Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 17. května 2014 ve 21:05® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
kubas> tohle je 2. Jinak 4 davam jen na male woby, pak jeste 1/0, ale to tak na Exe 12 apod.
- Sobota 17. května 2014 ve 20:54® Scanix
Spatna fotka…tohle je ta spravna…
- Sobota 17. května 2014 ve 20:53® Scanix
kubas> ale i tak se objevil vzdy obcas nejaky zmetek, tohle udelal sumik lehce pres 139, kdyz to mel v koutku, proste to pekne rozvykal…
Tento příspěvek byl editován 17.5.2014 20:55:19 uživatelem Scanix. - Sobota 17. května 2014 ve 20:51® Scanix
kubas> jj, to mas pravdu, nastesti mam zasobu z minulych let, ale uz se tenci
- Sobota 17. května 2014 ve 20:39® Scanix
kubas> to je vyhle o kamen, ne z ryby, ty v rybe drzely v pohode, ale mas pravdu, chce to ST66 :/
- Sobota 17. května 2014 ve 20:21® Scanix
satan666> tak co myslis, ze pouzivam na sumy ted ja, cena vs. vykon, asi dobry, ale vim, ze jsou urcite od dost lepsi navijaky
Tento příspěvek byl editován 17.5.2014 20:22:11 uživatelem Scanix. - Sobota 17. května 2014 v 19:28® Scanix
kubas> nevim, me chvalil moje daiwy, tak zas tak zaujatej neni
- Sobota 17. května 2014 v 19:17® Scanix
satan666> kubas ti radi dobre, kdyz uz penn, tak na sumy 4500SSV
- Sobota 17. května 2014 v 19:15® Scanix
kubas> ten spinfisher a atlantis je to v podstate to same. Pokud nekoupis nejakou poradnou Daiwu ci Shimano, tak Penn je proste Cina je n v amarickym kabate a s velkou reklamou, tohle mi rekl Kancler, co mi servisuje navijaky a celkem si myslim, ze ma pravdu.
- Úterý 13. května 2014 v 18:51® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Malý skok k vodě, omrknout, jak se tu buduje a při té příležitosti poslat nymfu do vody a bylo to rozporuplné, čištění toku mi moc radosti neudělalo, ale rybky zase ano a to bylo příjemné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 13. května 2014 ve 13:36® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kubas> takovej stiko-sumec treba, nebo jeste hure kapro-sumec
- Úterý 13. května 2014 ve 13:30® Scanix
kubas> jj, ted je otakza, cim se ridit, resp. jake znaky jsou ty dominatni
Jak jsem byl poucen, jeste, ze se ti mezidruhovi krizenci nemuzou vytirat, to by uz reka byla plna samych hybridu
- Úterý 13. května 2014 ve 13:24® Scanix
Draky> jinak dle supin a ploutvi je to pravdepodobne dalsi krizenec
Tento příspěvek byl editován 13.5.2014 13:24:48 uživatelem Scanix. - Úterý 13. května 2014 ve 13:21® Scanix
Draky> jelec jesen
- Pátek 9. května 2014 ve 21:39® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po chvilkách se vytrácím k vodě a tak nějak začínám mít zase ten pravý lovecký zápal. Ryby už notně ochytané nechtěji zbaštit kde co a je třeba se už trošku zamyslet, jak jim to naservírovat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 11. května 2014 v 6:43
satan666: je fakt,ze me spadly,ci netrefily,kdyz jsem tam mel vetsiho woba.souhlasim.na Pstruhovkach..Samozrejmost..Povinnost.treba se toho i v nasich koncinach do Budoucna Dockame.?!!!kazdpoadne at se dari dale pane.ahoj
- Sobota 10. května 2014 ve 22:35
Scanix: Ja bych rekl, ze u tech mensich wobleru to nevadi, naposledy mi nespadla jedina ryba, pouze dve netrefily, takze bych rekl, ze je to v pohode. Na pstruhovkach by to melo byt samozrejmosti.
- Sobota 10. května 2014 v 15:07
satan666: fesaci pane.koukal sem,ze tam mas 1 hacek na wobu.ja to mam na wobech na Pstruhy take.pride mi to MNOHEM SETRNEJSI,nez Trojhaky.a myslim,ze je Tezsi Promenovat zabery..?!co ty na to..?nebo jakou s timto mas zkusenost ty.?!
- Neděle 11. května 2014 v 6:43
- Čtvrtek 8. května 2014 ve 22:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Abych si na chvíli odpočinul od vláčky, tak jsem absolvoval pár krátkých večerů s mušákem. Bylo to milé, povedly se i pěkné ryby 50+ a navíc to byla neskutečná druhová pestrost, od ouklejí, plotic, proudníků, cejnků, přes okouny a jeseny až pěkným tlouštům.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. května 2014 ve 22:07® Scanix
David H.> Davide, diky, nymphy dorazily, uz se tesim, az je prubnu
Tento příspěvek byl editován 6.5.2014 22:08:27 uživatelem Scanix. - Neděle 4. května 2014 v 18:13® Scanix
Přátelé rybáři odjeli do svých domovů a já se plahočil vodou sám a vzpomínal na zažitky z předešlých dní…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 2. května 2014 ve 21:40® Scanix
Možnost strávit tařka celý den na rybách s přáteli, to se mi opravdu nepoštěstí příliš často, ale dnes jsme si to užili a to nejen rybářsky. Když pominu pár smolných okamžiků, byl to parádní den u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. dubna 2014 ve 23:07® Scanix
A protoze nam zitra zacina novy mesice, tak jsem v poklidu mohl uzavrit dubnove album od zahajeni na pstruhovce
http://www.chytej.cz/…uhovky-2014/