Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 2. května 2013 v 15:06® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
casper> a co vidis tady? http://www.chytej.cz/…/74/david-h/
- Čtvrtek 2. května 2013 v 15:05® Scanix
casper> ty jo a nebo mam jen nejakou vizi budoucnosti
- Čtvrtek 2. května 2013 v 15:00® Scanix
Bigpista> a ja vidim David H.
- Čtvrtek 2. května 2013 ve 14:39® Scanix
David H.> koukam, ze jsi si zmenil nick, to je priprava na navrat k HaD
- Středa 1. května 2013 v 19:06® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.5.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov s Davidem jsem si bohuzel moc neuzil, problem nebyl ani tak ve spolecnosti, ta byla bajecna, ale v moji nesikovnosti. Nejprve jsem se paradne vycachtal, nekolik temp vodou
jo takhle to dopada, kdyz si clovek moc veri, kdyz tece „jen“ 23+ kubiku za vterinu
To by ovsem nebylo to nejhorsi, ranni osvezujici koupel je preci fajn, ale po prevleceni a znovuzapojeni do lovu jsem pri nahozu proste zlomil prut, ozval se osklivy zvuk a bylo vymalovano, nevim, zda padem, to jsem prut drzel k nebi, ale zrejme jsem uz nekdy predtim prutem zavadil o vetev ci jinak, proste se zlomil a bylo po lovu a trosku po nalade kvuli oblibenemu proutku. At se vam podobne malery u vody vyhnou…
Jinak David u nejcastejsi cinnosti, sice jsme nejake ryby pochytali, ale snad kdykoliv jsem vytahl fotak, ryba spadla a byl cas na cigarko
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. dubna 2013 v 17:46® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Vcera vecer jen chvilicka u vody, potkal jsem letite zname, se kterymi se znam jen od vody a bylo to fajn. Rybky se moc nesnazily, az se kdyz slunce zalezlo za obzor, tak bylo videt, ze obcas o neco projevi zajem. Sporadicky sber daval tusit, ze tu stale neco plave, ale me se povedly jen prumerne ryby, dva siveni, dva duhaci, tri ryby spadly, jedna peknejsi, skoro bych rek, ze podle zlatave siluety asi peknejsi tloust. Opet prekvapil maly tmavy potocak s typicky ricni siluetou, ze by preci jen jeste nejaky puvodni, spis se jen mezi vetsi pribuzne pripletl ve pstruharstvi…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 29. dubna 2013 v 10:04® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
David Havlíček> uz mas tedy plan na stredu?
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:45® Scanix
regulus> naivni to neni, resp. ano, pri takovemto trestnem cinu, ale nahodou neco o kriminalisticke praci vim a divil byses, ceho se obcas kriminaliste chytaji
Jinak s tebou souhlasim v tom, ze nechavat doklady v aute je total hovadina, to uz radeji risknu jejich namoceni a i na to se da za par korun poridit vodotesne pouzdro.
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:36® Scanix
chj.rybar> no nevim, to by mozna mohlo vypovidat o tvych vazacskych schopnostech
ale asi hledali jen sage pruty apod
- Neděle 28. dubna 2013 v 10:16® Scanix
chj.rybar> tak teoreticky doufej, ze maji povolenku a jsou tak blby, ze v ni zapis z toho dne, teoreticky by policie mohla po odevzdani povolenek vytipovat lidi, kteri byli ten den na vode a proverit je. Je to tedy asi hodne naivni, ale pripadna stopa by to mohla byt. On intelekt takovych „lovcu“ je dost casto na urovni lidoopu.
- Sobota 27. dubna 2013 v 19:34® Scanix
David Havlíček> nejvetsi nevim, ale nejmrstnejsi je prej pod velkym brehem
- Sobota 27. dubna 2013 v 16:13® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Nekdo si da po obede slofika, ja radeji padil k vode. Uz mam pocit, ze bych mohl byt v repre v oblikani prsacek. Zalovil jsem cca 3h a bylo to dobre. Po vlaznem zacatku si granule daly rict a povidl jsem i par peknych bochanku, skoda, ze dost ryb popadalo, ale i tak prijemne potahani
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. dubna 2013 ve 21:45® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes opravdu jen chvilicka, kdyz uz slunce bylo hodne nizko. Zalezl jsem kousek do dzungle, kde jsem za cela leta vysazenou rybu nepotkal. Doufal jsem, ze bych potkal par potocmenu, ano, byli tam, ale 25 nepresahl ani jeden ze dvou. Pak nevim, kde se tam vzal, mezi nimi duhak jeste s juvenilnim znaky snad nemel ani 20cm. To uz jsem zacal tusit zradu, ale pod jednim kromim jsem nakonec potkal parek techto pruhatcu. Se sluncem zachazejicim za obzor ozila hladina bezpoctem hmyzu a objevily se i sporadicke sbery nejspis jelcu. Pod jednou olsi ale sbiralo neco vetsiho jak o zivot. Nemel jsem nic vhodneho, napichl ruzovku na samotny hacek, polozil na vodu a poslal proudem vstrict svemu osudu. Ryba mela asi vazne hlad, s caknutim proutek ztezkl, ve vode se cosi mrcasilo, doufal jsem, ze konecne lepsi potocak, ale ne, jsou i tady, dalsi duhak tak 45 uz i tady, vyhakl jsem jej a sel domu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 26. dubna 2013 ve 22:30
casper: ten okoun!!!
- Pátek 26. dubna 2013 ve 22:30
- Pátek 26. dubna 2013 v 9:36® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
casper> s feederem si zachytas dobre i na rece, zvlast v mistech, kde se obcas dostane neco z piskoven do reky…jinak i ta Majdalena se necha precist, jen je to velke chce to se pohybovat okolo na kole, autem se neda skoro nikde
- Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 22:48® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mi zbyly dve hodky na vlastni lov, takze jsem si prijemny podvecer uzil u reky. Rybky se sice moc nepredvedly, nebo jsem je spis nedokazal vyprovokovat k poctivym zaberum, ale tri kousky se povedly zdolat a jedna mi kratce po zaseku spadla. Vic kontaktu jsem nemel, ale i tak to bylo fajn, moci se osvezit v chladne vode a zahazet si
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:53® Scanix
- Diskuze: České Budějovice a okolí
casper> ahoj, reku nepodcenuj, Luznice i Nova reka, ty jsou v krasne. U Suchdola urcite navstiv Tustske piskovny ci nejvetsi, Majdalenu, ted nevim oznaceni Cep I ci II. Predevsim vim, ze se tam lovi kapri a to i velice pekni, nicmene je to tezsi voda a chce to znat mistni podminky. Dravci tam jsou jiste take, ale s temi je to jeste horsi jak s kapry.
- Čtvrtek 25. dubna 2013 v 11:42® Scanix
mvincik> mrkni na mapy http://mapy.cz/#…
- Čtvrtek 25. dubna 2013 v 11:20® Scanix
mvincik> jinak az budes mit cestu do CB, tak si zajdi k Honzovi do DAMu, ma tam ted slusnej vyber wobu i za dobre
- Čtvrtek 25. dubna 2013 v 11:19® Scanix
mvincik> mam za to, ze to bylo soucasti jednoho plata a dala se poridit za cca 160 Kc.
- Středa 24. dubna 2013 ve 14:52® Scanix
- Diskuze: Pěst na oko
Je treba bombardovat Prahu
http://www.blisty.cz/art/68253.html
-zruseno: David H.: Sportem ku zdraví :D
HaD: :-( :-)