Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:35® Scanix
Scanix

sethy> na to pec, uz jsem dokoupil :-) No jo, pripadal mi o neco lepsi, hlavne ta snurka je u toho z RSP nejaka tenka, to prervu v tom silnym proudu hned :-)

jj, je to ten, musel jsi si neco odvezd domu ne, jak psal dam, masarko :-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img91229.jpg
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:22® Scanix
Scanix

sethy> ale utrhal jsi vsechny moje top nastrahy :-D

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:21® Scanix
Scanix

sethy> to je jeste chvili pred tim, nez jsi jej ztratil :-) Ale poridil jsem podobnej, ne-li ten samej z RSP ;-)

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:20® Scanix
Scanix

dam> ale jo, jsou tam i s dorostlyma ploutvickama a tahaj statecne ;-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img91228.jpg
Středa 2. ledna 2013 ve 23:57® Scanix
Scanix

sethy> jinak jsi tam utopil podberak, co si pamatuju, no poridil jsem jeden podobnej na ty cvaldy ;-)

foto/diskuze/privlac/2013/th-img91227.jpg
Středa 2. ledna 2013 ve 23:51® Scanix
Scanix

sethy> termin byl tutovej, jen ste si privezli udesny pocasi, ale nevzdali jsme se, ani hromy, ani blesky nam v tom nezabranily…tak bacha na predpoved ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 23:19® Scanix
Scanix

toro> taky bys mohl s nima v kvetnu dorazit na granule, nemuselo by to byt spatny, co rikas?

Středa 2. ledna 2013 v 15:29® Scanix
Scanix

frenki> myslis 90–150–40, 90let, 150mil dolaru na konte a 40tky horecky? ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 14:08® Scanix
Scanix

sethy> to by mohlo byt zajimave, pokud se tedy uz zberchal z te silvestrovske „sluzby“ ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 13:04® Scanix
Scanix

dam> zase je ostroretka dobra potrava pro hlavatku, tak treba vysadi hlavatky :-)) )

Středa 2. ledna 2013 ve 12:33® Scanix
Scanix

dam> ostre tu nebyvaly, je to zavlacenej druh jako granule a dari se jim dobre, ubyva hrouzku, jelcu a obecne beloby ze pstruhovek. Ale ta spodni P Vltava je v podstate neprirozena, mas MP nad a pod, tak se neni cemu divit…Hornejsi Vltava, tam je sice podobnej brajgl, kde je potocak uz taky na vyhynuti, ale preci jen by se tam tomu snad dalo pomoct

Středa 2. ledna 2013 ve 12:24® Scanix
Scanix

frenki> jemu urcite, usne a vzbudi se v cili ;-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:23® Scanix
Scanix

dam> hodne ridce, na MP jich naopak trosku pribylo, ale na P i MP je dost ostroretek, ktere jsou vysazovane relativne kratce. Tarka vymizeli i okouni a to nebyl problem tam lapit na P i okys ke 40, skoda :-((

Středa 2. ledna 2013 ve 12:03® Scanix
Scanix

dam> kdyz ono je tam i dost mist, kde ty granule skoro nejsou, bo se tam nesadi, je tam sance na parmu i peknou stiku, skoda, ze tlousti ubyli, zrejme potrevni konkurence s duhaky a taky zimni kormorani nalety…kazdopadne pekne jede a jsou tam pekny doury na koupel, kdo nezna, tak to muze zamrzet a i po zimne se tam obcas vymele nejake prekvapko :-)

Středa 2. ledna 2013 ve 12:02® Scanix
Scanix

frenki> no to by mozna uvital si myslim, minule musel vlakem do Pardubec, kde ho bral Mr.Stick tusim ;-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:54® Scanix
Scanix

frenki> to laka leckoho, jen bacha, jednodenky jsou az od kvetna

Středa 2. ledna 2013 v 11:49® Scanix
Scanix

dam> no mel jsem mesic pauzu, kdyz vono porad mrzlo a to ja moc nemusim, nicmene posledni tyden jsem to snazil dohnat :-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:48® Scanix
Scanix

mvincik> no uvidim, kdy se dostanu, ale chci si to vyridit taky brzy…

Středa 2. ledna 2013 v 11:34® Scanix
Scanix

mvincik> jsem pro, staci se domluvit, muzeme i mouchu, moznosti je vicero…btw. pokud bude mrznout, tak je moznost zase na rybnicku direk, pripadne pokud to rozmrzne si hodit vlacku ;-)

Středa 2. ledna 2013 v 11:30® Scanix
Scanix

mvincik> no to vis, zrovna tak foukana kuku funguje dobre na stiky z Hnevek, zvlast na ty 120+ :-)