Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 15. července 2013 ve 13:32® Scanix
Scanix
Diskuze: Muškaření

David H.> myslis, ze je to se mnou az tak zle? :-)

Pondělí 15. července 2013 ve 13:21® Scanix
Scanix

siri> vsak jo, kolik lovcu, tolik chuti, ale tak je jasne, ze pravidla jsou od toho, aby se dodrzovala, jen bohuzel u nas nemaji ten ochranarsky efekt takovy, jaky by mely mit, nebo mohly. Pak jsou to spis jen narizeni, ktere jsou pro zlost. Lov treba v BC bych si take dal libit, ostatne kdekoliv, laka me toho hodne, ale moznosti tolik uz neni, tak chodim za humna a jsem spokojen ;-)

Pondělí 15. července 2013 v 11:05® Scanix
Scanix

siri> tak soulacka je taky plavacka, ono to, ze indicator neplave, to je uz detail, ale mas pravdu, ze dlouha nymfa s plovoucko, je tomu bliz. Kazdopadne jde delat ledacos, at s musakem, tak jinym nacinim a ano, nekdy je to zoufalost, kazdopadne bych to az tak neclenil, proste omezil smysluplne nastrahy a pokud da nekdo musku na feeder na polezenou, to je jeho vec, btw. to taky funguje, vcetne zoufalosti jako gumove nymfy :-)

Neděle 14. července 2013 ve 22:33® Scanix
Scanix

jiris> to mas bohuzel pravdu :-((

Jinak ten kajak extrem, to je masox, to se musi nechat, ja zatim poridil jen belly boat a tak treba nekdy prubnu tohle, zetim jen par pokusu bez ryby, ale je to fajn :-)

Neděle 14. července 2013 ve 21:52® Scanix
Scanix

jiris> jasne, taky bych to videl jako streamerovani a hotovo, dokonce by se meli aktualizovat BP, resp. i zakon, trosku to je mimo uz spousty let a nikdo s nicim neprijde, to je mi zahadou, copak nikdo ze zakonodarcu nerybari, copak nikdo neni schopen prijit s novelou zakona? Asi ne, to bude tim :-)

To je dobre, ono jako plavana a treba franzouska nymfa, vis jak.

Podle me je jedno, jakym zpusobem se lovi, v zasade jde napodobit jedno druhym a neco proste ne. Me spis vadi, ze je v BP takovy pordel a pak mi vadi to obcasne staveni muskariny nad jine, ale to je muj osobni Don Quijoteovsky boj :-)

Neděle 14. července 2013 ve 21:27® Scanix
Scanix

jiris> ale spis jde o to, ze jako styl chytani a co ta nastraha predstavuje to ma proste bliz k vlacce, nez k muskarine, tak jak je vnimana ceskou rybarskou komunitou, potazmi rybarskym radem. Jinak s tebou naprosto souhlasim, je to styl a zpusob lovu, kterej je nenapodobitelnej jinou sestavou, snad s vyjimkou sbira, ale zase jsi limitovanej spoustou veci. Vidim, ze jsi se do toho obul poradne, nebo mozna to jen ted vic davas najevo a na vlacku si uplne nezanevrel, nevim, ale drzim palce ;-)

Neděle 14. července 2013 v 16:48® Scanix
Scanix

David H.> to jiste, v mem pripade je to cetnost navstev, kterou zvysuji tu pravdepodobnost…ale stesti to chce, aby ryba zabrala, aby nespadla, aby se neco nepodelalo a to je hodne promennych :-)

Neděle 14. července 2013 v 16:38® Scanix
Scanix

David H.> jj, bez toho to nejde :-D

Neděle 14. července 2013 v 16:29® Scanix
Scanix

David H.> tak jiste, hlavne tam musi byt ta ryba a clovek se k ni dostat, to je pak cele…

Neděle 14. července 2013 v 16:01® Scanix
Scanix

kubas> tak je to tak, mam tam puvodni haky, viz ve Z lovu ;-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img100164.jpg
Neděle 14. července 2013 v 15:59® Scanix
Scanix

David H.> stop and go je dobrej spis na slider, ktery pak klesa vibruje, tedy v mistech, kde neni takovej proud…alespon Iza tak chyta, ja na slider 0 sumiku, nikdy ani zaber.

