Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 16:03® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur> supe
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:59® Scanix
David Havlíček> predpokladam, ze to neni zmena ze dne na den a ze se to Mira prave nedozvedel…
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 v 15:21® Scanix
David Havlíček> o vikendu bude docela hnusne
ale ja se taky v tydnu nedostanu, ted jsem byl po cca 14dnech…vikend uz vidim, ze budu asi lichej, snad na chvilku v sobotu, uvidime
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:51® Scanix
David Havlíček> no proto to pisu
Btw. nekdy se na to mas proste vy…vyspat a jit radeji na ryby
- Čtvrtek 29. listopadu 2012 ve 14:40® Scanix
David Havlíček> Slusna stikule, no mas priste jet na ryby a ne se vymlouvat, ze nemuzes
- Středa 28. listopadu 2012 ve 21:54® Scanix
sidla_napajedla> reka, prekvapeni, taky jsem jich tu letos moc nepochytal, ale neco tu jeste je
- Středa 28. listopadu 2012 v 18:42® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhe dobe jsem se dostal alespon na 1.5h k vode. Doufal jsem, ze lapnu aspon nejakeho tloustika ci okyse, ale spletl jsem se. Prislo sedm zaberu a z nich se vyklubalo sedm candosu, sice to velikostne nebyla zadna monstra, ale potesili me dost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. listopadu 2012 v 10:05® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bigpista> taky jsem jej mel a uspesne urval, no bubla si toho se mnou moc neuzil
- Středa 21. listopadu 2012 ve 23:26® Scanix
sethy> cernyho muzes dostat i vic, nez bys chtel, treba nekolikasethlave hejno kormousu
- Středa 21. listopadu 2012 ve 23:25® Scanix
sethy> ja jsem na tom podobne, navic treba jako twin apod maji i „zlate“ doplnky
- Středa 21. listopadu 2012 ve 23:24® Scanix
osprey> no treba nanofil, s tim se peru obcas, krome bezuzloveho vazani tarka nic nedrzi jak bych chtel
- Středa 21. listopadu 2012 ve 23:12® Scanix
sethy> fuj, ty jsi ale stribrofil jak prase
Ale porad lepsi jako jinej-fil
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:34® Scanix
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> jako dost precizni vec, to je skoda davat rybam, no me to prijde dost neuveritelne…jako tohle v tmavsi verzi az hnede a jsem tu na jare na MP king
- Středa 21. listopadu 2012 ve 22:32® Scanix
Piscicapus> no tak doufam, ze se podelis o vesle prihody z veletrhu…mozna to bude veselejsi nez jen listovat ve „humornem“ katalogu
- Středa 21. listopadu 2012 ve 21:50® Scanix
Piscicapus> no to je pravda, pokud zacnes treba jen proverovat udavane hodnoty, tak uplne nejdriv clovek zjisti, ze udavane prumery vlascu jsou o nejakou tu setinku milimetru casto uplne jinde apod. No da se s tim zit, jak pises
- Středa 21. listopadu 2012 ve 21:11® Scanix
Piscicapus> ja jsem vedle urcite, casto a jsem na to zvykly
Jinak je to moda a tretky a cinkrdlatka proste pritahuji oci a tim i penezenky
- Středa 21. listopadu 2012 v 15:01® Scanix
osprey> to je asi jasny, ze brehu zpravidla chytam ryby dale ode me, tam me to prave az tak netrapi, ale ty pri brozeni, to muze byt problem…no az znicim to, co mam, zkusim se porozehlednout po necem s mensi reflexi svetla
- Středa 21. listopadu 2012 ve 14:36® Scanix
osprey> mozna je to jenom zdani, jak pises, ale ty zablesky od navijaku podle me zpusobuji napr. prave pri brozeni, ze se ryby drzi proste ode me dal, pokud se snazim mit navijak ve stinu, ci jinak zabranit tomu, aby hazel „prasatka“, tak jsou ryby pod nohama, zkousel jsem to i zamerne a mam proste hypotezu, ze to tak je. Jinak se mi tmave navijaky libi vice, je to asi i pocitova vec…ale samo budu chytat dal s tim, co mam
Tento příspěvek byl editován 21.11.2012 13:37:19 uživatelem Scanix. - Středa 21. listopadu 2012 ve 14:13® Scanix
osprey> ano, ano, jsem si vedom toho, ze ty, co ted nejcasteji lovim, to nesplnuji, ale mrzi me to, rad bych mel neco nevyrazneho a matneho, nutne nemusi byt cerny. Bohuzel Twin se blysti jako prase a ty Caldie jsou na tom o neco lepe, ale stejne…Jedine snad ty DAMy Finessy, ale mam na feedru a na plavce, takze nic
- Středa 21. listopadu 2012 ve 12:18® Scanix
osprey> kamuflaz na ksichte je nutnost
Me jde spis o odlesky navijaku pri toceni, nekdy je to extrem, jake prasatka to dela a je hodne znat, kdyz clovek drzi navijak ve stinu pri navijeni…ty zablesky ryby plasi, tmavy a matny navi vc. civky je urcite lepsi varianta nez nablyskany a prepychove pozlaceny klenot.