 2. prosince 2014 v 0:58® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
tenodvody> rozhodne jsi nekoukal dobre, lanko pouzivam pri lovu na woblery, kde je trojhak a nejedna se o sumci privlac v noci, ci lov bolenu na thrill, kde mam alespon zamacknute protihroty. Pri snaze o pstruhy, okouny a candaty na mensi gumy s jednohakem jej nepouzivam, ostatne v takovych pripadech je stika casto vedlejsi produkt a pokud se stane, ze to prekousne, casto drive, nez vubec zaseknu, pak verim, ze se osvobodi rychle. Ostatne jsou tu taci, co lovi s lankem pokazde a delaji jiste lepe. Pocet ukousnutych gumovych nastrah tezko odhadnu, v prumeru to bude tak jedna ryba na deset vychazek, tezko se to odhaduje, nelovim jen na gumy.
- Pondělí 1. prosince 2014 ve 14:23® Scanix
troutkiller> jestli si myslis, ze fotim fakt kazdou rybu a hned s ni bezim na net, tak to jsi vazne hodne mimo. Byl bych rad fotil 2m sumce a 90tky cecka, ver mi, snazim se vybrat takovy vzorek, co proste odpovida danemu lovu a rozhodne ne z kazdeho sem fotky davam. Jsou lepsi ulovky a jsou ty horsi, pro me je treba tloust 50+ ci bolen 70+ uz pekna rybka, to ze obcas pro dokresleni blysknu mensi fishku, je jen ukazka toho, jak se vyvyjeji ty nase svazovody. Nemusis vse schvalovat, nebo tomu rozumnet, to je uz holt zivot a kazdy to ma jinak nastavene, pokud cekas fotky jen trofejnich ryb, tak to te bohuzel asi pokazde zklamu
Tento příspěvek byl editován 1.12.2014 13:24:47 uživatelem Scanix. - Pondělí 1. prosince 2014 v 11:26® Scanix
troutkiller> ze to ty nechapes, to me zas tak netrapi, uz jsem to tu a jinde psal, holt, kazda ves, jiny pes, ja proto mam sve duvody, hecuj se s velkejma rybama dal
- Neděle 30. listopadu 2014 v 17:30® Scanix
troutkiller> heh, no zadna slava to neni, bohuzel…
- Sobota 29. listopadu 2014 ve 23:01® Scanix
Protoze se tento vikend k vode uz nedostanu, mohl jsem uzavrit listopadove album drive, no na tech par dochazek to slo, i kdyz velikostne klasika, zero jsem snad nemel a toho si cenim
http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 13:02® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší lov byl ve znamení neproniknutelné mlhy a všudypřítomným a vlezlým chladem, nicméně tu a tam zobla nějaká pruhatá či zubatá rybka, co alespoň trochu zahřála. Povedl se i životní úlovek kotvy, nejspíš z Titaniku, která pěkně zobla kopýtko, udělala otočku a jela pěkně do strany a za boha nešla přizvednout, chvíle jsem si opravdu myslel, že jsem zapřáhl nějakou ponorku
Tento příspěvek byl editován 23.11.2014 12:04:50 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. listopadu 2014 ve 22:19® Scanix
Už jsem měl pocit, že ani nevím, jak vypadá ryba, tak jsem ba chvilku zaběhl k řece a doufal, že si to připomenu. Dlouho jsem je tentokrát hledal, ale nakonec se povedlo je najít. Sice stále žadní obři, ale snažili klucí zubatí a k tomu pár pěkných štiček, dobré to bylo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 17. listopadu 2014 v 16:46
Scanix: Klobasa: ono jak kdy a jak kde, obcas je to taky velky trapeni, nekdy to jde o neco lip, je pravda, ze tuhle jsem kolegu trosku vyskolil, ale nekdy je to zase naopak ;)
- Pondělí 17. listopadu 2014 v 10:08
Klobasa: K…a chlape, jak to děláš? Já už nevím, co dřív trhat a ty snad nachytáš vždy a všude:-) To listopadové album už ani nechci vidět:-) S tebou jít na ryby, tak budu asi pořád n......j
- Pondělí 17. listopadu 2014 v 16:46
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 22:00® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Bigpista> tak to jo
- Pondělí 10. listopadu 2014 ve 14:41® Scanix
Bigpista> podebranim by se podberak namocil
Jinak vim dobre, ze amur nemam v zadne fazi boje dost, zvlast obcasne jarni feedery, kdy lovivam belobu bez podberaku, tak casto je to az komicke, jak se snazim nekolikrat marne vyhackovat amura u brehu. No metrovy exemplar uz musi byt radost tahat, ja jsem amura pres 80 na rece zatim nepotkal, ale ono to prijde
- Pondělí 3. listopadu 2014 ve 14:53® Scanix
David H.> to ja ne, to ryby
- Sobota 1. listopadu 2014 ve 20:46® Scanix
Protoze mame uz listopad, tak muzu uzavrit rijnove album. tak muzete mrknout zde http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Úterý 28. října 2014 ve 23:06® Scanix
Sváteční odpoledne jsem si lépe představit nemohl, podzim v plném proudu a venku samej pes
I když to nebyli žadní trofejní kousci, potěšili moc, No ještě ta řeka občas umí překvapit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. října 2014 v 19:04® Scanix
David H.> no oprav si to na kandos a bude to dobre
- Úterý 21. října 2014 v 19:03® Scanix
Chvilkové ranní opojení v mlžném oparu bylo tentokrát příjemným startem do pracovního dne. Neustále jsem si přidával nějakou tu minutu k vyměřenému lovnému času, až jsem těžce nestíhal domluvený meeting
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 22. října 2014 v 15:10
Scanix: Mysak1: uz se na ty cudle nemoh koukat :)
- Středa 22. října 2014 ve 13:39
HaD: Niiiic, to jsem se já jantar starej na mobilu překliknul :-D Už to je lajk :-D
- Středa 22. října 2014 ve 13:36
Mysak1: Copak jsi provedl Davidovi? Jinak o5 paráda. Gratuluju.
