Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 15. června 2013 v 1:10® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
RH> jj, mas pravdu, take jsem to objevil: http://www.rybsvaz.cz/?…
- Pátek 14. června 2013 v 19:18® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> vidis to, jaky jsi bordelar, nez dojdes domu, pulku toho poztracis
- Čtvrtek 13. června 2013 ve 23:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: pár posledních dní | Revír: mimopstruhovka
Voda pozvolna opadava, ryby vyhladle, splachnute do prehrad a zase vyplachle z rybniku do rek, proste takova skatulata hejbejte se. Za par poslednich dni pochytan bezpocet rybek na musak i plavku. Prevazovali rybnicni kapri, spousta cejnku, podoustvi, jesenu, cejnu, plotic, perlinu, okounku, jezdiku, no proste druhove fakt dost pestre. Kolegove pridali i sumika, uhore a dalsi prekvapeni jako koi kapr k 70ti apod. Me se na plavku povesil za hubu tolstoj ±120, po vice jako 20ti munutach nerovneho boje jsme jej v tom proudu ztratil, ale bylo to fajn a nekolikrat jsem jej mel na dosah, jen ten podberak byl na takovou rybu fakt smesnej
Tak alespon par mikrorybek pro dokresleni situace od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. června 2013 v 11:39® Scanix
David H.> boze to je blb, co na to rict, no ony i ty jeho stiky vedle byly vzdy s podivem, ale toto
- Pondělí 10. června 2013 ve 23:42® Scanix
David H.> nic sethymu neposilej, jak jej znam, tak to pousti vse do vody a doufa, ze se mu napresrok vytrou
- Neděle 9. června 2013 ve 23:55® Scanix
Fryw> za 70 kus asi dobrej nakup, ja osobne X-rapy nemusim, resp. me zajimaji az velikosti 12+, nejak obecne ty hrkaci woby nefunguji tam, kde lovim, nebo jsme na ne nemel zdaleka tolik kontaktu, co na ty neozvucene, ale asi je to i temi prutohodinami, ktere jsem jim nevenoval
- Neděle 9. června 2013 ve 23:54® Scanix
TJSS> original vyzaduje specialni pristup, v zasade je to wobler pro pomale hrani
- Sobota 8. června 2013 ve 2:30® Scanix
Nils Master> mam
uvidime, zatim na klubovce to ryby zajimalo…
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 22:02® Scanix
David H.> jasne, taky chata mohla by nenavratne pryc co…no drzim palce, at jsou skody minimalne…
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 21:43® Scanix
David H.> no a to je ta idylka u vody…od 2002 zrekonstruovano a ted znovu, nic moc
- Středa 5. června 2013 v 0:14® Scanix
David H.> to je des, tak alespon, ze snad vetsinu ryb jste zajistili, cetl jsem to tu od Pavli, tak nejdriv vam to vytopi chatu a ted tohle
- Úterý 4. června 2013 ve 22:30® Scanix
HaDová> ty blaho, to je sila, zrovna vcera jsem se Davida ptal, jak klubovka, rikal, ze v pohode, ted tohle, ach jo
- Úterý 4. června 2013 ve 13:13® Scanix
Segoves> svaz nic nevyda, pokud se nepletu, tak tak nikdy neucinil. Co se vody tyka, tak bude zvedla asi dlouho, ma porad poprchavat, takze do zahajeni bude podle me jeste nahore, zrejme ne jako ted, ale kdo vi
- Úterý 4. června 2013 ve 13:02® Scanix
Nils Master> to i tady, kapry, cejny na privlac pak chytit je celkem bezne…
- Úterý 4. června 2013 ve 13:01® Scanix
David H.> aha, kazdopadne ten los padl na spravneho prispevatele
- Úterý 4. června 2013 v 11:55® Scanix
David H.> jinak gratuluju Jirkovi, ty jeho fotky jsou famozni
- Úterý 4. června 2013 v 11:54® Scanix
David H.> nevim, ale vidim to naopak blede
- Úterý 4. června 2013 v 11:36® Scanix
David H.> samozrejme tohle bude platit nejen o dravcich, hlad ryby dozene do extremu…
- Úterý 4. června 2013 v 11:36® Scanix
David H.> osobne si myslim, ze vyhladovele ryby budou v pastech pod jezy a v uplavech, kde se budou dit neskutecna jatka, coz bude mit za nasledek na par let zase zadne dravce, podobne jako 2002 ci 2007.
- Pondělí 3. června 2013 ve 21:24® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David H.> ja ti nevim, zda to nema nejake negativni vlivy, ale je fakt, ze dost lidi v mem okoli to pouziva bez vetsich rozdilu v ulovcich…asi jsem prilis konzervativni, ale jinak jsem na sumy namotal ten zbytek od tebe