Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 31. srpna 2013 ve 22:21® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
gavlos> za pul sezony nemuzes soudit, az budes lapat 20 a vice let, pak je mozne delat zavery
- Sobota 31. srpna 2013 ve 21:56® Scanix
gavlos> ty, to bych netvrdil, urcite v CR existuji bohatsi loviste, o tom jsem se uz mnohokrat presvedcil. SM neznam.
- Sobota 31. srpna 2013 ve 21:52® Scanix
gavlos> ale to snad ne, zas takova slava to neni
- Sobota 31. srpna 2013 ve 21:47® Scanix
Tak protoze dnesnim dnem konci srpen, uzavral jsem tedy i toto mesicni album, tak muzete nahlednout viz http://www.chytej.cz/…ulovky-2013/
- Sobota 31. srpna 2013 ve 21:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.8.2013 | Revír: Sraz Chytej.cz :)
Mala ukazka atmosfery. Dalsi fotky publikuju az po konzultaci s aktery, ale tuhle jsem musel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. srpna 2013 ve 21:08® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.8.2013 | Revír: Jestřabice
Tak dnes jsem se predcasne vratil ze srazu, ktery se jiste vydaril a jeste stale probiha a nejspis je v nejlepsi. Kazdopadne to byla parada, rybarsky sice pro me ne az takova, ale ta spolecnost a kupa srandy. Tak alespon par ulovku, co se me a kolegum povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 30. srpna 2013 ve 13:36® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> ve 14cm je uz tezsi a lita dobre
- Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 21:43® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.8.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jsem zaskocil na reku, jeste si machnout s vlacakem na ty teckovane tvory, ale krome duhysku ±40 a jednoho sifona se mi povedlo slusne mnozstvi i pruhovanych bochanku, z tech jsem mel mnohem vetsi radost, byli paradne staveni a v nadhernych barvach, snad je nejaky poblazneny ochranar granulacu na te pseudopstruhovce nevykosi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. srpna 2013 ve 23:10® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.8.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne paradni okounovacka s kolegou, cely lov byl paradni i na tu delikatni sprchu, jeste ze jsme meli „nepromokave“ obleceni, „vodeodolne“ obaly na pruty a dalsi vymozenosti jako „echtovni“ celovky do ust apod.
Bajecna spolecnost a super lov, uz se tesim na dalsi podobny zazitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 28. srpna 2013 ve 23:29
Johan 1: takovou okounovačku bych taky bral
- Středa 28. srpna 2013 ve 23:29
- Středa 28. srpna 2013 v 10:04® Scanix
sethy> vzdyt vis, ze na me to nezavisi
- Úterý 27. srpna 2013 ve 21:18® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.8.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Podvecerni cca 1.5h lov za uplakaneho pocasi nebyl vubec spatny, voda se znatelne ochladila a ryby na to nereagovaly moc spatne, lapeno nekolik duhaku, dva mensi okyse a ostroretka za rypacek
Az na to vlezle vlhko z mrholeni jsem uvital i absenci vodaku, mrzi me jedna urazena ryba z kategorie top, skoro bych rek, ze stika, ale kdo vi, mozna to jeste do konce mesice stihnu zastavit s vlacakem, i kdyz je to uz za par
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. srpna 2013 ve 21:08® Scanix
sethy> zavolam zitra, navic to nevim jeste na 100pro, coz je krapet naprd.
- Úterý 27. srpna 2013 v 15:29® Scanix
kubas> ja urcite ne, ryby chytam jen na sadkach, jinde mi to moc nejde
- Úterý 27. srpna 2013 v 15:29® Scanix
peta128> diky
- Úterý 27. srpna 2013 v 15:09® Scanix
kubas> tam jsou ti zmetci skvrniti ne?
O sumce nejde, ale jistota to porad neni, nikdy nevim do posledni chvile. Takze tak 50:50 :/
- Úterý 27. srpna 2013 ve 14:50® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
Vilda30> pokud tam jezdi parniky tak asi existuje nejaky plavebni rad, pidil bych se po nem.
- Úterý 27. srpna 2013 ve 14:37® Scanix
Nejedete nekdo v patek odpol ci v sobotu rano na sraz z CB ci blizkeho okoli (napr. i Tabor apod.) Rad bych vyrazil, ale nebudu mit k dispozici auto, ktere musim nechat manzelce. Samozrejme prispeji na pohonnou hmotu
- Úterý 27. srpna 2013 ve 14:33® Scanix
Vilda30> pak je dost mozne, ze je to spatne. Pokud tam existuje plavebni cesta, nemel bys ji prekrizit, jen do tretiny a dal ne. Na nekterych revirech je v popisu BP definovana i max vzdalenost a dalsi udaje, pokud to tam u vas neni, pak nevim, sam s tim zkusenosti nemam, tak snad to nekdo pomuze rozlousknout.
- Úterý 27. srpna 2013 ve 14:02® Scanix
Vilda30> pokud v popisu reviru nic neni, pak ale musi byt stanovena plavebni draha a ty nesmis presahnout tretinu te plochy. Bezne se u vody stava, ze si lidi natahnout trhacky k druhemu brehu, je to vyborne je pak takhle potkat treba pri trollingu, to je pak radost.
- Úterý 27. srpna 2013 ve 13:57® Scanix
Vilda30> http://www.rybsvaz.cz/?…
viz V. Lov na bójku. Pokud je to stanoveno jinak, je to vzdy u popisu reviru.
Bigpista: Hustý! Krutí pysk, příště musím to rodičovství lépe plánovat, abych mohl s vámi :)
casper: paráda!!!! :-D
kubas: Njn dobrý fotograf se hnedka pozná :-)))…
skwor: Mezi punkáčem na Valníku, kde jsem byl včera, to vypadalo podobně :-D