Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:11® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Mam prosbu, mel jsem chybku v installeru, muzes prosim nahradit soubor v downloadech, tedy Manažer úlovků – Sumář, za tento zip http://mysharegadget.com/…74ae6539a/cs
Diky.
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:49® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jarysek> z Hluboky? Z Hnevkovic je presnejsi
http://doma.nova.cz/…11-2012.html Cas 18:34, pry na gumicku z lode
- Neděle 4. listopadu 2012 v 17:18® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.11.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si s kolegou M… po minulem zeru celkem spravil chut. Druhove to byl petry lov a co do kusu se povedlo pomerne dost okysu, kolega pridal navic stiku, candatka, ja pak bolena, kapra za hubu a cejna za sako. Kaprik byl hodne znetvoreny a pohubly, tak i proto jsem s nim nalozil v duchu hesla: „Kapr na vlacku, patri do sacku“. Par dalsich rybek, i peknych, jsme povodili, ale korme okounu se jiz nic dalsiho neukazalo. Bylo to fajn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. listopadu 2012 ve 13:53® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
Fishing Team Romeo> s timhle s tebou musim souhlasit, ale nic to nemeni na tom, ze prave lide, co se tomu venuji, by mohli lidem ukazat, ze to jde i bez toho. Pokud si proste clovek rybu nechce ponechat, mel by ji bez odkladu pustit, ta ryba si to zaslouzi. Za svou rybarskou karieru jsem videl par ryb zapomenutych uvazanych a vysisenych na vetvi, kdyz treba klesa hladina prehrady. Osobne jsem ulovil uz nekolik uplavanych vezirku s rybou uvnitr. To je zase to, co me vadi. Trend, ktery se nastolil v business rybarine proste neni dobry a neispiruje to lidi kd dobrym pocinum. To je za me prozatim vse.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 13:25® Scanix
Fishing Team Romeo> ja tohle samozrejme chapu, ale stale tvrdim, ze vyfotit rybu, byt pro ryb.casopis, se necha obstojne i v noci a navic podle me lepe vynikne ta atmosfera, nez na svetle aranzovana ryba, co byla ulovena v noci, rozumis tomu, ze je to zbytecne, zbytecne uvazovani apod. Pujcil jsem si fotku vedle, ono to nevypada taky zle: http://www.mrk.cz/…73_9f65c.jpg
Me prispevky klidne komentuj, nejak se s tim vyrovnam, me takove veci nevadi, ja chapu a respektuju, ze se vse kazdemu libit nemusi, naopak se z toho muzu i poucit, kazdy dela chyby…
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 13:15® Scanix
Fishing Team Romeo> uvedomujes si vubec tu vec, ze pokud neco nekde publikujes, tak muzes ocekavat taky reakci na to, co delas. To co v navaznosti na to pises, je naprosto zcestne a nechapu o co ti jde. Kdyby clovek nevedel, ze je ryba ulovena v noci, coz jsi napsal ty, tak nemuze rict ani popel, ale prave ten rozpor me nutil k tomu ti napsat. Je to bohuzel jen tva arogance, co ti brani akceptovat jakoukoliv vecnou kritiku, zamysli se nad tim, az ti splaskne zilka…
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 13:09® Scanix
Fishing Team Romeo> ty jsi to asi nepochopil, nejde o fotky jako takove, ryby to jsou krasne, ale jde o to, jak a za jakym ucelem jsou ty fotky vytvorene…znam hodne dobrych lovcu, co se pohybuji i v tvych koncinach a lovi krasne ryby, jako priklad uvedme treba Dalase, ti chytaji a foti ryby, tak jak prijdou…ja osobne nemam rad zbytecnou manipulaci s rybou a treba uvazovani je hodne velkej extrem. To je vse, zadnou podlost a zakernost v tom nehledej, je to velice proste.
