Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 24. července 2013 ve 23:22® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> tak dneska bychom moc nezalovili, bourka krapet zhatila cely lov, i kdyz to asi nebylo na dlouho a vodu to nezvedne…
- Středa 24. července 2013 ve 22:10® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Plany na nocni lov zhatila bourka, tak alespon tu chvilicku pred ni jsem s kolegy neco pochytali, na gumky i hladinovky to sice dalo premlouvani, ale boleny, tlouste, candatky a ukazala se i sticka. Tak uvidime, az se vycasi, co to udela s rybkami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. července 2013 v 15:30® Scanix
David H.> njn, ale uz 5dni jsem nechytil suma, co s tim?
Dnes to snad pujdu zkusit zase, ale vidim to blede…
- Středa 24. července 2013 v 15:18® Scanix
David H.> koukam plnej energie, nez jsi ve okomentoval a olajkoval
Ted zase na rybky ne
- Středa 24. července 2013 v 1:15® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jeste nejake to foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 27. července 2013 v 10:41
Pan mašinka: Nemačkáš ho tím palcem nějak moc? :) Jinak gratuluju k úlovkům.
- Středa 24. července 2013 v 10:06
casper: ty jim dáváš, to je hrozný :-D palec nahoru ;)
- Sobota 27. července 2013 v 10:41
- Středa 24. července 2013 v 1:14® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Podvecerni vyprava tentokrat solo a nebylo to spatne, vydrzel jsem do tmy, ale na sumy jsem si s Destinkou netroufl a kdyz s tmou prisel paradni zaber a ja uz videl pekneho candose, tak se z toho vyklubal zase bolen, i tak to bylo fajn, alespon dva mensi na gumku se povedli, vetsi uz jsou asi sezrani mistnimi lovci
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. července 2013 ve 12:59® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
satan666> mel jsem na mysli tento http://www.ebay.com/…121058269263?… ve velikosti 4500, sam jsem jej bral od toho prodejce.
- Úterý 23. července 2013 v 11:44® Scanix
satan666> spis nez kvalita je to jednoduchej navi, nema se tam v podstate co podelat, je to drina, zadnej hladkej chod a sposuta lozisek, ale funguje a vydrzi dost.
- Úterý 23. července 2013 v 11:35® Scanix
satan666> prave cena je ukazatel kvality, takovy navijak nemuze obstat, po par rybach, pokud by je vubec prezil, by sel do kopru…ten Penn se da sehnat za 2700 napriklad na ebayi i s postou
- Úterý 23. července 2013 v 10:27® Scanix
troutkiller> ty to tak docela neni pravda, zvlast na dost prochytanych lokalitach ti vse nezbasti, zvlast ti vetsi nad 70 a vic.
- Úterý 23. července 2013 v 1:28® Scanix
mvincik> no protoze s sebou vozis cerneho Petra ci co
- Úterý 23. července 2013 v 1:20® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes v podvecer vyprava s kolegou trosku dal nez za humna s vidinou dalsiho fouse, ale bohuzel se nekonal. Prekvapenim bylo, ze i jinde jsou boleni, tlousti a taky mali candatci a okounci, co zobnou do wobleru ci gumky. Dorazili jsme idealne na setmeni, ale voda prilis nezila ani belobou jako jinde posledni dobou. Pozdeji v noci kazdemu prisel jeden candos, ale kulinarskemu pnuti jsme odolali a zapichli to tentokrat o neco drive nez obvykle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. července 2013 ve 12:01® Scanix
satan666> jen bacha na haky a krouzky, chce to prekovat na Owner ST41, vse ostatni sumik hrave narovna, je to pak jeste o stesti, zda na tom vydrzi…
- Pondělí 22. července 2013 ve 12:00® Scanix
satan666> je to ruzne, ja radeji plovouci a mensi veci, at chytim aspon tlouste
- Pondělí 22. července 2013 v 11:38® Scanix
satan666> tak asi urcite, to by oboji mohl zvladnout ten Spinfisher V od Pennu, rekneme 4500, nebo Penn Atlantis 5000.
- Pondělí 22. července 2013 v 1:39® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak sumici vecer nic, i kdyz jsme vyzkouseli par mist. Jeste za sera jsem mel peknejsi rybku na gumku, pokud to byl candos, tak me to dost mrzi, prebrousil forpas driv, nez jsem to stacil uvolnit. Tak alespon ze jsem si byl cestou zahazet jeste pred setmenim, jinak by to bylo zase vecerni zerko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 22. července 2013 v 1:38® Scanix
satan666> co to je za shimano, nevim, ale ten konstrukcne asi nebude na sumiky to prave, chce to neco jednoducheho, celokovoveho…
- Neděle 21. července 2013 v 15:12® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Navrat z akce ve 4h rano mi vnukl myslenku nejit hned spat a dat zene chvili casu navic a tak jsem vzal vlacak a nalehko zabehl za barak, co kdyby se treba ukazal nejaky candos. Neukazal se, ale v tom rannim slunci i ty tlousti, boleni a jedna cca 60 kudla byli pekne rozzareni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. července 2013 ve 20:00® Scanix
SURF> crossfire neni novinka, nebo aspon myslim…ono proste celkovovej navi vazi dost, tam se pri vetsi velikosti pod 400g moc nedostanes…mam to misto posilky
- Sobota 20. července 2013 v 19:42® Scanix
SURF> da to zabrat, mozna to vysvetluje, proc chodim tzv. na skok, tedy cca 2h
Tento příspěvek byl editován 20.7.2013 19:42:52 uživatelem Scanix.