Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 19. března 2013 v 11:07® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
Venca Zelenka> jeste foto ve spojeni s „boatovym“ specialem WFT Charisma Senso Pilk 180cm 50–190g
- Úterý 19. března 2013 v 11:03® Scanix
Venca Zelenka> na sumiky jsem si letos poridil Penn Spinfisher V 4500, pusobi na me zatim dobre, uvidime, jak to bude u vody.
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 23:00® Scanix
David Havlíček> tvoje oblibena, ja vim
Mimochodem, zbytky nevyhazuj
- Čtvrtek 14. března 2013 ve 23:00® Scanix
kubas> nerikam, ze nemohlo, ale ty 40cm mi prijdou uz opravdu na hrane, urcite takova ryba ve vode je, ale…
- Čtvrtek 14. března 2013 v 15:05® Scanix
kubas> to je na trolling tarka vyhradne, jinak ty mensi bez zateze se daji, ale na nase ryby to asi moc neni
- Čtvrtek 14. března 2013 v 15:03® Scanix
- Diskuze: Pěst na oko
OBr> standardni praseckin, tady se to bezne vysazuje
- Úterý 12. března 2013 v 15:28® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dam> no ja se mel taky dobre, akorat jsem nedorazil, coz me mrzi, ale budou jine akce
- Úterý 12. března 2013 ve 14:31® Scanix
sethy> to jsem nevedel, ja prave si rikal, jak tu byla ta fotka, tak jsem myslel, ze David Davida pretahl na svou stranu
- Úterý 12. března 2013 ve 14:30® Scanix
sethy> jj, delam si legraci, David se nahodou i o svacinu u vody rozdeli, jen clovek nema tu silu, mu ji brat
Verim, ze i Pavla je dobra hostitelka, vsak je David spokojenej, to je videt
- Úterý 12. března 2013 ve 14:19® Scanix
sethy> a co Dama, toho taky trapili hladem? Ja uz jsem Davidovi rikal, ze misto HaD, mel mit nick HlaD
- Neděle 10. března 2013 ve 21:32® Scanix
skwor> ja byl u vody, ty ne?
- Neděle 10. března 2013 v 18:24® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes mi z casovych duvodu nevysla planovana feederovacka s kamaradem, ale nakonec se mi ozval jeste kolega Bury CZ a ja mel na lov i s cestou asi hodku, tak jsme vyrazili opravdu jen na skok jen s plavkou za barak. Kolegovi se bohuzel nepovedlo nic vytahnout, ackoliv nejaky zaber jsme meli oba. Ja vytahl tloustaka a prvni dve tetosni podoustve, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. března 2013 v 19:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme vyrazili s kolegou s feederen i plavkou. Ovsem po prichodu k vode se rozprselo a dest neustal az do naseho odchodu, v tom „prijemnem a vlahem“ pocasi jsme zkouseli kde co, zklamaly i jindy horka mista, ale nakonec jsme zustali na strategicky vyhodnem miste, kde jsme se mohli skryt pred vlezlym vlhkem. Diky nasi vydrzi a zrejme i slitovanim obyvatel vodni rise jsme nakonec pochytali nejake jeseny a kolega navic pridal proudnika. Celkove me vyrazne pobil a tak tentokrat feeder vytezil vysoko nad plavanou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. března 2013 ve 23:43® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> asi nepobira, ze v tech vasich struzkach jsou takoveto rybky
- Čtvrtek 7. března 2013 ve 20:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.3.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jen rychla predvecerni akce s plavkou a pecivem na cca hodku, z pocatku to vypadalo dost bidne, ale nakoc jsem se par zaberu dockal a i nejakou tu supinu vytahl…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. března 2013 ve 12:42® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuzesethy> jen abys to nemusel hledat:
- Středa 6. března 2013 ve 12:41® Scanix
sethy> tak to pak jo, kam se hrabe ale Watson od IBM
- Středa 6. března 2013 ve 12:33® Scanix
sethy> se balis, takze jeste jsi
- Středa 6. března 2013 ve 12:11® Scanix
sethy> budeme muset navazat jinou akci…ale skoda to je
- Úterý 5. března 2013 v 16:18® Scanix