- Sobota 3. listopadu 2012 ve 12:57® Scanix
Fishing Team Romeo> jestli je nekdo zakomplexovany, tak zrejme ty, pokud nedokazes ustat normalni reakci tohodle typu. Protoze uvazovat rybu kvuli fotce je naprosta hloupost a soudny clovek si udela peknou fotku i v noci. Ver mi, ze v tvem pripade je to spis litost, kterou vnimam pri cteni tvych reakci, o nejake zavisti nemuze byt naprosto rec. Mimochodem za sveho kolegu me prosim nepokladej, nikdy bych jim byt nechtel.
- Sobota 3. listopadu 2012 v 1:10® Scanix
Tak je tady nová verze programu „Manažer úlovků“:
Aplikace „Manažer úlovků“ slouží k evidenci úlovků a následnému výpisu sumáře úlovků.
Pro správný běh aplikace potřebujete mít nainstalované rozhraní Microsoft .NET Framework verze 4.0, které si zdarma můžete stáhnout zde: http://www.microsoft.com/…details.aspx?…
Aplikace má předvyplněnou databázi pro téměř všechny revíry celé České republiky. Pokud vám toto nestačí tak v aplikaci MS Access z Office 2003 a vyší si můžete příslušnou tabulku doplnit o vaše oblíbené či soukromé revíry.
Přeji vám příjemnou práci s programem. Případné dotazy či informace o chybách mi můžete zdělit zde na serveru do osobky.
Adresa ke stazeni: http://www.chytej.cz/…lovku-sumar/
- Sobota 3. listopadu 2012 v 0:58® Scanix
Fishing Team Romeo> na noc je tam dost svetlo
- Pátek 2. listopadu 2012 v 9:01® Scanix
- Diskuze: Diskuze s adminy
Zajimava vec, v rubrice Rybářská fotosoutěž stoji: "V rubrice budeme vypisovat každý měsíc novou fotografickou soutěž na dané téma. Těšíme se na Vaše snímky! Odměníme Vás!
Je nám to líto, ale momentálně není vyhlášeno žádné soutěžní téma. Své fotografie však můžete přidávat mimosoutěžně do galerie rybářských pozadí na monitor. Děkujeme."
Presto pod reklamou visi napis a odkaz: „Zatím nebyla do tohoto kola fotosoutěže vložena žádná fotografie. Buďte první!“
Takze je mozne vkladat zrejme fotky do neexistujici souteze?!
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:25® Scanix
skwor> je to treba opravit…mimochodem me by se libilo, kdyby to delali nechrastici spis
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 15:35® Scanix
David Havlíček> jj, je to pekne
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 15:21® Scanix
David Havlíček> uz jsem koukal, dobra prace
- Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 15:18® Scanix
Tak jsem uzavrel dalsi mesicni album, no moc jsem tomu v rijnu nedal
http://www.chytej.cz/…rivlac-2012/
- Neděle 28. října 2012 v 17:57® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.12.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se zmohl po prohyrene noci jen na kratkou odpoledni zastavku u vody jen s prutem a s tim, co jsem mel ve veste. Necekal jsem zadne zazraky tarka zimnim pocasi jsem premluvil dva tlouste a okounka dlanove velikosti. Dalsi dve rybky jsem jen prizvedl a kratce po zaberu se vyply, zrejme nic velkeho. No alespon jsem se pekne probral v te kose
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 24. října 2012 v 19:18® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Po deseti dnech konecne aspon na skok u vody, doufal jsem tedy v trosku lepsi vysledek, ale nakonec jsme s kolegou M… byli radi, ze nas nepostihlo zero
Ja i kolega jsme si lapili tlouste, me navic dva spadli a pak jsme kazdej pridali jeste po rybe, ja kudlu a kolega okyse. Ted uz jen doufat, ze se po tom avizovanem ochlazeni bude rybkam jeste trosku chtit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 23. října 2012 ve 14:53® Scanix
osprey> slusni jezouri, pekne brikety, fakt parada…
- Pondělí 22. října 2012 ve 21:25® Scanix
Alivio> Gratuluji a preji hlavne zdravicko malemu, mamce i tobe, at se mu postarate o stesti, ktere vam vrchovate oplati…
- Pondělí 22. října 2012 v 19:34® Scanix
sethy> pekna a na popa, to si delas legraci…parada