Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 19. února 2013 ve 12:44® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Aktualni info o postupu praci na Jordane v Tabore http://www.taborcz.cz/…9229/p1=9764
Tento příspěvek byl editován 19.2.2013 11:45:50 uživatelem Scanix. - Úterý 19. února 2013 ve 12:15® Scanix
sethy> ty kraso, bud za ty tlouste rad, me treba celkem vadi, ze na „me“ pstruhovce jsou vyzrazni od kormousu, krome nasazenych PD je tam jen par parem a ostroretek a ti velci tlousti i pres 60, uz proste nejak chybi, nebo se krci kdo vi kde…ja mam tlouste rad a jeho hojnost vypovida o uzivnosti vody. Od predlonska pozoruju markantni ubytek jelce jak na P tak na MP, fakt masivni na vice lokalitach, prijde mi, ze se jej i lide naucili proste od vody brat a deje se tak casto i v dobe hajeni
- Pondělí 18. února 2013 v 19:02® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
OBr> ja vim, jak otevrit odkaz…pres prave tlacitko je to pomalejsi nez pres CTRL+1 kliknuti
, ale ja resim, ze 99% webu otvira odkaz na cizi web do jine zalozky, samozrejme je to resitelne, tim, ze se na to budu soustredit, ale myslim, ze by to nebylo od veci…
- Pondělí 18. února 2013 ve 14:16® Scanix
casper> no rekneme, ze si clovek musi obcas vyrobit kredit na jine akce ci ryby
- Pondělí 18. února 2013 ve 14:12® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Neslo by otevirat odkazy z chytej jinak nez presmerovanim, je otravne, jak si pokazde nepodrzim Ctrl a musim pak davat zpet v prohlizeci. Byva to celkem standard, ze odkaz na jiny web se otvira jako nova zalozka ci okno.
- Pondělí 18. února 2013 ve 13:54® Scanix
Pratele, dosla mi prosba od manzelky, takze pokud nekdo budete mit chut, kliknete na tento odkaz a pak nasledne v pravo na tlacitko „Ano“, hlasovat pro tuto fotku. Dekuji. Jeste odkaz http://lannovafashion.cz/…c-budejovice#…
- Neděle 17. února 2013 ve 20:43® Scanix
David Havlíček> no umel je chytit a vyfotit o dost lepe…
- Neděle 17. února 2013 ve 20:07® Scanix
jiris> jj, taky jsem si na Petra vzpomnel…ja mam tedy tlouste rad, no pokud zrovna neprijde pri sumcovlacce
- Neděle 17. února 2013 v 18:29® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.2.2013 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem vyrazil sam na odpoledni plavku s rohlikem s vidinou, ze se alespon trosku provetram a treba potkam i nejakou tu supinu. Vyzkousel jsem nekolik fleku a z pocatku to s ulovkem vypadalo dost blede a zero nade mnou viselo jak Damokluv mec
Pak jsem ale prisel na ta spravna mista, nejprve vyzehlil slusny pocet slusnych ostroretek, pak se objevili i tlousti a na zaver jiz notne starsi pani plotice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 14. února 2013 ve 22:08® Scanix
David Havlíček> ja kdyz jdu na UL, tak dam kopyto 2.5"
- Čtvrtek 14. února 2013 v 19:11® Scanix
David Havlíček> ale muzes to krapet regulovat a snazit se mikronum vyhnout
- Čtvrtek 14. února 2013 v 19:03® Scanix
David Havlíček> krok spravnym smerem, treba se k tomu jednou vratis, az to nebude deviantni opichavani adolescetnich rybek
- Úterý 12. února 2013 ve 22:05® Scanix
sus1> TTAO ZÁRVPA VÁM UŽÁKE, JAK NŠAE MSYL DÁŽOKE NIŘVENULĚTÉ VCĚI! PIVŮBOSÉ VCĚI!
Staci dodrzet, ze slova obsahuji vsechny pismenka a prvni a posledni pismeno slova je na spravnem miste a uz se to da cist
- Úterý 12. února 2013 ve 21:56® Scanix
_ANTRAX> ta fotografie je skutecne z lonskeho podzimu, vim o te rybe i kde byla ulovena a kym, opet konstatuji, ze jsem hodnotil jen obsah te fotky prave v navaznosti na to, ze ta ryba uz ve vode neni, nic vic a nic min
- Úterý 12. února 2013 v 18:08® Scanix
kubas> ja reaguju jen ve svetle motivace, ryba co ve vode neni, ta nemuze byt motivacni
Jinak jak pises, je to kazdeho vec a rozhodne to FANYmu nevicitam, ryba pekna a vse bylo v souladu s platnymi predpisy, tak nac nejake vymracovani.
- Úterý 12. února 2013 v 17:54® Scanix
FANY> no nevim, zda mrtva 125 je dobra motivace, kdybys ji pustil, bylo by to urcite lepsi a vetsi lakadlo…kazdopadne ryba pekna…
- Sobota 9. února 2013 ve 21:30® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> uz jsem cet par review a myslim, ze to bude mit vychytane mouchy, i kvuli tomu, ze TG-1 tarka neni k sehnani
- Sobota 9. února 2013 ve 21:21® Scanix
dam> objednan TG-2
- Sobota 9. února 2013 ve 21:15® Scanix
sethy> tvl neblbni, kazda brigada dobra, vis, ze setri na ten fotak
- Sobota 9. února 2013 ve 13:48® Scanix
dam> no tak hlavne jsem nastesti vetsinou tam, kde lidi moc neni, nicmene je jeste treba z toho boatu dostat ten zaber. Vzhledem k tomu, ze chci lovit jen na jednohakove sestavy, tedy nejspis jigy, tak to pro me je na sumy mene obvykla nastraha