Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 19. února 2013 ve 12:44® Scanix
Scanix

Aktualni info o postupu praci na Jordane v Tabore http://www.taborcz.cz/…9229/p1=9764

Tento příspěvek byl editován 19.2.2013 11:45:50 uživatelem Scanix.
Úterý 19. února 2013 ve 12:15® Scanix
Scanix

sethy> ty kraso, bud za ty tlouste rad, me treba celkem vadi, ze na „me“ pstruhovce jsou vyzrazni od kormousu, krome nasazenych PD je tam jen par parem a ostroretek a ti velci tlousti i pres 60, uz proste nejak chybi, nebo se krci kdo vi kde…ja mam tlouste rad a jeho hojnost vypovida o uzivnosti vody. Od predlonska pozoruju markantni ubytek jelce jak na P tak na MP, fakt masivni na vice lokalitach, prijde mi, ze se jej i lide naucili proste od vody brat a deje se tak casto i v dobe hajeni :-((

Pondělí 18. února 2013 v 19:02® Scanix
Scanix

OBr> ja vim, jak otevrit odkaz…pres prave tlacitko je to pomalejsi nez pres CTRL+1 kliknuti :-) , ale ja resim, ze 99% webu otvira odkaz na cizi web do jine zalozky, samozrejme je to resitelne, tim, ze se na to budu soustredit, ale myslim, ze by to nebylo od veci…

Pondělí 18. února 2013 ve 14:16® Scanix
Scanix

casper> no rekneme, ze si clovek musi obcas vyrobit kredit na jine akce ci ryby ;-)

Pondělí 18. února 2013 ve 14:12® Scanix
Scanix

Neslo by otevirat odkazy z chytej jinak nez presmerovanim, je otravne, jak si pokazde nepodrzim Ctrl a musim pak davat zpet v prohlizeci. Byva to celkem standard, ze odkaz na jiny web se otvira jako nova zalozka ci okno.

Pondělí 18. února 2013 ve 13:54® Scanix
Scanix

Pratele, dosla mi prosba od manzelky, takze pokud nekdo budete mit chut, kliknete na tento odkaz a pak nasledne v pravo na tlacitko „Ano“, hlasovat pro tuto fotku. Dekuji. Jeste odkaz http://lannovafashion.cz/…c-budejovice#…

Neděle 17. února 2013 ve 20:43® Scanix
Scanix

David Havlíček> no umel je chytit a vyfotit o dost lepe…

Neděle 17. února 2013 ve 20:07® Scanix
Scanix

jiris> jj, taky jsem si na Petra vzpomnel…ja mam tedy tlouste rad, no pokud zrovna neprijde pri sumcovlacce ;-)

Neděle 17. února 2013 v 18:29® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem vyrazil sam na odpoledni plavku s rohlikem s vidinou, ze se alespon trosku provetram a treba potkam i nejakou tu supinu. Vyzkousel jsem nekolik fleku a z pocatku to s ulovkem vypadalo dost blede a zero nade mnou viselo jak Damokluv mec :-) Pak jsem ale prisel na ta spravna mista, nejprve vyzehlil slusny pocet slusnych ostroretek, pak se objevili i tlousti a na zaver jiz notne starsi pani plotice ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96101.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96102.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96103.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img96104.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 14. února 2013 ve 22:08® Scanix
    Scanix

David Havlíček> ja kdyz jdu na UL, tak dam kopyto 2.5" :-)

Čtvrtek 14. února 2013 v 19:11® Scanix
    Scanix

David Havlíček> ale muzes to krapet regulovat a snazit se mikronum vyhnout ;-)

Čtvrtek 14. února 2013 v 19:03® Scanix
    Scanix

David Havlíček> krok spravnym smerem, treba se k tomu jednou vratis, az to nebude deviantni opichavani adolescetnich rybek ;-)

Úterý 12. února 2013 ve 22:05® Scanix
    Scanix

sus1> TTAO ZÁRVPA VÁM UŽÁKE, JAK NŠAE MSYL DÁŽOKE NIŘVENULĚTÉ VCĚI! PIVŮBOSÉ VCĚI!

Staci dodrzet, ze slova obsahuji vsechny pismenka a prvni a posledni pismeno slova je na spravnem miste a uz se to da cist :-)

Úterý 12. února 2013 ve 21:56® Scanix
    Scanix

_ANTRAX> ta fotografie je skutecne z lonskeho podzimu, vim o te rybe i kde byla ulovena a kym, opet konstatuji, ze jsem hodnotil jen obsah te fotky prave v navaznosti na to, ze ta ryba uz ve vode neni, nic vic a nic min :-)

Úterý 12. února 2013 v 18:08® Scanix
    Scanix

kubas> ja reaguju jen ve svetle motivace, ryba co ve vode neni, ta nemuze byt motivacni ;-) Jinak jak pises, je to kazdeho vec a rozhodne to FANYmu nevicitam, ryba pekna a vse bylo v souladu s platnymi predpisy, tak nac nejake vymracovani.

Úterý 12. února 2013 v 17:54® Scanix
    Scanix

FANY> no nevim, zda mrtva 125 je dobra motivace, kdybys ji pustil, bylo by to urcite lepsi a vetsi lakadlo…kazdopadne ryba pekna…

Sobota 9. února 2013 ve 21:30® Scanix
    Scanix

dam> uz jsem cet par review a myslim, ze to bude mit vychytane mouchy, i kvuli tomu, ze TG-1 tarka neni k sehnani ;-)

Sobota 9. února 2013 ve 21:21® Scanix
    Scanix

dam> objednan TG-2 ;-)

Sobota 9. února 2013 ve 21:15® Scanix
    Scanix

sethy> tvl neblbni, kazda brigada dobra, vis, ze setri na ten fotak ;-)

Sobota 9. února 2013 ve 13:48® Scanix
    Scanix

dam> no tak hlavne jsem nastesti vetsinou tam, kde lidi moc neni, nicmene je jeste treba z toho boatu dostat ten zaber. Vzhledem k tomu, ze chci lovit jen na jednohakove sestavy, tedy nejspis jigy, tak to pro me je na sumy mene obvykla nastraha ;-)