Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:19® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> ono je dost rozdil lapil bolena v proudu a bile vode, kde na to nema ani on moc casu a nekde na klidnem useku ci stojaku, to si vyzkousej, zvlast kusy pres 70, to uz je fakt celkem vyssi divci a pomuze mozna jen soumrak.
- Čtvrtek 4. července 2013 v 10:16® Scanix
TJSS> na bolena thrill, skitter pop, owner cultiva, skitter walk, skitter prop (ale hladinovky uz mnohdy nefunguji, jsou proflakle), shallow shad rap, shad rap, original, countdown, BX minnow, BX swimmer a urcite peri, to je dost ucinne. Ale i pres to jsem stale bolena 80+ nelapil, stejne jako Ccko 80+ na me stale ceka
- Středa 3. července 2013 ve 23:35® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
A do tretice jak to dela David H.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jeste par dalsich fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 ve 23:32® Scanix
Tak po vcerejsim zeru jsem si dnes byl spravit chut a povedlo, rybek dost a peknych (pocet radeji psat nebudu), vyrovnal jsem si osobak tlouste (57), nekolik bolenu a tloustu i na hladinovky, super zazitek. K tomu jedna kudla, par candatku a okounku na gumku a tesne pred bourkou maly sumik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 0:55® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledne jsem s kolegou mvicikem venovali boatu a musim rict, ze to byla pekna projizdka, ale pro me bohuzel bez ryby. Lovil jsme fakt velke gumy ve snaze najit neco trosku bojovnejsiho, sice se mi jedna na chvili povesila, ale nez jsem se rozkoukal, urizla to o kamen. Kolega pochytal nejake mensi boldy a kudly a i nejakeho toho cejna za sako, vic nam prano nebylo, tak snad priste
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 v 10:19® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> to se dela kalit do 3h a pak si delat prdelky
Btw. ja sel spat taky tak nejak v pul 3
- Úterý 2. července 2013 v 1:46® Scanix
David H.> lehce nadprumer, ale ani malo ani moc, takove to, co nemam moc rad. Hlavne je uz prefektne cista, coz opet nic moc
- Pondělí 1. července 2013 ve 13:53® Scanix
David H.> no ja taky ne, to je pak uz za trest
- Pondělí 1. července 2013 ve 13:01® Scanix
David H.> no je to sileny, ale co, zivot nekonci, v lepsim pripade je ten aktivni v polovine, no doufam tedy
- Pondělí 1. července 2013 v 11:58® Scanix
David H.> to je jen periodikum
- Pondělí 1. července 2013 v 11:57® Scanix
David H.> diky Davida, ale v mem pripade uz neni k cemu prat, roky pribyvaji nepekne a 40tka na krku
- Pondělí 1. července 2013 v 11:49® Scanix
sethy> ty jo, diky, kez by
- Pondělí 1. července 2013 v 11:49® Scanix
Tak tu mame konec mesice a zakoncene cervnove album, tak zde k nahlednuti: http://www.chytej.cz/…vnove-ulovky-2013/
- Pondělí 1. července 2013 v 11:44® Scanix
David H.> ty kraso, to mel nekdo peknej zaber
- Pondělí 1. července 2013 v 0:46® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Posledni cervnovy vecer vyrazil kolega na trhacku, tak jsem mu chtel sekundovat s vlackou, sel jsem o kus dal proti proudu a i kdyz jsem tomu dle pocasi a podminek moc neveril, dockal jsem se dvou zaberu, prvni ryba, letos asi nejvetsi se semnou moc nebavila a narovnala mi hak na wobleru, visela jen za jeden obloucek zadniho trojhaku, rybku jsem ani nezahledl, cele to byl fofr. Kdyz uz jsem propadal skepsi, riznlo mi do toho jeste jedno sumci mimco, tak alespon neco
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. června 2013 v 19:17® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Kratka odpoledni vyprava s kolegou, ale opet zadna hitparada, dnes se opravdu nechtelo ani tem mensim rybkam. Pochytali jsem jen slusny pocet okysu, nejake tloustiky a boldy, kolega jeste navic mensiho candatka a jednoho slusneho tlouste a ja k tomu vyctu pridal jeste solidniho cejna za sako
Tento příspěvek byl editován 30.6.2013 19:18:31 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. června 2013 v 18:09® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opravdu jen na skok, cca 1.5h u vody, rybky nebyly prilis pri chuti, ale tech mensich jsem pochytal dost, povedlo se cca deset boldu, pul tuctu okysu, dva jelci a pekny jesen, ktery nebyl fotogenicky, coz je skoda, do 50 mu moc nechybelo. Ztraty na nastrahach vsak i za tu chvili byly znacne, jestli to tak pujde dal, tak muzu cekat, ze se tu pristi rok budou uz vesele vytirat
Tento příspěvek byl editován 29.6.2013 18:11:06 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. června 2013 v 0:51® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.6.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to byl takovy lov na etapy, rano jsem vyprovazel malou pro vysvedceni a protoze jsem cekal cca hodku, nez ji zase vypusti ze skoly, tak jsem to stravil u vody a pochytal par sticek. Vecer jsem vyrazil s kolegou prozkoumat nove obzory a krome toho, ze jsme objevili fakt pekne mista, odevzdali nekolik litru krve komari transfuzni stanici, tak jsme chytli dohromady prdlacku a ja krome dalsi stikule uz nic nepridal, kolega bohuzel cisty prustrel, holt neni kazdy den posviceni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 29. června 2013 ve 21:00
Chowis: první fotka nádherná palec hore :)
- Sobota 29. června 2013 ve 21:00
- Čtvrtek 27. června 2013 v 17:22® Scanix
sethy> koukam, ze porad pisu jak exost, ale pochopils…no tak jo, doufam, ze neco capnes a das pak foto…