Neděle 14. července 2013 v 15:29® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Populnocni lov se opet vyplatil, sice jediny zaber, ale ryba predvedla neskutecny souboj, skoro jsem doufal, ze bude o dost vetsi. Kaprari u pipaku spali, nevzbudilo je ani hlasite splouchani a foceni ryby, za co jsem rad. Ryba srovnatelna s tou minulou, jen o neco mohutnejsi, asi sezrala vic kapri :-) Unava a ospalost me zmaha, ale jsem maximalne spokojen, sumik udelal krasne „papa“ ;-)

Tento příspěvek byl editován 14.7.2013 15:29:55 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100161.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100163.jpg
(0) (10) Komentáře k příspěvku: (9)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Neděle 14. července 2013 ve 20:56

Scanix: sethy> ja vim, bolen je lepsi :)

Scanix: sidla_napajedla> nezlobil bych se za prispevek na nastrahy apod, ale zatim nic :)

Scanix: kubas> po tme sahnu do krabky a obcas vezmu wobler ze spatne prihradky, ale u tech J13 to celkem drzi.

• Neděle 14. července 2013 v 18:36

sethy: Pořád jen sumci…nuda :)

• zobrazit všechny komentáře (9)
Neděle 14. července 2013 v 11:42® Scanix
Scanix

satan666> to bohuzel nedokazu, preci jen, to uz je na tobe…

Sobota 13. července 2013 ve 20:16® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.7.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne po 15h jsem jel vyzkouset, zda jsem zalepil prsacky opravdu dobre. Zkouska se protahla na cca 3h, rybky braly velice letargicky, ale neco se usmlouvat nechalo a o poznani lepe na tom byli nymfari. Krome duhaku se povedl i nejaky pidiokounek a cejn za sako. Nakonec jsem byl nucen pozvat jednoho duhone na veceri, protoze dotycny granulac mi nastrahu doslova spolknul, coz bylo dnes opravdu jedine poctive dobrani, tedy az presprilis dusledne ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100132.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100133.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100134.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img100135.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 13. července 2013 ve 12:17® Scanix
    Scanix

Nils Master> jinak vydrzet, ono to prijde, nebat se toho…jinak stop and go na sumce neni optimalni, aspon podle meho…plynule tazeni mi funguje o poznani lepe

Sobota 13. července 2013 ve 12:09® Scanix
    Scanix

Nils Master> jinak tolstoju je na Luznici jako fakt hodne, alespon dole se jich jen letos „chytlo“ par desitek pres 20kg, co mam info, tak pri hlavne pri te velke vode ;-)

Sobota 13. července 2013 ve 12:08® Scanix
    Scanix

Nils Master> no takhle nejvic podseknes v noci rybu, ale samozrejme netvrdim, ztezknuti muze byt od candose jak poleno, to je na te rybarine taky krasne, ze dokud to nevytahnes, tak muzes spekulovat a treba snit o monstr fischce. Tak snad priste to dopadne se zdarnym koncem…

Sobota 13. července 2013 v 11:19® Scanix
    Scanix

Nils Master> jestli to byla rychla jizda, tak bych tipoval spis na tolstoje, to delaji s oblibou, ze prejedou reku krizem krazem, jinak je treba se do suma oprit hned od zacatku a nenechat jej popojizdejt, jinak ho nezdolas a zajede ti do vazky…fakt na krev, vcerejsi ryba byla velka i tezka, ale 3–4min, mozna i min, proste se do toho oprit, at vi, ze je zdolavanej…

Sobota 13. července 2013 v 10:31® Scanix
    Scanix

casper> no vidis, pak ze je neumis :-)

Sobota 13. července 2013 v 10:04® Scanix
    Scanix

satan666> shodou okolnosti mam v Liberci par pratel a co vim, tak za sumci museji jezdit a to i dost daleko…