Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 3. června 2013 ve 20:49® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David H.> to uz jsem nekde slysel, to o te zlute
- Pondělí 3. června 2013 v 6:58® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> tak to bych neresil spinfisher, to je navi na tezkou vlacku, sumy a more, ne na mikrace
- Neděle 2. června 2013 ve 21:46® Scanix
troutkiller> jen musis pockat, az budou na sklade 4500
- Neděle 2. června 2013 ve 21:46® Scanix
troutkiller> at jsem hodnej http://www.ebay.co.uk/…121058269263?…
- Neděle 2. června 2013 v 19:43® Scanix
troutkiller> jj, spinfisher V, vel. 4500, cena byla cca 2700 i s postou z ebaye
- Neděle 2. června 2013 v 19:20® Scanix
kubas> ja mam ten spinfisher a zatim dobry, ale poradny test u vody teprve prijde.
- Neděle 2. června 2013 ve 14:14® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.6.2013 12:20 | Revír: mimopstruhovkaTak jsme se s malou zasli podivat, jak se nam to rozteklo…ted uz je to o vice jak pul metru vyseKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 1. června 2013 ve 13:23® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.5.2013 | Revír: klubovka | Způsob lovu: Přívlač
Reky zvedle, tezce povodnova voda a ma byt hur, dle predpovedi ma tect doslova masakr, takze vlacka na P ani pripadna moucha na MP nepripada v uvahu. Vzal jsem tedy par wobu a se si zahazet na klubovku, trosku potrenovat, ale nakonec jsem byl rad za jednu kudlu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. května 2013 ve 13:47® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Piscicapus> Jadro nemas za co, ale nasel bys to v nastaveni prohlizece, co pouzivas IE, Chrome, Firefox? Treba v chrome je to v nastaveni->Zobrazit rozšířená nastavení…, tam pak pod Ochrana soukromi, Nastaveni soukromi…a Sobory cookies, zvolit moznost Uchovavat mistni udaje jen do zavreni prohlizece a pak Hotovo
- Čtvrtek 30. května 2013 ve 13:13® Scanix
Piscicapus> mozna je to tim, ze jsi proste vyjimecny, nekteri lide na toto maji auru, verim, ze to revoke da dohromady…asi mas pravdu s tim, ze vetsina lidi tohle asi nepouziva
Jeste muzes udelat jednu vec a to v prohlizeci nastavit mazani cookies pri ukonceni, resp. veskereho offline obsahu a tim jednak zmizne prohlizeci historie a i te to bude nutit priste k prihlaseni, ale zase vsade…
- Středa 29. května 2013 ve 23:40® Scanix
Piscicapus> mam dojem, ze se musis posleze odhlasit a mozna i smazat cookies v prohlizeci, ale to uz jen hadam
- Středa 29. května 2013 ve 22:52® Scanix
Piscicapus> ahoj Jardo, pokud se nepletu, tak v profilu v nastaveni mas zakrtavatko Automaticke prihlaseni, kde je psano " Budete přihlášeni trvale, i po vypnutí a zapnutí prohlížeče. Tato funkce není zcela bezpečná!" Sam jsem to tedy nikdy neodskrtl, ale snad to zafunguje
- Sobota 25. května 2013 ve 23:15® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to bylo pekne odpoledne na pstruhovce, stihl jsem zmoknout, nekolikrat, vysvitlo i slunko a pochytal i nejake ryby ve slozeni okoun, butchi-ryba (tloust), ostroretka, co si vyslapla na pekne sousto a cejn za sako, divne, ze jsem nevytahl zadneho pstruha
, ale abych nekecal, na prute jsem mel tri, nevytahl zadneho, vsichni spadli, vedeli, ze by sli nejspis na vecu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 26. května 2013 v 10:32
Scanix: Taky jsem na to koukal jak z jara, ale obcas se mi nejaka povede, jen na podstatne mensi veci ;)
- Neděle 26. května 2013 v 0:25
jepice-zruseno: Já tu ostru nemoh loni na orlici chytit ani na nymfu a to jich tam byl koberec. Pěkný dvouhlavý riper.
- Neděle 26. května 2013 v 10:32
- Sobota 25. května 2013 v 1:08® Scanix
- Diskuze: Začínáme rybařit
gavlos> lidi to nepisou, ale meli by…kazdopadne mas v sumari magickou kolonku ostatni…
- Pátek 24. května 2013 ve 22:59® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> je mi to jasny, beztak se mi zda, ze tam chodis, jak do spajzu
- Pátek 24. května 2013 ve 22:54® Scanix
sethy> takhle provarit nastrahu
- Středa 22. května 2013 ve 20:29® Scanix
kubas> ja to vzal hlavne kvuli avizovane „vodotesnosti“ ci vetsi odolnosti proti namoceni, chci to na boat.
- Středa 22. května 2013 ve 20:06® Scanix
kubas> kamaradovi jsem take dohodil ten atlantis, sam jsem poridil Penn Spinfisher V 4500, tak jsem taky zvedav, asi jej vezmu aspon na klubovku, at si zahazi predem
- Pondělí 20. května 2013 ve 21:57® Scanix
David H.>
- Pondělí 20. května 2013 v 19:20® Scanix
David H.> Heavy Duty, jako Kuba se s tim hodla nemazat a pripravuje sestavu do brutlnich podminek a na brutalni ryby
Scanix: Bohuzel, behem dne to jeste stouplo, ale nijak zavazne: https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/…798972_o.jpg
PetrZ: To vypadá, že mušák i plavku necháme nějaký čas ve skříni…
martonek: je to hnus… opravdu…