Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 31. října 2013 v 11:26® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David H.> clovek si snadno predstavi, jak sumec smejdi na lovu, ale diky pravidelnemu vysazovani kapru u nas mu pak zrejme staci jen lezet na useku zhruba jako to akvarium
- Úterý 29. října 2013 v 11:19® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Kazan> ono je to tezke, vim, ze by clovek nesmel dat foto, nenapsat nic, ale on treba ani ten David nechodi pokazde za barak. Kazdopadne jsem k tomu sve napsal, nechal bych to byt…
- Úterý 29. října 2013 v 11:18® Scanix
Kazan> ja to take tak cerne nevidim, ale osobne tohle jmenovite oznaceni lokality k lovu nemam rad. V minulosti to tu probehlo mockrat od jinych a vzdy jsem na to regagoval. Jsem toho nazoru, ze by nemel mit lovec nic zadarmo a pekne si najit mista k lovu vlastnim pricinenim. Vadi mi to dnesni monitorovani a cmuchani, kam jit na ryby apod. Proc takovym davat verejne informace v takove podobe, i kdyz se jedna v tomto pripade o jen jakysi vykrik, bacha na to.
- Pondělí 28. října 2013 ve 23:06® Scanix
Taborak Tom> nezlob se, ale hlasit, jak to v okoli Tabora jde na rece na privlac, si vetisna ctenaru vylozi jako pozvanku k lovu na taborskou reku. Pokud jsi mel jiny umysl, tak to moc nevyslo, tohle asi lidi, co na tu reku bezne chodi, moc nepotesi, jednou si treba na me vzpomenes, az budes na svem oblibenem miste potkavat vyletniky a divit se, proc je tam najednou tolik lovcu. Rozumny clovek si nechava informaci o tom, ze to nekde bere proste pro sebe. To je vse, co jsem tim chtel rict, nevid to spatne, ale podobne vykriky proste nejsou zrovna koser.
- Sobota 26. října 2013 ve 21:21® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
a jeste pridavek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 26. října 2013 ve 21:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni vylet lodkou do me vehnal zase trochu energie, s kolegy jsme poklabosili, pocasi bylo paradni a take jsme zachytali na vytecnou. Jen vice takovych vyletu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 25. října 2013 ve 20:49® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jen fakt na chvilku, fakt to bylo divne, dravce reprezentoval jen pidicandatek, ale tri takoveto hladovce, a to lapeny ciste za hubu s pekne nasatym superbanjem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. října 2013 ve 22:02® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se dostal az po 19h k vode, vydrzel cca dve hodiny hazet, zaberu jen par, opet jen tlousti, tak alespon to nebylo zero, ale zadne velke barabum neprislo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. října 2013 ve 23:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Teple skoro letni vecerni pocasi me vylakalo k pokusu o nejakeho toho nocniho dravce. Dalo sice velkou praci se propletat mezi listy po tme, ale zaberu i tak bylo az nezvykle dost, sice prevazne od bolenu a tloustu, kteri na sumcak nejsou vyzva, ale jedna perda do prutu prisla, i dotazena brzda si bzukla, ale bohuzel po par metrech se ryba vypla a tezko hadat, o co se jednalo, kazdopadne to bylo pomerne adrenalinove a rad bych to jeste prubnul, pokud bude chut a prostor…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. října 2013 v 10:12® Scanix
Taborak Tom> to jako nekoho zves na rybareni na taborsko? Zni to jako reklama
- Neděle 20. října 2013 v 16:01® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Okounci byli take paradni, jen ta velikost trosku pokulhavala
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. října 2013 v 16:00® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni pocasi bylo skoro az letni a odpoledni lov se proste nabizel minimalne jako pekna prochazka. Vzal jsem tentokrat pstruhovy proutek a snazil se propletat vlasec 0.14mm mezi listim v rece a chvilemi se mi to i darilo, dokonce jsem pochytal slusny pocet okounku a narazil na hejnko sivnenu a nebyli to zadni strizlici, nejmensi mel cca 35 a nejvetsi neco kolem 40.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. října 2013 ve 21:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Rozhoupal jsem se tesne pred setmenim, ze zaskocim aspon za barak, ale mohl jsem si to odpustit, v rece nebyla voda, defacto jen listi. Nastesti jsem nasel uplav, kde se vetsina listi drzelo dal v proudu a premluvil alespon pekneho tlouste, ktery si vyslapl na 9 cm shadrapku. Vecerni lov jsem vzdal jeste drive, nez zacal, protoze to listi fakt neslo prolomit ani s gumou a poradnou jigovkou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. října 2013 v 19:18® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Fryw> tomu se rika ignorace, jak to asi pak vypada s umelakem, to uz se asi ani neotoci
- Pondělí 14. října 2013 v 10:28® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> vis jak je to, nejsou fotky, nejsou ryby
- Neděle 13. října 2013 ve 14:54® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po vcerejsim dvouhodinovem snazeni, kdy jsem lapil jen candatka, sticku a bolinka v nefotitelnych velikostech a k tomu utrhl bezmala 30 nastrah v naplavenych vetvich jsem dnes zkusil stesti na priblizne stejnou dobu a stejnych mistech na rece. Voda se jevila o poznani mrtvejsi nez vcera, ani beloba se neukazovala, tak jsem tomu moc nedaval, ale hned z pocatku se povedl nejaky ten tloust (nej 54), i kdyz dost ataku na hladinovky mezi listim vyznelo do prazdna, pak to vzal v primem prenosu pod nohama pekny bolda, co si to trikrat nejprve obhledl. Po presedlani na gumky se povedlo jeste cca 10 okysu dlanove velikosti a priblizne stejny pocet nastrah opet vzalo za sve. Na tu bidu posledni dobou jsem ale celkem spokojeny, tak uvidime, kdy se zase dostanu k vode…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. října 2013 ve 23:02® Scanix
dam> tak aspon jsou ty fishky zaslouzene, kazdopadne i tak to musela byt parada a jiste i adrenalin, kdyz se pak povedl nejaky tajmen a clovek trnul, zda spadne ci ne po prochozenem dni
- Pondělí 7. října 2013 ve 21:10® Scanix
dam> parada, jak jinak
- Neděle 6. října 2013 v 15:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.10.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Chvilicka po poledni u vody, sel jsem na lehko, jen prut a vestu a presouval se svizne, kazdopadne jsem si na nejake rybky sahl a druhove to bylo pestre, kdyz pripocitam i kapra za sako, tak se povedl nejaky bolen, jesen, tloust a okys…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 8. října 2013 v 19:49
Scanix: David H.: No pokud to jde, radeji mam woby, ale velke ryby moc neraguji a tak gumky proste musi stacit, ale pod 2,5" kopyto v podstate nejdu :)
- Pondělí 7. října 2013 ve 13:17
HaD: Koukám, že pěkně střídáš náboje :-)
- Pondělí 7. října 2013 ve 13:07
Scanix: SURF: musim priznat, ze jsem posledni dobou rad za kazdou vychazku k vode, natoz lapenou rybu ;)
- Pondělí 7. října 2013 v 11:32
SURF: taky krásné rybky ......
- Úterý 8. října 2013 v 19:49
- Středa 2. října 2013 ve 20:50® Scanix
sethy> gg
HaD: Vyzeralo to tak ;)
Scanix: David H.: neni vsechno Ocko, co se zelena ;)
HaD: Óčko bylo štědré? :-)