Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 14. října 2012 v 16:45® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> jasne, je by to bylo pekne, ostatne vyrazne zvednout ceny povolenek a snizit limity ryb na povlenku,treba 1 kus uslechtile ryby na tyden a 5kg ostatnich druhu na tyden, to by bylo rozumne.
- Sobota 13. října 2012 ve 22:14® Scanix
JirkaF> pekne jako vzdy
- Sobota 13. října 2012 ve 20:11® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.10.2012 | Revír: Rožmberk
Dnes jsem byl u vody take, ale beze zbrani…jen jsme byli s malou okouknout, jak vypadaji poradne ryby…skoda, ze se tohle nenasadi na svazovku, teda snad krome tech kapru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 13. října 2012 v 9:36® Scanix
mvincik> nebud zvedavej a mazej k vode
- Pátek 12. října 2012 ve 22:17® Scanix
osprey> jasne, vsak jsem nechtel GPS, jen trosku pribehu, ale v poho
- Pátek 12. října 2012 ve 22:13® Scanix
osprey> co a kde te skolilo?
- Pátek 12. října 2012 v 19:34® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes navecer jen na hodinku tarka za barak, ale sotva jsem vylezl, zacalo prset a neprestalo do ted. No nedivim se ani, ze se rybkam nechtelo, ale dve jsem premluvil, prvniho jsem vyblysknul, druhej jesen byl o neco mensi. Jinak jeste jen dva chabe kontakty na gumu, no nejak se jim u nas nechce. Alespon jsem dnes nic neurval, taky dobry
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. října 2012 v 15:17® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
cormaxx> no je to uz celkem dost, ale touha lovit by te prinutila
- Pátek 12. října 2012 v 11:36® Scanix
cormaxx> to hodis na strechu ne?
- Pátek 12. října 2012 v 10:04® Scanix
jižan> neco zkusim vymyslet a treba to vyzkousim
- Pátek 12. října 2012 v 10:03® Scanix
cormaxx> diky, no pro jednoho asi dobry, veslo by se to i na balkon
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:40® Scanix
cormaxx> kolik to vazi a rozmery, vypada to zajimave
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 20:28® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem mel vyhrazenou necelou dvouhodinku, zkusil jsem boleny, co nas naposledy tak vypekli a zase jsem ctyri presvedcil, ale byla to drina. Povedla se jeste sticka, cejn za sako a tri okounci. Tak jsem zkusil prochytat vse jeste s gumkama, ale naprosto bez kontatku. Tak alespon jsem se trosku vyvencil a bez rybka jsem nebyl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 10. října 2012 v 15:54® Scanix
mvincik> to je rukama, ne cajkem, vsak to vime
- Středa 10. října 2012 ve 14:39® Scanix
osprey> no to mas pravdu, bud jdou a pak skoro na vse a max muzes udelat to, ze popichas vic rybek a kdyz nejdou, tak muzes do vody hodit asi vse krome dynamitu a vyseldek bude vicemene nulovy
Chci si to projit a treba neco pocist, na dlouhe zimni vecery to bude fajn
- Středa 10. října 2012 ve 13:48® Scanix
osprey> no koukal jsem, ze Sethy byl 4., uprimne bych mu to pral vic jak sobe, mel podstatne lepsi ryby, ale jsem za to rad, zvlast ta taska me potesila. Ja vetsinou v soutezich nic nevyhravam, cas od casu se neco objevi, jako nedavno v soutezi Chyta cele Cesko jsem vyhral termokyblik na nastrazni rybky ci co
Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 13:49:54 uživatelem Scanix.Moc uzitecna vec pro vlackare
Ja mam proste dojem, ze firma Normark si dela z lidi proste jen legraci, jinak tohle nechapu
- Středa 10. října 2012 ve 13:32® Scanix
osprey> no darovanemu koni na zuby nekoukej, vid :P
- Středa 10. října 2012 ve 13:31® Scanix
osprey> tak ja je nepodcenuju, svuj vyznam maji, pro specificke podminky, vody apod. Ale zase na mistech se super silnym rybarskym tlakem a minimalni potravni konkurenci ryb jaksi nemaji moc vyznam, nebo jsem mi proste neprirostly k srdci. Par osvedcenych kousku mam a pouzivam je…jinak je pravda, ze i s temi nechrasticimi modely se da vyzit obstojne
Proc se o tom zminuju, vlastne protoze jsem za treti misto v soutezi dostal 20ks rachtaku a trosinku me mrzelo, ze tam nebyl ani jeden balzak
Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 13:31:30 uživatelem Scanix. - Středa 10. října 2012 ve 13:25® Scanix
sethy> az ho bude ten kamos zase prodavat, tak mi ho shovej
- Středa 10. října 2012 ve 13:23® Scanix
osprey> no o tom jsem taky premyslel, ale vetsinou ty kulicky jsou jeste v plastovem valecku…kazdopadne by se verze s vypinatelnym rachtanim hodila, pripadne jak pises, s pevnym tezistem bez pohyblivych kulicek…