Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 2. ledna 2013 v 11:20® Scanix
Scanix

mvincik> No kdyz to prepoctes na pocet dochazek, tak to zase takova traga neni :-)

Středa 2. ledna 2013 v 0:47® Scanix
Scanix

sethy> tak kdyz jej nekdo dobre udela, proc ne :-))

Středa 2. ledna 2013 v 0:16® Scanix
Scanix

sethy> njn, kazdy by chtel chytat, ale umet neco pustit, to uz je horsi, i pro me je to obcas boj, ale cim jsem starsi, tim vice si to umim odpustit a to v pripade candata, kterej je zatracene dobrej :P

Středa 2. ledna 2013 v 0:07® Scanix
Scanix

sethy> mala kudla je hloupa a vlitne na kde co, trend, ze jak ma miru, jde z vody je spatnej, ta zakonna mira je zbytecna mala, ale co…casto jsem nejakou tu kudlu z podjezi hazel do nadjezi a dal ji tak treba sezonu k dobru :-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:58® Scanix
Scanix

sethy> navic tu kudlu bych pustil, jen z ni lilo krve, to me stvalo, stiky mam rad ve vode, je jich tu zatracene malo :-((

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:57® Scanix
Scanix

sethy> ja 2 kapry na vlacku a v duchu hesla, kapr na vlacku, patri do sacku, jsem s nima i nalozil, zena byla rada…Zase Ca a stik i sumu jsem pustil valnou vetsinu, z jara a v lete me uzivili duhaci z MP i P a bylo neco na grill :-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:50® Scanix
Scanix

sethy> papiry nemam, ale brzy tam zajdu. Dnes jsem to secet, dochazek na MP 99, 2 Ka, 2 Ca, 1 St a 1 Sum k tomu par duhaku, jsem masaj jak svina :-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:40® Scanix
Scanix

sethy> ja to rozumim, jen si nemysli, tak treba tohle bude zlomovej rok sakra ;-)

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:36® Scanix
Scanix

sethy> pokud je to uprimny, tak jsi jeden z mala, ale mas recht, ze sebelitosti nic clovek nevyresi nikdy…to je cesta do kopru

Úterý 1. ledna 2013 ve 23:17® Scanix
Scanix

sethy> jen vtipkuj ;-)

Úterý 1. ledna 2013 v 17:57® Scanix
Scanix

David Havlíček> to se stava i uvnitr :-D

Úterý 1. ledna 2013 v 16:54® Scanix
Scanix

sethy> jj, to znam dobre, jen ta velikost sla vloni dolu, ale kousku kolem 50–55 se povedlo, no me potesi i ten jelec, kdyz sumici nejdou, ale lonsky rok by pro me na sumce nejbohatsi a dostal jsem se na 142, coz je tady uz pekna ryba ;-)

Úterý 1. ledna 2013 v 15:57® Scanix
Scanix

sethy> jo horsi je to pri sumcovlacce, kdy udelaj brajgl, na tom prutu nejsou znat a cilova ryba to neni, ale da se to trosku eliminovat nastrahou 14+, i kdyz i na tu se obcas nejaky sebevrah povesi ;-)

Úterý 1. ledna 2013 v 15:56® Scanix
Scanix

sethy> proc nemas rad jelce, je to vdecna ryba, navic ve vetsich exemplarich hure ulovitelna, tloustak 55 je uz dost solidni, zvlast na Silvestra :-)

Pondělí 31. prosince 2012 v 18:47® Scanix
Scanix

Pratele, at se i vam dari v novem roce 2013 a hlavne zdravicko…samoz­rejme rybarske stesti, jak jinak se rozloucit, nez stylove prosincovym albem ;-)

http://www.chytej.cz/…incova-privl​ac-2012/

Pondělí 31. prosince 2012 v 18:34® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni „jarni“ pocasi jsme s dcerkou vyuzili k zakonceni vlackarske sezony a rybek bylo necekane dost, spousty okounku v klasicke mistni velikosti a me se navic pripletli jeste dva kaprici za sako. Bylo to prijemne odpoledne s moji malou rybarskou a uz se oba nemuzeme dockat na dalsi lovy s „gumovymi rybickami“ ;-)

Prejeme vsem pratelum a kolegum od vody, aby se jim darilo i v novem roce 2013, hlavne at se kazdeho drzi zdravi a pak si tu svou stastnou chvilku u vody najde. Petruv zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91187.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 31. prosince 2012 v 1:47® Scanix
    Scanix

David Havlíček> osobne jsem zvedavej, jak se k tomu postavi patricne organy, doufam, ze zodopovedna firma dostane solidni flastr a povinnost nahradit skodu na rybach, nejen tech jordanskych, ale i cele dolni Luznice :-((

Sobota 29. prosince 2012 v 18:59® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29..12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme po obede vyrazili s kolegou tradicne alespon „na skok“ k vode. No prvni misto tarka povodnovy stav, nechytatelne, prejezd na jine a razem z naseho lovneho casu byl ukrojen solidni kus jen na cestovani :-(( Presto jsme zabojovali a bylo to i oceneno. Kolega lapil solidniho cejna poctive za hubu, me se povedli dva pekni candosi a cejn za sako. Kazdy jeste par letmych kontaktu s rybou, ale vice jsme nestihli. Tak snad jeste letos vyrazime :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91078.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91079.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91080.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img91081.jpg
      Čtvrtek 27. prosince 2012 v 18:10® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s kolegou byl ponekud chudsi na ulovky, me prisel „opozdene“ vanocni kaprik 50 a kolegovi okounek dlanove velikosti. Vic jsme uz nevymodlili, tak snad jeste bude letos prilezitost…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img90896.jpg
        Úterý 25. prosince 2012 ve 23:43® Scanix
        Scanix

Pratele, vam vsem do noveho roku pevne zdravi, to je preci zaklad, no a pak hlavne radost a stesti, zejmena na rybach, at se vam dari…

„Chyťte si i vy na Silvestra svého draka!“

foto/diskuze/privlac/2012/th-img90851.jpg