Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 24. dubna 2013 ve 14:18® Scanix
- Diskuze: Muškaření
David Havlíček> podle me tam budou ty potoci zrat vsechno, hlad je hlad
- Středa 24. dubna 2013 v 10:00® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Alov> zkus promazat cookies v prohlizeci, ale to jsi asi uz provedl
- Úterý 23. dubna 2013 ve 21:04® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Naskytla se moznost vyrazit aspon na chvili a tak jsem vse pobalil jak fretka a byl u vody snad driv, nez jsem sjel vytahem do prizemi
Sice lov jen na cca hodku, ale o to vice jsem si zabojoval s proudem, ustal nejedno „vykoupani“, v tom shonu jsem nekoukl na prutoky a pustil se vodou jako by nic. Nejaka rybka se i tak povedla, prvni letosni tloustik na privlac, sice jen cca 35, ale potesil, pak mi spadla celkem pekna kudla, resp. mi ve finale amputovala ocasek z kopytka, skoda, sice jsem ji moc nezahledl, ale kladla solidni odpor. Pak prisli jeste dva granulaci, jednoho jsem nakonec pozval na vecu, rozumna panvickova velikost 42
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. dubna 2013 ve 13:13® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> pekna silver barva, to ja mam jen takovej hnusne modrej
- Úterý 23. dubna 2013 v 10:24® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> ja jej uz dlouho nemel, zatim se neobjevil
- Pondělí 22. dubna 2013 ve 14:38® Scanix
sethy> no bylo nahozeno
- Pondělí 22. dubna 2013 ve 13:39® Scanix
sethy> jak ty to vis, to bys spis rekla Pavla ne?!
- Neděle 21. dubna 2013 v 19:03® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl fakt jen na skok kolem poledniho, nejvice casu jsem stravil oblikanim a svlekanim prsacek
Zajimave, ze ryby nechtely vubec nic maleho a presto byly vyrazne mensi nez doposud. Zabery i tak neuprimne a cato trvalo nekolik sekund, nez ryba nastrahu dobrala. Bohuzel jsem stale nezakopl o jinou nez vysazenou rybu, krome dvou lonskych beztak vysazenych kousku, zadny tloust ci okoun, snad je to jen zvedlou a zakalenou vodou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. dubna 2013 v 16:52® Scanix
_ANTRAX> pouzivam Stroft GTM ve 0.22mm na stredni privlac na woby do 10cm.
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 19:49® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravcijiris> oni si obcas poradi i muskari, ale je to bez debat
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 15:53® Scanix
David Havlíček> akorat ted tak trochu provokuju sam sebe
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 15:36® Scanix
Ale jinak je dnes takove vedro, ze bych se sel zchladit do proudne reky hned…ale bohuzel podminky doma nejsou idealni, takze holt priste
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 15:35® Scanix
jiris> musim rici, ze mas naprostou pravdu, muskarit neumim, jen to parkrat do roka zkusim a neni to zle, tezsi nez vlacka, jiste, ale kdyz tomu nekdo fakt vladne, myslim, ze se tim da voda odrybnit efektivneji jak vlackou, zvlast na P jsem to zazil mockrat, kdyz jsem s vlacakem mohl vymyslet, co jsem chtel a ryby chtely mikromusky na 16tkach haccich…asi by slo tu mouchu dat i na vlacak apod, ale primarne to nutne neni a zisk minimalni…
- Čtvrtek 18. dubna 2013 ve 14:06® Scanix
David Havlíček> to taky
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 11:38® Scanix
David Havlíček> jasne, on kazdy extremismus stoji za dve veci, je treba spetka tolerance a jak pises pochopeni…on malo kdo si da praci se vzit do mysleni toho druheho…
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 11:04® Scanix
David Havlíček> to je pristup skoro kazdeho nerybare, kteri nechape, ze drahocenou a chutnou rybu proste jen tak pustis
- Středa 17. dubna 2013 ve 21:31® Scanix
dam> slysel jsem, jak to rvou ala bagr, olovo + 3 mouchy nad, to vse na nejakem sage stouratku za 20k
- Středa 17. dubna 2013 v 9:47® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mala vyrazela na brzky ranni vylet se skolou, tak mi bylo lito si jit jeste lehnout a vyrazil jsem na chvili k vode pred praci. Chvatal jsem tak rychle, ze jsem si nevzal exot ani doklady, ale na povolenku jsem nezapomnel
Tento příspěvek byl editován 17.4.2013 09:51:41 uživatelem Scanix.Po tomto zjisteni jsem jel tedy naprosto predpisove, jako ostatne vzdy
, a doufal, ze se neprihodi nejaka neprijemnost. Ta se ale prihodila, i kdyz nastesti ne dopravni, ale pri zdolavani druhe ryby, o ktere jsem si zprvu myslel, ze je to parma, protoze zaboha nesla odlepit ode dna, jsem sjel na bok po kluzkych kamenech a namocil si horni polovinu tela. Klopytal jsem s prutem vzhuru k nebi a druhou rukou satral pod vodou a doufal, ze najdu vetsi kamen o ktery se odrazim. Odrazil jsem se, do prsacek nateklo jen minimalne. K memu stesti nespadla ani ryba, ze ktere se vyklupala paradni jikernacka 61cm. Timto jsem lov predcasne ukoncil, alespon jsem do prace dorazil vcas a mel moznost napsat tento report
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 19. dubna 2013 v 17:36
jarysek: teda ploutev :D
- Pátek 19. dubna 2013 v 17:36
jarysek: kde ma ocas?? :D
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 10:23
Scanix: Prsacky super, ta guma nahore me zachranila pred utonutim, nepustila dovnitr moc vody, takze jsem byl schopen i vstat :) Diky
- Čtvrtek 18. dubna 2013 v 0:00
HaD: Jak se osvědčily prsǎcky?:)
- zobrazit všechny komentáře (10)
- Pátek 19. dubna 2013 v 17:36
- Úterý 16. dubna 2013 v 19:20® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Jeste foto toho lonskeho duhone…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. dubna 2013 v 19:19® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.4.2013 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Zahajil jsem tradicne, nikam nechvatal, k vode prijel, kdyz uz bylo vsude celkem zivo. Voda kalna, zvysena a ledova, coz jsem pocitil vyrazne, nebot mi teklo do prsacek, projistotu do obou nohavic. Rano to slo lepe, pozdeji se ryby stale zmensovaly a zmensovaly, az brali jen siveni
Me se povedla jedna vetsi ryba 57, jinak zbytek duhonu se pohyboval 45–50. K tomu velke mnozstvi sifonu 30–35, velke mnozstvi utrhanych nastrah ve vazkach, az jsem mel strach, na co budu po zbytek sezony chytat
Bylo ale prijemne polojasno, ani zima ani vedro a potesil me mimo jine i jeden bojovny zapomenuty lonsky duhak lehce pres 50, takze celkove spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.