Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 28. ledna 2013 ve 13:01® Scanix
Scanix

David Havlíček> ano dostane, ale urcite ne najednou a urcite pri stavu vody, kdy je vetsi prutok a teplota vody, tedy se snaze vse namicha…jak myslis, ze by to dopadlo, prednesli by mi nejakou dalsi chlacholivou rec, ze je to tak vlastne spravne :-)

Pondělí 28. ledna 2013 ve 12:50® Scanix
Scanix

David Havlíček> sul a dalsi necistoty ze silnic se vode naredi, snih urcite nelezi az udns, ryby si tam proste vegeti a je vse preci v poradku ;-)

Pondělí 28. ledna 2013 v 10:44® Scanix
Scanix

David Havlíček> tak jsem dostal odpobed z JCUS v Borsove:

"Dobrý den, svoz sněhu probíhá v zimním období každoročně a místem shozu do řeky Vltavy je prostor parkoviště u Živitelky. Na jednu stranu nemůžeme říci, že z toho máme vyloženě radost, na druhé straně jsme v důsledku sněhu (spojeného s posypovou solí a úkapy z vozidel na vozovky) unášeného na hladině řeky neměli nikdy žádné problémy s obsádkou. Jde o klasický paradox, kdy se v Boršově nad Vltavou nesmí solit z důvodu možného splachu do řeky, ale o několik kilometrů níže po toku to tam jde stejně. Nicméně do Vltavy jsou svedeny i dešťové kanalizace, které samozřejmě zmíněnou sůl do recipientu odvedou také.

V toku řeky dochází k dostatečnému naředění a navíc sníh se neusazuje na dně, ale plave a tudíž míchání s vodou při postupném odtávání je pozvolné."

Neděle 27. ledna 2013 v 19:55® Scanix
Scanix

David Havlíček> cislo na nej mam, ale vyresim to jinak, diky

Neděle 27. ledna 2013 v 19:12® Scanix
Scanix

David Havlíček> nevim, zda to je zrovna vhodna osoba, aby resila cokoliv, ale mozna se zkusim na nekoho obratit a uvidime…

Neděle 27. ledna 2013 v 18:59® Scanix
Scanix

Beer.Beda> presne tak, taky jsem to videl, ale ze toho bylo tolik :-((

Neděle 27. ledna 2013 v 18:44® Scanix
Scanix

David Havlíček> nevim, kam se obratit, ale vypadlo to, ze ten led a snih je skoro az ke dnu, uplne nahemovany, minimalne celej kilometr nadjezi takhle plnej :-((

Neděle 27. ledna 2013 v 18:33® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka

Neprijemne prekvapeni bylo v jednom nadjezi, kde se nahromadil snih, ktery zrejme mesto vtipne odklizelo po celou dobu jihoceske kalamity do reky. Vubec si netroufam rict, co to udela s rybami :-((

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92119.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 27. ledna 2013 v 18:32® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.1.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Plavaná

Po vcerejsim vystavnim dni jsem se dnes sel na chvilicku vyvetrat s plavkou a pecivem. Na rybku jsem si sahl, malem byla nekolikrat na prute kachna ci labut, nastesti se tak nestalo ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92116.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2013/th-img92117.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Středa 23. ledna 2013 ve 14:40® Scanix
      Scanix

toro> taky uz ti cekani na jaro cuka s rukama co ;-)

Úterý 22. ledna 2013 ve 23:07® Scanix
      Scanix

regulus> no ten nanofil, az se vychyta, to je asi takovej hybrid budoucnosti, kdo vi…ma to nosnost silenu, ja mam 0.10, kde uvadeji cca 6kg nosnost, ma podle me vic, sumik 118 v proudu jako krava nemel nejmensi sanci co koliv udelat, jako fakt.

Úterý 22. ledna 2013 v 15:52® Scanix
      Scanix

skwor> ja s nima nemel problem uz fakt dlouho

Úterý 22. ledna 2013 v 15:49® Scanix
      Scanix

regulus> jj, naprosto souhlasim, taky se ale rad necham presvedcit o kvalite ci vhodnosti jineho produktu, dnes jsem taky jinde, nez pred par lety, i sortiment se obmenuje a co se tyka Stroftu, tak kvalitativne sel trosku dolu, ale porad je na unosne mire. Jsou jiste i jene mozna lepsi vlasce pro to ci ono. Jde o to si to osahat, udelat zkusenosti a mit z toho nejaky dojem. Ti co hledji dnes to maji snazsi, mohou si ledacos precis, ale muze to byt i zavadejici. Kazdopadne je porad co zlepsovat, ja napr. vloni sel do nanofilu, lita to naprosto uzasne, jen ta odolnost pri oteru ci v uzlu je tarka nulova, ale zase pokud jsou podminky a pouzije se bezuzlove vazani, tak to drzi jako blazen. Nicmene mam k tomu vyhrady a zatim posilhavam po dalsich novinkach. V pletence jsem zatim nejvic verny Power Pro pri sumcovlacce, ale jsou tu vlastovky, ktere ukazuji, ze by tady mohlo dojit ke zmene, uvidime, zatim mam plne naviny :-)

Úterý 22. ledna 2013 v 15:03® Scanix
      Scanix

regulus> jinak prave u tech nizsich prumeru je to tezky, lepe drzi fluocarbon, kterej vice snese oder, ale je krehci, nepruzi tolik a snese mensi zatez…osobne jsem se prave ustalil na tom Stroftu, da se sehnat jeste rozumne a i kdyz je treba si davat bacha, kde se nakupuju, nekdy je totiz ten nataceny lehce shitozni, podobne jako nektere znacky pletenek, ktere z navinu stoji za prd, ale objednane pres ebay jsou v cajku ;-)

Úterý 22. ledna 2013 v 15:01® Scanix
      Scanix

regulus> raptor je pro me nedostatecnej vlasec, ale je levnej a na to dost lidi slysi ;-)

Mimochodem byl i v duelu: http://www.chytej.cz/…ger-steelon/

Úterý 22. ledna 2013 v 0:43® Scanix
      Scanix

toro> no to je fakt :-))

Úterý 22. ledna 2013 v 0:25® Scanix
      Scanix

toro> to on i ten stroft je o nejakou desetinku silnejsi, nez je uvadeno ;-)

Pondělí 21. ledna 2013 v 15:14® Scanix
      Scanix

sethy> tak jde o to, ze musis verit svemu vybaveni a problem je, jak jsi i videl, ze ten prumer dela na ochytane rybe velky dojem, navic lehka nastraha neklesne s vetsim primerem jak ma, mel jsem problem i s 0.16 lovit stejne jako s 0.14. Taky bych radeji pojistil silu a odolnost aspon s 0.18, ale ;-)

Pondělí 21. ledna 2013 v 11:27® Scanix
      Scanix

toro> jj, ten raptor jsem zkousel taky, ono v silnejsich prumerech je uz vic dobrych konu i nektere feederove vlasce jsou fajn…ale treba 0.14mm Stoft drzi jak dabel, mam na nej stiku 108 a na 0.16 sumika 108 a sel ven na dech :-)

Neděle 20. ledna 2013 ve 22:48® Scanix
      Scanix

luckyway> na vlacku jedine Stroft GTM od 0.14 do 0.22, je sice tuzsi, ale vydrzi v uzlu i oderu mnohem vice, nez to, co jsem doposud zkousel a predne se naprosto nekrouti…