Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 22. prosince 2012 ve 23:45® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David Havlíček> hele, aspon si usetris nejakeho parazita, kdyz jsi to poradne propek, to neni spatny ne
- Sobota 22. prosince 2012 v 17:45® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
peta128> jenom pulec, kteremu jiz brzy narostou nozicky
- Sobota 22. prosince 2012 v 17:31® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou po vice jak trech tydnech u vody, konecne prijatelna teplota pro lov a hlavne jsem mohl vyclenit vice jak 3h pro lov samotny, takze parada. Horsi to bylo s rybkama, kolega dva cejnky za sako, jinak par drbancu, cert vi od ceho. Ja na tom byl podobne, ale preci jen se konala dve prekvapeni v podobe dvou sumiku. Jini dravci se neukazali, ale ti sumici podle meho aktivne lovili, videl jsem jednoho smejdit kolem brehu a rekl bych, ze zaberu bylo vic, jen to netrefili. Zvedla voda a kratke otepleni s nimi asi zahybalo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. prosince 2012 ve 21:41® Scanix
- Diskuze: Pěst na oko
peta128> zajimave
- Úterý 18. prosince 2012 ve 23:00® Scanix
sethy> to rekni manzelce
- Úterý 18. prosince 2012 ve 22:54® Scanix
sethy> zenske to nerozmluvim, ale tak salat a klasiku si jednou za rok dam a neni to tak spatny
- Úterý 18. prosince 2012 ve 22:46® Scanix
sethy> no ja jsem chtel taky, ale uz se vidim ve fronte u kade, klasika praseckin a bude
- Úterý 18. prosince 2012 ve 22:42® Scanix
sethy> ty jsi jeste vetsi blazen, nez jsme doufali
A co ryby na to? Btw. nejak to flakam, uz jsem nebyl ani nepamatuju
- Sobota 8. prosince 2012 ve 20:23® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy, jiris> blazni jste, asi uz fakt starnu, v tomhle me ani nehned nekde tuhnout a bojovat s ucpanymi ocky, sakra, nebo ze bych preci
- Pátek 7. prosince 2012 ve 14:08® Scanix
- Diskuze: Sumcařina
macek2> super video
je treba vybrat vhodnou nastrahu
- Středa 5. prosince 2012 ve 21:43® Scanix
David Havlíček> Sadlo / Maslo jo
Ja mel z posledniho bankovani takove cucfleky, ze mi to doma skoro nechtela zena verit
- Středa 5. prosince 2012 v 11:01® Scanix
jiris> to by me teda asi prekecalo, ale jinak u nas vim, ze je lepsi si radeji prispat, jak rikas, spanek je spanek
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:16® Scanix
sethy> no to verim, to nastve
- Úterý 4. prosince 2012 ve 13:15® Scanix
David Havlíček> tak netvrdim, ze lidi, co se na tom podileli, z toho meli nejaky velky zisk. Taky jsem mel pocit, ze se na tom pracuje peclive a to od vyberu fotek, tak zrejme i po korekturni prace. Predne to zpracovani po technicke strance (papir, tisk, atd.) je urcite dobre a samotna publikace pusobi vic nez peknym vizuelnim dojmem, ale me trosku vadi teda, ze kdyz to melo by pro lidi, ze to pro ne nakonec vadi. Ale i kdyz jsem mozna vedle a samozrejme do toho nevidim, nebo proste vse neni tak jednoduche, tak presto vysledek je takovy, ze je publikaci malo a nikdo je v podstate nedostane
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:59® Scanix
hraji> to asi jo
)
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:58® Scanix
sethy> to je to s nim tak zly, jako ja ti nevim
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:52® Scanix
hraji> s tim asi souhlasim, jinak by se jiste nasel nekdo rozhorceny, treba i po pravu, ze vytisk nedostal…
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:49® Scanix
hraji> jj, souhlasim, proste sice vznikla vizuelne zajimava publikace, ale treba o obsahu uz by se dalo polemizovat. Nicmene ji stejne moc lidi asi neuvidi, mozna za par let, pri nejakem treba uz komercnim dotisku…
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:42® Scanix
hraji> me o tu knihu taky nejde, resim to kvuli kamaradovi, co je ted pracovne mimo CR a pritom clenem MO,urcite by ji ocenil. Ja sam jeden vytisk take vlastnim, jen me zarazi, ze se takova vec neresila v ramci zadavani projektu, jaky to tedy ma vyznam pro cleny CRS, jen to, ze si zrejme jen nekolik vyvolenych odnese knizku, o ktere ostatni ani nevedi…smutne a typicky ceske
- Úterý 4. prosince 2012 ve 12:18® Scanix
- Diskuze: Pěst na oko
Tak to je sila, dnes jsem se fakt pekne pobavil. Mozna vite, ze CRS vydala rozsahlou publikaci financovanou EU, ja ale treba i Osprey jsme do ni prispeli obrazky. No a ja patral, zda se teda tahle publikace necha sehnat, protoze by udajne mela byt zcela zdarma pro cleny CRS. No nejprve jsem pred mesicem oslovil vlastni MO 1 v CB s tim, ze jsem se o tomhle projektu dozvedel a mel bych o publikaci zajem. Rekli mi, ze zatim nic neobdrzeli, at se obratim na JCuS v Borsove, coz jsem ucil a na sekretariatu jsem se dozvedel, ze prave publikace distribuuji na jednotlive MO. Pockal jsem tedy a po mesici se ozval znovu na MO, jak je to tedy s temi publikacemi a dnes mi prisel velmi vtipny email, cituji: „Dobrý den, publikace ČRS jsme již dostali, ale vzhledem k tomu že je jich pouze malé možství, rozhodl výbor MO č.1, že nebudou rozdávány členům MO,protože by je obdrželo pouze pár členů a na ostatní by se nedostalo. Za kancelář MO M.Luxová“ No nezbyva mi, nez se tomu z vesela zasmat
)