Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 15. ledna 2013 v 0:39® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček> no je to lepsi jak zmrzlou oprati pres hubu, ale jo, uz se tesim na jaro
- Pondělí 14. ledna 2013 v 15:09® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
peta128> me vysel 42% zeman a –38% Karel, tak nevim…to jsem chtel volit spis Karla :/
- Pondělí 14. ledna 2013 ve 14:47® Scanix
Nevite, kdo je pro vas lepsi volba v 2.kole prezidentskych voleb, tohle vam treba pomuze: http://volebnikalkulacka.cz/…2-kolo-2013/
- Pondělí 14. ledna 2013 ve 13:52® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> tvl, na 3 prutech, to bych si uz pomalu koupil navi navic
Ja mam 3 civky na twina a je to tak akorat, 4 bych uzivil taky.
- Pondělí 14. ledna 2013 v 11:15® Scanix
sethy> nova civka na to asi nejde, na ebayi jsem neco neasel, ale ty starsi uz ne a jeste tak rok zpatky jsem ji kupoval.
- Středa 9. ledna 2013 ve 23:13® Scanix
David Havlíček> tady je videt, ze se zjisti, ze to nebyla nici vina, resp. vina vsech a tedy to nikdo neuhradi, nikdy se ty ryby nezaplati a nebudou, jako ostatne vzdy, tady pri stavbe podjezi se zasypala dira asi s 200 parmami, ktere tam uvizly, nez se to vyresilo, byly pod hlinou a nic z toho nebylo, to se muze stat jen v CR, kde ministerstvo zivotniho prostredi je jen pro smich a kdejakej PAN podnikatel a seda eminence jako pan Dlouhy maji sve ucty plne melounu, ktere se jim a jejich manzelkam objevuji z nenadani a nikdo netusi proc a odkud, viz napr. rybarstvi Trebon nasypalo 40mil. na ucet Dlouheho manzelky a proc a jak, ticho po pesine…Mam trosku pocit, ze napr. ten drobnohled na Jarodane je zavislej jen od toho, kolik a kde uplave penez a ke komu priplavou, ale necham se rad prekvapit
- Úterý 8. ledna 2013 v 15:44® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
David Havlíček> ja na nej mel nejak pifku od zacatku a nebylo to jenom tim, jak tu vystupoval, ale mam trosku odhad na lidi. To, co jsem si precet jinde, jeste pred promazanim, i potom to stacilo, tak minimalne z toho vyplyvalo, ze JV je Julie a on, on porad Romeo. Na muj vkus to otravoval uplnyma nesmyslama, neskryvanou reklamou a dokonalou aroganci, Romeo a Julie, tam to taky konci otravou
- Pátek 4. ledna 2013 ve 13:07® Scanix
sethy> nesmis tak masarit
- Pátek 4. ledna 2013 ve 13:00® Scanix
sethy> ja nemylslel tyhle tarpony, ty jsou jasny, ja myslel ty z reky, co jsi lapal jako jinoch
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 23:51® Scanix
sethy> u vas, ze nejsou a odkud mas ty 80+ brepto, to uz jste je oba tri sezrali
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:36® Scanix
bubbu> klasika to co na okouny a candaty, terka cokoliv, kopyta a smacci az do 8cm
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:42® Scanix
sethy> fakt je to znat, taky jsem tomu neveril, ale fungovalo to spolehlive, nauci se i v tom proudu…
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:41® Scanix
dam>
)
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:38® Scanix
sethy> tak to jak kde, tady jsou vycviceni, ze uz jsem vazal thrilla i na slabsi monofily
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 11:33® Scanix
sethy> ja taky nerad taham moc kramu, zvolim a pak chytam, nekdy holt smula, vezmu jeden prut, 2 krabky max a jdu. Problem je, kdyz zacnou lovit boleni a ja mam jen sumcak s 36kg pletenkou a nastrahy 14+ a oni zerou poter a po sumikach ani stopa
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:47® Scanix
sethy> dobrou
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:47® Scanix
sethy> jeste dve pak vytah, ale chtelo to fakt mensi veci, proto taky nymfar Ota perlil
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:46® Scanix
dam> ale vetsinou i ty starsi ryby jsou v kondici…
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:44® Scanix
sethy> uznavam, ze jsi byl mistr mikromrdkareni, ale hlavne jsi mel total smolika, skoro jako Iza, ten zacal v prni minute dobre a pak jen smutnel
- Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:43® Scanix
dam> ber to tak, ze je to treba, pocita se s tim a pri tom ty ryby tam nemaj sanci v tom mnozstvi fungovat, nez to nechat kormousum, oni pak pohubnou a vypadaji takto, to uz kormous polkne jak nic…