Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 8. února 2013 ve 21:52® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> jsem na to taky zvedav, doda to novou perspektivu na starych mistec
- Pátek 8. února 2013 ve 21:43® Scanix
dam> vsak ja vim, nicmene to neni skoro zadny, resp. ano, jde to s nimi, ale ne vzdy je to to prave. Nekdy je zase nejake cviceni na dve veci, jde o lokalitu, cilovou rybu, atd
- Pátek 8. února 2013 ve 21:34® Scanix
skwor> vem toho illexe do vazek a bude po starostech, trosku to oplaces, ze jsi to nevymenil, ale nebude te stvat
- Pátek 8. února 2013 ve 21:34® Scanix
dam> vsak jo, neco musime spunktovat
- Pátek 8. února 2013 ve 21:26® Scanix
dam> ja ti nevim, neco na tom bude, co jsem se treba navztekal se shad rapem, fakt jsem to nemoh' prolomit a dnes, neexistuje lepsi nastraha, zatim jsem ji nepotkal
- Čtvrtek 7. února 2013 v 11:37® Scanix
- Diskuze: MuškařeníTohle jsem ted zkouknul vedle, moc pekna upoutavka…
- Středa 6. února 2013 v 18:21® Scanix
skwor> tak tahle barva vypada zajimave, druhou mam tusim FT, ale neni na zadne fotce
- Středa 6. února 2013 v 18:08® Scanix
Bigpista> reknu to asi takhle, pred dvema lety jsem si dva koupil, na zahajeni jsem na nej behem 5ti hodu chytil bolena, candata a sumecka a pak dostal relativne dost prilezitosti a moc se neukazal, od tech dob jde do vody jen zridka…
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 17:10:03 uživatelem Scanix. - Středa 6. února 2013 v 16:56® Scanix
troutkiller> tak ja s nimi chytam i v proudu, ale vodim to pak spis po proudu
- Středa 6. února 2013 v 16:06® Scanix
troutkiller> neni to do proudu, o tom zadna, ten vetsi sice slape, ale mirnejsi proudeni prospeje i jemu
- Středa 6. února 2013 v 15:48® Scanix
troutkiller> ja je mam celkem rad, ale az ve vetsich velikostech, ackoliv do mirne tekoucich melcich vod jsou ty male vrazda, jen to lanko je pak proste spatne…coz je problem, kdyz jsou stiky…
- Středa 6. února 2013 ve 14:50® Scanix
skwor> ten tvar je znat i u mensich a prijde mi, ze u CD je lopatka kolmejsi nez u OF.
- Středa 6. února 2013 ve 14:33® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
regulus> mimochodem je fakt, ze by nejaka zminka o aktualnosti v pravidlech rubriky mela byt, ale to je asi vec nazoru, ja osobne to vnimam jako aktualni informace od vody a nechapu, ze tam nekdo napise prispevek s pulrocnim ci nekolikaletym zpozdenim apod
- Středa 6. února 2013 ve 14:28® Scanix
David Havlíček> tak ja nevim, kdyz to ctu tady http://www.chytej.cz/souteze/ viz screenshot, tak to na me tak pusobilo
- Středa 6. února 2013 ve 12:58® Scanix
sethy> a mikromrdky se hodi, chodim na pstruhy
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 11:59:04 uživatelem Scanix. - Středa 6. února 2013 ve 12:58® Scanix
sethy> tal Lisci jezero byl darek pro kamose, to je fakt, ty Jestrabky mas skoro za rohem
No jinak mailem mi nic neprislo
- Středa 6. února 2013 ve 12:39® Scanix
sethy> rekni mi, k cemu tem bobkarum budou vlaceci nastrahy za 5000
- Středa 6. února 2013 ve 12:37® Scanix
sethy> ne, nezaregistroval, ale nemam zadneho „zimniho“ kapra
- Středa 6. února 2013 v 0:25® Scanix
sethy> ty kraso, dobre ty, to je zase nejaka soutez, ze jsi se tak skvele zapojil?
- Úterý 5. února 2013 ve 20:57® Scanix
David Havlíček> tak ja zrovna predpazky nedelam, jen jsem mel objektiv dost blizko, abych nezabral moc okoli a tohle z toho vylezlo, no ja hlavne fotim Canon PowerShot A530, coz je fotak dnes tak za 600,– z aukra