Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. července 2013 ve 13:32® Scanix
- Diskuze: Muškaření
David H.> myslis, ze je to se mnou az tak zle?
- Pondělí 15. července 2013 ve 13:21® Scanix
siri> vsak jo, kolik lovcu, tolik chuti, ale tak je jasne, ze pravidla jsou od toho, aby se dodrzovala, jen bohuzel u nas nemaji ten ochranarsky efekt takovy, jaky by mely mit, nebo mohly. Pak jsou to spis jen narizeni, ktere jsou pro zlost. Lov treba v BC bych si take dal libit, ostatne kdekoliv, laka me toho hodne, ale moznosti tolik uz neni, tak chodim za humna a jsem spokojen
- Pondělí 15. července 2013 v 11:05® Scanix
siri> tak soulacka je taky plavacka, ono to, ze indicator neplave, to je uz detail, ale mas pravdu, ze dlouha nymfa s plovoucko, je tomu bliz. Kazdopadne jde delat ledacos, at s musakem, tak jinym nacinim a ano, nekdy je to zoufalost, kazdopadne bych to az tak neclenil, proste omezil smysluplne nastrahy a pokud da nekdo musku na feeder na polezenou, to je jeho vec, btw. to taky funguje, vcetne zoufalosti jako gumove nymfy
- Neděle 14. července 2013 ve 22:33® Scanix
jiris> to mas bohuzel pravdu
Jinak ten kajak extrem, to je masox, to se musi nechat, ja zatim poridil jen belly boat a tak treba nekdy prubnu tohle, zetim jen par pokusu bez ryby, ale je to fajn
- Neděle 14. července 2013 ve 21:52® Scanix
jiris> jasne, taky bych to videl jako streamerovani a hotovo, dokonce by se meli aktualizovat BP, resp. i zakon, trosku to je mimo uz spousty let a nikdo s nicim neprijde, to je mi zahadou, copak nikdo ze zakonodarcu nerybari, copak nikdo neni schopen prijit s novelou zakona? Asi ne, to bude tim
To je dobre, ono jako plavana a treba franzouska nymfa, vis jak.
Podle me je jedno, jakym zpusobem se lovi, v zasade jde napodobit jedno druhym a neco proste ne. Me spis vadi, ze je v BP takovy pordel a pak mi vadi to obcasne staveni muskariny nad jine, ale to je muj osobni Don Quijoteovsky boj
- Neděle 14. července 2013 ve 21:27® Scanix
jiris> ale spis jde o to, ze jako styl chytani a co ta nastraha predstavuje to ma proste bliz k vlacce, nez k muskarine, tak jak je vnimana ceskou rybarskou komunitou, potazmi rybarskym radem. Jinak s tebou naprosto souhlasim, je to styl a zpusob lovu, kterej je nenapodobitelnej jinou sestavou, snad s vyjimkou sbira, ale zase jsi limitovanej spoustou veci. Vidim, ze jsi se do toho obul poradne, nebo mozna to jen ted vic davas najevo a na vlacku si uplne nezanevrel, nevim, ale drzim palce
- Neděle 14. července 2013 v 16:48® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
David H.> to jiste, v mem pripade je to cetnost navstev, kterou zvysuji tu pravdepodobnost…ale stesti to chce, aby ryba zabrala, aby nespadla, aby se neco nepodelalo a to je hodne promennych
- Neděle 14. července 2013 v 16:38® Scanix
David H.> jj, bez toho to nejde
- Neděle 14. července 2013 v 16:29® Scanix
David H.> tak jiste, hlavne tam musi byt ta ryba a clovek se k ni dostat, to je pak cele…
- Neděle 14. července 2013 v 16:01® Scanix
kubas> tak je to tak, mam tam puvodni haky, viz ve Z lovu
- Neděle 14. července 2013 v 15:59® Scanix
David H.> stop and go je dobrej spis na slider, ktery pak klesa vibruje, tedy v mistech, kde neni takovej proud…alespon Iza tak chyta, ja na slider 0 sumiku, nikdy ani zaber.
- Neděle 14. července 2013 v 15:29® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Populnocni lov se opet vyplatil, sice jediny zaber, ale ryba predvedla neskutecny souboj, skoro jsem doufal, ze bude o dost vetsi. Kaprari u pipaku spali, nevzbudilo je ani hlasite splouchani a foceni ryby, za co jsem rad. Ryba srovnatelna s tou minulou, jen o neco mohutnejsi, asi sezrala vic kapri
Tento příspěvek byl editován 14.7.2013 15:29:55 uživatelem Scanix.Unava a ospalost me zmaha, ale jsem maximalne spokojen, sumik udelal krasne „papa“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. července 2013 v 11:42® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
satan666> to bohuzel nedokazu, preci jen, to uz je na tobe…
- Sobota 13. července 2013 ve 20:16® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.7.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne po 15h jsem jel vyzkouset, zda jsem zalepil prsacky opravdu dobre. Zkouska se protahla na cca 3h, rybky braly velice letargicky, ale neco se usmlouvat nechalo a o poznani lepe na tom byli nymfari. Krome duhaku se povedl i nejaky pidiokounek a cejn za sako. Nakonec jsem byl nucen pozvat jednoho duhone na veceri, protoze dotycny granulac mi nastrahu doslova spolknul, coz bylo dnes opravdu jedine poctive dobrani, tedy az presprilis dusledne
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. července 2013 ve 12:17® Scanix
Nils Master> jinak vydrzet, ono to prijde, nebat se toho…jinak stop and go na sumce neni optimalni, aspon podle meho…plynule tazeni mi funguje o poznani lepe
- Sobota 13. července 2013 ve 12:09® Scanix
Nils Master> jinak tolstoju je na Luznici jako fakt hodne, alespon dole se jich jen letos „chytlo“ par desitek pres 20kg, co mam info, tak pri hlavne pri te velke vode
- Sobota 13. července 2013 ve 12:08® Scanix
Nils Master> no takhle nejvic podseknes v noci rybu, ale samozrejme netvrdim, ztezknuti muze byt od candose jak poleno, to je na te rybarine taky krasne, ze dokud to nevytahnes, tak muzes spekulovat a treba snit o monstr fischce. Tak snad priste to dopadne se zdarnym koncem…
- Sobota 13. července 2013 v 11:19® Scanix
Nils Master> jestli to byla rychla jizda, tak bych tipoval spis na tolstoje, to delaji s oblibou, ze prejedou reku krizem krazem, jinak je treba se do suma oprit hned od zacatku a nenechat jej popojizdejt, jinak ho nezdolas a zajede ti do vazky…fakt na krev, vcerejsi ryba byla velka i tezka, ale 3–4min, mozna i min, proste se do toho oprit, at vi, ze je zdolavanej…
- Sobota 13. července 2013 v 10:31® Scanix
casper> no vidis, pak ze je neumis
- Sobota 13. července 2013 v 10:04® Scanix
satan666> shodou okolnosti mam v Liberci par pratel a co vim, tak za sumci museji jezdit a to i dost daleko…
Scanix: sethy> ja vim, bolen je lepsi :)
Scanix: sidla_napajedla> nezlobil bych se za prispevek na nastrahy apod, ale zatim nic :)
Scanix: kubas> po tme sahnu do krabky a obcas vezmu wobler ze spatne prihradky, ale u tech J13 to celkem drzi.
sethy: Pořád jen sumci…nuda :)