Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. května 2013 v 19:18® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> v poho
- Pondělí 20. května 2013 ve 13:19® Scanix
David H.> jak vubec dopadla ta fotosoutez, co mela koncit 27.4.2013? Nejsou tam vysledky…
- Neděle 19. května 2013 ve 14:16® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.5.2013 | Revír: mimopstruhovka
Pro zmenu lov beze zbrani. Rybky stale maji snad v kazdem uplavu ci perejce uplne jine starosti. Jen at se mnozi, at je i pristi roky co chytat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. května 2013 ve 22:49® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
A jeste par fotek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 19. května 2013 v 8:50
BlueShark: Hmmmm… well done :-) Daří se Ti, ale ješté aby né… :-) Takový rybář :-)
- Neděle 19. května 2013 v 8:50
- Sobota 18. května 2013 ve 22:48® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.5.2013 | Revír: mimopstruhovka a pstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Po obede kratka zastavka na MP s musakem a bylo to fajn. Povedly se rozmanite rybi druhy, k obligatnim tloustum, okysum, ouklejim, proudnikum a ploticim jsem pridal peknou ostroretku, ta potesila hodne a dve podoustve ve svatebnim a cejnka za hrbet
Tento příspěvek byl editován 18.5.2013 22:50:10 uživatelem Scanix.Pote presun na P, kde jsem se pripojil ke kolegum, kteri si tu odchytavali druhy den navstevy. Pokusil jsem se je tedy protahnout misty, kde by mela nejaka rybka byt, byla to dlouha a pekna prochazka, obcas trosku adrenalinova diky vyssimu prutoku. Chlapi neco capli, me se i pres par rybek na prute a dalsich zaberu nepodarilo zdolat nic, ale i tak to bylo fajn a muzu rict, ze me to bavilo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. května 2013 ve 22:50® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.5.2013 | Revír: pstruhovka a mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Pozde odpoledne jsem nejprve zajel „zkontrolovat“ gruppo trota da Praga, kteri tu si tu zatim prilis neuzili, ale neco preci jen pochytali. Rybky jsem s nekterymi chvilku zalovil, ale moc se jim nechtelo, tak i tech par mensich kousku vyzadovalo nejake usili. Tak jsem to sve trapeni prerusil, vzal musak a prejel na MPcko, kde jsem si krapet spravil chut. Krome dvou okounku jsem lapil nekolik hezkych tloustu a prvni letosni parmu, druha se vyrizla, skoda, byla o poznani vetsi, tak snad priste
Tento příspěvek byl editován 17.5.2013 22:51:05 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 18. května 2013 v 18:47
dav: Nádherný ryby, jake vzory mušek používáš nejčastěji a v jakých barvách?
- Sobota 18. května 2013 v 18:47
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:44® Scanix
David H.> za tu bidu, co prevedli za celou dobu si ani vic nezaslouzili…kazdopadne bych povesil za koule do pruvanu Hadamczika, to by bylo asi po zasluze
- Čtvrtek 16. května 2013 v 17:10® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Muškaření
Dnes rano jsem si malinko privstal a dal si neco pres hodku pred praci s mouchou a udelal jsem moc dobre. Rybky spolupracovaly dobre, predevsim tlousti, kteri to brali poctive az trhali lajnu z ruky
Tento příspěvek byl editován 16.5.2013 17:11:11 uživatelem Scanix.K tomu nejaka plotka a mensi okysi, bylo to fajn, ani se mi nechtelo od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. května 2013 ve 23:18® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni pozdni odpoledne jsem se byl zchladit zabrozen po prsa v rece a bylo to moc fajn. Rybky se sice musely pekne premlouvat, ale to mi vubec nevadilo. Lapeni nejaci siveni a duhaci od nejmensich velikosti az po peknou 62, zrejme z predesle „sadby“, oploutvena, v kondici a makala solidne, k cemuz ji dopomahal i silny proud a ma omezena manevrovatelnost, protoze jsem byl zrovna zabrozen na doraz. Pekne to bylo, nikde ani clovicka, snad i ti vodaci daji jeste nejakou dobu pokoj
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
casper: no joooooooo, moc pěkné rybičky :-)
- Čtvrtek 16. května 2013 v 10:38
- Středa 15. května 2013 v 10:10® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
A jeste bych mel tip, co takhle podporovat smajliky i v komentarich pod prispevky ve Z lovu.
- Úterý 14. května 2013 ve 23:07® Scanix
Draky> vsak jo, povetsinou vysazene rybky z jarnich vylovu se cisti v proudech od zaplisneni apod.
- Úterý 14. května 2013 ve 23:00® Scanix
Fryw> rozhodne se neboj proudnych useku, tady je to uz plne vseho a i kapri temer v perejich, asi zerou jikry ploticim a cejnum co se tu statecne trdluji po ostroretkach a jesenech
- Úterý 14. května 2013 ve 22:52® Scanix
Fryw> taky si myslim, pekny tloust potesi vzdy…nakonec i ta plotka, si mel videt, jak dnes mlade lovkyne jen zarily za kazdou cudlu a kaprik, to bylo temer nad jejich sily
- Úterý 14. května 2013 ve 22:51® Scanix
regulus> musim souhlasit s tim, ze s jednou osobou muzes mit „otevreno“ vice nez jednu konverzaci a v duchu „odpovedi“ vest i hovor. Vztazeni jedna osoba = jedna konverzace neni prilis optimalni. Vim, je to jako na FB, clovek si asi zvykne, nicmene by se pak siklo nejake vyhledavani ci filtrovani v ramci konverzace…
- Úterý 14. května 2013 ve 22:27® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> to teda, zazil jsem bohuzel z pocatku mych lovu, kdy jsem se uz nedopocital
Proste 35kg je fakt malo
- Úterý 14. května 2013 ve 22:27® Scanix
sethy> a ja taky chodil s lankem na 28kg, jako ze treba prijde stika, to byla taky chybka, ruplo pekne v tahu uprostred
Tento příspěvek byl editován 14.5.2013 22:28:01 uživatelem Scanix. - Úterý 14. května 2013 ve 20:53® Scanix
David H.> a taky pekne na hrane s tou karabinkou
Tento příspěvek byl editován 14.5.2013 20:53:42 uživatelem Scanix. - Úterý 14. května 2013 ve 20:42® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.5.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnesni odpoledne jsme vyrazili s dcerkou a jeji kamaradkou prozmenu na plavku. Holky se snazily a neslo to sve i ovoce, pochytaly nejake plotky, mensi jelce a povedl se i kaprik, ktery udelal holkam takovou radost, ze si jej musely vzit domu
Cestou od vody jsme zahledli jeste jednu rybarku, ale jak byla uspesna, to nevime
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. května 2013 v 10:17® Scanix
regulus> klikni si osobni posta a pak seznam konverzaci, tam vidis, vsechny konverzace s kym jsi si psal…resp. nejdriv jsem smazal tu od Davida, pac se mi tam mnozila…
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:30® Scanix
Tak asi hlasim prvni chybku v osobni poste, je odkaz nacist dalsi, kde je nesmyslny udaj o poctu zprav, zrejme tim, ze David poslal zpravu vsem uzivatelum, tak tech mailu prislo 1657? Nebo se proste pri kliknuti na „načíst další (1657)“ doubluje zprava porad dokola?
Segoves: Moc pěkný škoda že sem se nešel projít tohle sem už pár let neviděl :)
hering: Krása :-)