Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 21. listopadu 2012 v 10:10® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit> prave…tak snad na to brzo nekdo mrkne…
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:58® Scanix
Jedou vam fotoalba viz http://www.chytej.cz/fotoalba/ nebo jsem sam, komu to nejde?
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:57® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> no budu to muset nekde ochmatat, ta cena je skoro lakava…
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:55® Scanix
sethy> prave, to vypada sympaticky, jen nemam rad svetle lesknouci se barvy navijaku, oni to musi delat libive, ale tmave a matne barvy pri lovu na slunci jsou proste vyrazne lepsi, at si kazdej rika, co chce
- Středa 21. listopadu 2012 v 0:53® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
revoke> Nejak nelze otevrit fotoalba, pokazde to hodi chybu: 500 Internal server Error Na serveru doslo k neocekavane chybe. Byla zaznamenana a bude opravena.
- Středa 21. listopadu 2012 v 0:16® Scanix
sethy> cena zajimava, mel jsi to nekdy v ruce? Ja ne, tak se ptam, jinak aero prej ukaze co umi, kdyz zmacknej Start Windows klavesu + tabulator
[Chce to Windows Visa ci Windows 7]
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 21:02® Scanix
Libor> uvidime, treba si casem ryby najdou sva mista i v te hlubsi vode a dorostou skryte do vetsich velikosti, chce to cas, ale asi si jen neco namlouvam…
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:51® Scanix
Libor> sumci jiste prispejou, ale ti tu byli vzdy…navic se nevysazujou uz nejakou dobu…stiky a candati se tarka nevysazujou…kormorani to tu pucujou posledni tri sezony, vloni extremne, proto ubylo hlavne tech bolinku 40–50 a tloustu vsech velikosti…je to dusledek i splavnovani = narovnani koryta, metr od prehu jsou vsude uz 2m+, odbagrovano podjezi = zadne trdliste, atd, atd)
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:30® Scanix
Libor> pozoruju, nejsou defacto zadne stiky, jako ani male, fakt hrozne malo. Ubylo tloustu, znatelne, je to znat i na plavku, jsou celkove v horsi kondici. Okouni tu tarka nikdy nebyli. Candatu je porad poskromnu, mozna se obcas chytne lepsi, coz driv bylo vzacnejsi. No a co je hodne spatny, ubylo znatelne bolenu, jako fakt dramaticky, proti lonsku a predlonsku jsem jich chytil tak 30% co predesle roky. Sumici jsou tak nejak na podobne urovni, malinko povyrostli, ale to spis tim, ze se jim vic venuju…
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:21® Scanix
Libor> asi tak
Mimochodem je to pro me lepsi wolba jak flat rap, kterej chodi podobne hluboko, ale neprirost mi vubec k srdci, sanci dostal dost, i kdyz prvni lov mi prinesl behem prvnich 5ti hodu, bolena, sumce a candta, tak to chce s nim spis potkat aktivne lovici ryby, coz je u nas celkem problem
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:17® Scanix
Libor> jj, neda, musel bys ho fakt prohanet a mozna i bocni proud. Na melke useky je prave fajn, moc nevazne, spis letni nastraha
- Sobota 17. listopadu 2012 ve 20:03® Scanix
Libor> no skoro se me to dotklo
http://www.normark.cz/…sting-Minnow
Tento příspěvek byl editován 17.11.2012 19:04:47 uživatelem Scanix. - Sobota 17. listopadu 2012 v 19:05® Scanix
Libor> Rekl bych, ze Long Cast Minnow v barve S
Promin, ze jsem nenechal odpoved skwora, ale sel jsem zrovna kolem, znas to
- Sobota 17. listopadu 2012 v 17:39® Scanix
osprey> nespad mi na sutry, spad mi do vody, ale pletenka se chytla za sustry a bylo vymalovano…i tak by me to mrzelo, mozna o to vic…
- Sobota 17. listopadu 2012 v 17:37® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou M… na mensich rickach a potocich. Byla pekna kosa, zvlast, kdyz jsem si nechal rukavice i cepici doma
S kolegou jsme pochytali hlavne okyse, kolega lapil navic cejnka za hubu a kudlicku, co mi to pred tim netrefila, me se pripletli dva cejni za sako a na zaver jedna kudla a jedna mi to ukousla. Potesil jeden lepsi okys, na mistni pomery pekny veteran, coz je videt i na jeho oploutveni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:10® Scanix
MIG-35> Murphyho zakony funguji velice dobre, ja letos drzel uz v ruce rybu ±90, no neudrzel, vypadl mi z ruky a urazil to o sutry…taky zkusenost, skoda okovane tak pekne ryby, ale tak 3 dny me to drzelo
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:06® Scanix
MIG-35> no o tom stesti je to predevsim, funguje to bohuzel i obracene, kdyz uz clovek peknou rybu ma na prute, tak se neco podela
- Pátek 16. listopadu 2012 ve 23:00® Scanix
MIG-35> to ju peknej pes, gratuluju
- Středa 14. listopadu 2012 ve 23:00® Scanix
nnnap> dalsi vec je, ze regulace obsadky tekoucich vod je tarka neresitelne, kazda vetsi voda v tom udela hokej, to neni rybnik, kde funguje celkem dobre ma dati, dal…tohle si treba uvodomuji soudruzi v anglii a dost klubovych vod ma proste sva omezeni, ktere chranni puvodni druhy
- Středa 14. listopadu 2012 ve 22:57® Scanix
nnnap> to si kazdy musi najit sam, ale ano, podle me, tak jak se to provozuje, je to zabava, egoisticka a kruta zabava. Navic nepuvodni ryby, jako kapr, amur, tolstoj, duhak, apod. by z vody sly, tak proc „nechranit“ puvodni biotop?