Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 8. července 2014 v 19:06® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Když jsem vloni dal tátovi slib, že otestujem novou udírnu, nevěděl jsem, že všechny loňské fousy pustím, tak jsem to letos splnil krátce po zahájení, abych mohl už v klidu rybky pouštět a nestresovat se povinnostmi a přísliby. Snad to žadný nějak hloupě netrefí a bude to v klidu…
Tento příspěvek byl editován 8.7.2014 19:06:49 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. července 2014 ve 21:57® Scanix
Nejprve krátká vycházka na lehko, pár šupin jsem viděl a pak „plavba“ na boatech s kolegou mvincikem, kde jsme ovšem proplouvali jen pod palbou komářích kamikaze
Tento příspěvek byl editován 6.7.2014 21:57:50 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. července 2014 v 10:13® Scanix
Noční lovy jsou fakt dřina a co víc, nějak se stále míjejí učinkem, každopadně noční kudly, jelci a plůdkoví candátci se občas ukáží
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. července 2014 v 1:43® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak tedy ještě pár obrázků, ať si každý přijde na své
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 4. července 2014 ve 12:51
Mysak1: Hm.
- Pátek 4. července 2014 ve 12:51
- Pátek 4. července 2014 v 1:32® Scanix
Neodpustím si ještě tuhle sekvenci
Tento příspěvek byl editován 4.7.2014 01:33:50 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 4. července 2014 ve 12:51
Mysak1: Chjo.
- Pátek 4. července 2014 ve 12:51
- Pátek 4. července 2014 v 1:31® Scanix
Po delší době slunce už pěkně hřálo a tak se vyplatilo si zalézt do chladnější proudné vody a bylo to moc fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 4. července 2014 ve 12:50
Mysak1: Njn.
- Pátek 4. července 2014 ve 12:50
- Středa 2. července 2014 ve 20:25® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> no parmy tu nemame, takze tlousti, ale srnky jo, snad se mi vyhnou
- Středa 2. července 2014 ve 20:19® Scanix
kubas> no me to taky moc nebavi, ale jak rikas, lepsi nejaka rana do prutu nez zadna rana do prutu
- Středa 2. července 2014 ve 20:05® Scanix
kubas> jako je fakt, ze ti tlousti me obcas zachranuji od zera, ale ono premluvit i jednoho dva da praci, kazdopadne jsem za ne rad, to jako jo
- Středa 2. července 2014 v 19:54® Scanix
kubas> tak ja bych rekl, ze blbeni jsou v noci o moc mene prefikani, nejaky se obcas splete, jenze porad je to jako s tlousti, jedlej candos by byl lepsi, ale co, lovim, co se da
- Středa 2. července 2014 v 19:32® Scanix
kubas> no jiste, ze je to dobre, jsou to vdecne ryby, i kdyz na sumcak to neni ono
- Středa 2. července 2014 v 19:19® Scanix
kubas> trinulky zerou tlousti, zavodnici to rikavaj, tak ja nevim, me tihle zerou woblery 9–14cm
- Středa 2. července 2014 v 0:21® Scanix
Večerní snažení už poněkolikáté, nějaké ovoce to přináší, tak nebudu nevděčný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. července 2014 v 15:41® Scanix
kubas> tak u sumce jiste, ale jinak ja fakt chytam pidi ryby, vyjimkou je par jelcu a vysazenych duhaku, jinak nic moc
- Úterý 1. července 2014 v 15:34® Scanix
Bigpista> no kdyz ja jsem si tu latku nastavil proklate vysoko
- Úterý 1. července 2014 ve 13:06® Scanix
Tak tu mame cervenec, cerven je za nami, par pidirybek se chytlo, no aspon neco
http://www.chytej.cz/…ulovky-2014/
- Neděle 29. června 2014 v 0:30® Scanix
David H.> Jeste jednou diky za super vecer, uz se tesim na fotku te tmy
Mordor uz snad brzo prejde, tak kdyz bude chut, tak to zopakneme
Pozdravuj brachu
- Pátek 27. června 2014 ve 20:57® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> kdy prijedes roztrhnout tmu sem?
- Pátek 27. června 2014 v 11:11® Scanix
casper> tak jak jsi dopad?
- Čtvrtek 26. června 2014 ve 14:59® Scanix
casper> lehce zakrm a uvidis, tady to funguje bez zakrmeni, i kdyz uz to zdaleka neni to, co byvalo v minulosti, ale dva pruty s tresnema bych si nebral
Scanix: Vis jak je to s nam s boatem, minule jsme taky nemeli zaber, budeme muset vybrat lepsi plavebni prostor ;)
mvincik: Kujwa ten měl ale přijít až v sobotu na boatu… :-)