- Úterý 21. října 2014 ve 23:44
jepice-zruseno: Já to mám tak, že čím víc pracuju, tím víc mám peněz. Bohužel to funguje spíš opačně – čím víc jsem na rybách, tím míň mám peněz. A vzhledem k tomu, že mi to na gumu nebere, tak to platí dvojnásob :-D
- zobrazit všechny komentáře (12)
- Středa 22. října 2014 v 15:10
- Úterý 21. října 2014 v 15:57® Scanix
BigMike> no vidis a ja bych skoro prisahal, ze zmeny stoji za h…, ale i tak to zkousim
- Úterý 21. října 2014 v 15:56® Scanix
David H.> ja bych sel, at berou, nebo neberou, hlavne, ze se dostanu ven, takze pekny pocasi je jen bonus a o duvod vic jit lovit
- Neděle 19. října 2014 v 19:36® Scanix
Takové letní počasí se nedalo ignorovat, ta příroda doslova zářila a nějaká ta šupina se nechala přemluvit, jen kdyby to takhle zůstalo celý měsíc, asi bych se vůbec nezlobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. října 2014 ve 14:02® Scanix
Ještě malý přídavek, tady je vidět, jak to tloušti občas opravdu vzali poctivě, což nebývá zdaleka tak běžne, boleni jsou durazní tařka vždy…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 13. října 2014 ve 22:45
TJSS: já myslím, že přerybněná elektrárna.. :)
- Pondělí 13. října 2014 v 0:16
Scanix: Jinak tu jsou okolo hlavne duby, coz je videt v travach kolem brehu ;) http://www.chytej.cz/…91-61335.jpg
- Pondělí 13. října 2014 v 0:13
Scanix: Trosku to tu vali a zatim to neni s listim tak hrozny, ale kdyz pak pusti vodu pres jez, tak je to total zabity :(
- Neděle 12. října 2014 ve 22:24
Nils Master: co to je za řeku že tam neplave listí? :D… u nás taková žumpa a vy tam tak pěknou vodu
- Pondělí 13. října 2014 ve 22:45
- Neděle 12. října 2014 ve 13:59® Scanix
Ušetřil jsem čas alespoň na krátký výlet k vodě a po vlažném začátku to bylo nakonec více než dobré, konečně se povedl bolen slušných rozměrů, který byl navíc velice bojovný a dost dlouhou dobu jsem si myslel, že je na prutě velice pěkna štika. Ani tloušti se nenechali zahanbit a někteří přesáhli i magickou padesátku a brali to opravdu poctivě, letos poprvé se mi stalo, že mi tloušť gumu nasál tak poctivě, že ji to půlky rozdrtil požeráky. Takže to byla velice pěkná a intenzivní rybačka s pěknými rybami, i když jim chyběly centrimetrové zuby, bavilo mě to
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. října 2014 v 19:37® Scanix
David H.> radeji dej jeste fotku Maxe, pro jistotu, at uklidnis misnti osazenstvo
HaD: Pěkná kudla :-) Barvičky jak od malíře.
Scanix: Jirka 75: Sla zpet i bez pusinky, treba jeste vic obroste :)
Jirka 75: Doufám, že jsi té kotvě dal pusinku a pustil ji zpět :-)
Mysak1: Až jich budeš mít víc tak ti udělám cenu, cca 4,20 kč za kg je reálný. Palec hore.