Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 11. listopadu 2012 ve 21:17® Scanix
Scanix

osprey> Miro, s tema fotkama jsi na sebe dost prisnej…jsou podle me v pohode

Neděle 11. listopadu 2012 v 18:10® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Protoze jsem rano nevstal, proste to neslo, vahal jsem zda vyrazit a nakonec preci jen vyrazil ale az po obede na cca 2h. Prosel celkem slibna mista, ale voda byla jak zacarovana. Nakonec jsem se musel spokojit s nekolika tlousti, diky fakt za ne a dve stickami, treti mi ukousla gumku se zamacknutym jigem. Tak budu zase doufat, ze priste se trefim do lepsi rybi naladay a vetsich rybek…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52871.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img52872.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 9. listopadu 2012 ve 20:47® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes bylo opravdu krasne, slunce, teplo, skoro zadny vitr a ja cely den v praci koketoval s myslenkou, ze uniknu v „patek“ o neco drive a chvili zachytam. Povedlo se a v 16:20 jsem byl u vody, slunce jeste vykukovalo nad obzorem a nez se setmelo, povedlo se nekolik peknych brichatych tloustu, navic do toho drbali okysi a dva jsem i vytahl. S pribyvajici tmou zabery ustaly a tak jsem to zabalil i ja ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51512.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51513.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51514.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51515.jpg
      Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 11:59® Scanix
      Scanix

revoke> diky

Středa 7. listopadu 2012 ve 22:36® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Muškaření

mvincik> bylo to uzasny, krouzila osmicky ve vode a celkem fofr a pak vzdy zobla jednu jepku a zase cihala, mazec…

Středa 7. listopadu 2012 ve 22:29® Scanix
      Scanix

mvincik> clovece byt nemusi, videl jsem parmu cilene sbirat majovky, je to spis jen otazka sousta a trefit se do nich…

Středa 7. listopadu 2012 v 11:43® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Protoze jsem byl nucen si privstat, tak jsem toho vyuzil a na hodku a pul jsem vyrazil pred praci. Pochytal nekolik tloustu prumerne velikosti na woby i gumy, par jich spadlo ci nedobralo, byli na me az moc opatrni, ale bylo to fajn i pres tu vlezlou zimu a lehky destik…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51472.jpg
        Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:03® Scanix
        Scanix
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Necela hodka s malou u vody, kapr tentokrat neprisel, ale nejaky tloustik se povedl a tak si i mala zazdolavala ;-) Tohle podzimni brzke stmivani rybareni moc nepreje, tak aspon na chvilku, kdyz se zadari…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img51463.jpg
          Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:53® Scanix
          Scanix

osprey> tak vsude se kapri asi tak masivne nesadi, ale tady jo, tim, ze maji hlad, tak zkousi sezrat kde co, daji se chytit na Malsi, Vltave ci Luznici, nerikam, ze pokazde, ale sance je velka. Nekter pstruhovky jsou na jare taky moznost, jak si vedle duhone lapit kaprika ;-)

Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:21® Scanix
          Scanix

mvincik> ja mam kapru za hubu dost, ted na podzim to neni az tak neobvykle, zvlast na rekach, vsak jsi to videl i na tom rybnicku na jare, ze to jde :-) Letosni podzim zatim jen jednoho z minula, ale par dalsich zaberu bylo ;-)

Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:56® Scanix
          Scanix

ssg.Jimmy Wild> vyplnis udaje, zobrazi ti sumar ulovku, zadne pocitani, jen to opises :-) Idealne je to pouzivat celej rok a cas od casu to zapsat…pred lety jsem udelal jednu verzi, ted je jen v novem kabate: http://www.chytej.cz/downloads/

Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:49® Scanix
          Scanix

mvincik> Vcera jsem delal malou opravu, nevim, zda uz je zmenen odkaz ke stazeni na spravnou verzi, tak radeji odtud: http://mysharegadget.com/….1/096a264d7​7c908844c325­90a4a362fe74a­e6539a/cs

Tento příspěvek byl editován 6.11.2012 12:50:06 uživatelem Scanix.
          Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:48® Scanix
          Scanix

Piscicapus> to jiste ne, tak preji pekne spocinuti, tedy odpocinuti :-)

Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:55® Scanix
          Scanix

mvincik> i bez krve, hlavne, ze by umrelo hodne lidi, nejlepe deti, fakt silene ty zpravy, kdyz se na to obcas kouknu…

Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:51® Scanix
          Scanix

Piscicapus> ten titulek v novinach ci reportaz na TV Nova, to by bylo presne :-)

Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:25® Scanix
          Scanix

Piscicapus> tak fajn, cas ukaze, jak moc cestujeme a kam :-))

Úterý 6. listopadu 2012 v 11:57® Scanix
          Scanix

Piscicapus> jasna vec, zase neco naplanujem…uvidim, zda se objevi nejaka sluzebka ci neco podobneho, dam vedet a tak muzeme posedet pak nad korbelem piva ci jineho moku ;-)

Úterý 6. listopadu 2012 v 11:37® Scanix
          Scanix

Piscicapus> mohla by, kdyby ovsem lide nebyli tak snadno zkorumpovatel­ni…nakonec by i ti profici pomahali nalozit ryby do auta…ale samozrejme by to nejaky efekt mit mohlo, ale ona by cena povolenky vzrostla tak na 10tis. takze by si ji poridilo vyrazne mene lidi, cimz by zase na profi straz nebylo atd. Ono by preci jen vyplaty, vybaveni a skoleni tech „profiku“ neco stalo a jiste nemaly peniz…

Úterý 6. listopadu 2012 v 11:35® Scanix
          Scanix

Piscicapus> Ahoj Jardo, jak se dari, zrovna minuly patek jsem byl ve meste a mel nutkani se ozvat, ale ve finale jsem nemel vubec cas, tak snad nekdy jindy…mimochodem pristi sezonu se musime polepsit, tedy meli bychom ;-)

Úterý 6. listopadu 2012 v 0:56® Scanix
          Scanix

Mates(původní)> ty jsi vazne netvor, no fakt precizni…aspon podle oka, co s tim udela ryba, verim, ze to ustoji ;-)