Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 10. října 2012 ve 12:58® Scanix
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> jj, je holt rozdil lovit ryby u nas ci jinde ve svete a americky ci jiny trh jaksi urcuje smer…no kdyby aspon byla moznost volby, treba posunem nejakeho magnetu v tele wobu spustit ci zastavit ten randal…
- Středa 10. října 2012 ve 12:54® Scanix
osprey> vyber je jaky je, zrejme pro to meli svuj duvod…je to jak pises…pokud vyberes cokoliv balzoveho, budu za to jiste rad, trosku me mrzi, ze Lauriho nasledovnici do tech plastaku rvou ty rumbakoule, verim, ze ty woby by bez nich chytaly o poznani lepe…hrkaci woby fakt nemusim a az na vyjimky se jim vyhybam…
Tento příspěvek byl editován 10.10.2012 12:55:23 uživatelem Scanix. - Středa 10. října 2012 ve 12:46® Scanix
osprey> mimochodem jsem koukal, ze ty a David tam mate paradni fotky, teda i rada dalsich je peknych, jen se mi zdalo, ze je tam jedna dvakrat u nekoho, ale mozna to byla jen podobnost ciste nahodna…publikace pekna, jeste jsem to neprelouskal, zajimalo by me, zda to skutecne bude pro cleny k mani, nebo ne…
- Středa 10. října 2012 ve 12:44® Scanix
osprey> ja to bral spis jako slovni hricku, ale pokud to bylo mysleno vazne, tak se zlobit nebudu
- Středa 10. října 2012 ve 12:01® Scanix
osprey> nebyl to slib, spis jsme si psali, ze bychom neco spachali, maslo mam na hlave i ja, casu je malo a domluvit to mi moc nevychazi, ale tak staci se ozvat, kdyz bude chut a cas, no a treba to zrovna pujde
A jo vlastne, to neres, vsak je jedno, kdo jej utrhne, zda ja nebo ty
- Středa 10. října 2012 v 9:58® Scanix
osprey> no nerikam, ze ty vody jsou bez ryb, ale je znat rok co rok, ze to jde do ztracena…ubyvaji vetsi ryby a i mensich je min, rekl bych, ze drive jsem se tolik nesnazil a slo to lepe…
Jinak nam nejak nevysla ta akce v pulce zari, tak co provest neco v pulce rijna
- Úterý 9. října 2012 ve 23:09® Scanix
osprey> to by asi poznala, ze to neni kapr
No pokud je to 3 dny krmeny flek, tak bych cekal asi jinaci zajem ryb, ale treba je to spis souhra okolnosti, zmena pocasi, ci co ja vim…no ja tady treba nikdy nic podobneho nezkousel, zakrmit si flek opakovane, vetsinou stacilo rozkrmit to, co jsem mel s sebou do krmelce a neco se delo…
- Úterý 9. října 2012 ve 22:28® Scanix
osprey> peknej vanocni kaprik, to videt moje zenska, hned by dostala taky chut, asi taky budu muset nejakeho lapit, abych ji potesil
- Úterý 9. října 2012 ve 22:01® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni odpoledni planovany odlov bolena pro vyzkumne ucely s kolegy z VURH Vodnany nedopadl dle predstav, ryby totalne nespolupracovaly a tak jsme ve ctyrech lidech nenalovili ani pozadavanych osm kusu ryb v podrebnych velikostech. Ackoliv jsem lapil ctyri kousky, vhodne ryby byly jen tri a dve pridaly kolegove. Mimo bolenu se kolegum povedl i nejaky ten okys a me jeste tri kudly. Kdyz me kolegove pozdeji odpoledne opustili, zkusil jsem jeste premluvit nejakeho toho tlouste, ale ani ti se nepredhaneli, presto jsem pet kousku lapil a k tomu dva mensi okyse…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 8. října 2012 ve 20:21® Scanix
- Diskuze: Přívlač a dravci
fila> to motani pletenky muze byt problem navijaku, taky pri pouziti lehke nastrahy je lepsi preklapet navijak rukou a pridrzet linu pri prvnich otockach,aby se dobre vaviejla, kdyz je pletenka malo utazena na civce, tak pri nahozeni dojde prave k uvolneni vice ovinu naraz a nasladnem zamotani a tzv. pavouku…s powerkou se mi to v podstate nestava, ale pouzivam tezsi nastrahy…
- Neděle 7. října 2012 ve 14:52® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes by to byl hrich nevyrazit k vode, pocasi parada, co vic si prat
No kazdopadne to rano vypadalo jeste dobre a tak jsem se nechal zlakat kolegou mvincikem ke spolecnemu lovu. Snazili jsme se, dali do toho vse, ale krome okyse, tlouste a kudly jsem mel jeste par kontaktu, ktere neskoncily rybou na prute. Kolega vytahl dva dlanove okyse a povodil jej zrejme hodne pekny bolen, ktery se posleze vypnul, skoda, v tom necase by si Mira tu rybku fakt zaslouzil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. října 2012 ve 21:15® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.10.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem odpoledne vyrazil omrknout slibna mista…slibne to zacalo, takze si od nich priste budu slibovat zase vic
Pochytal jsem partu tloustu, pekneho bolena, dve mensi sticky, jesena a dva candaty. Zadna rybka nevycnivala nikterak vyrazne z prumeru, ale i tak bylo u vody hezky, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. října 2012 ve 23:26® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.10.2012 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem vyrazil tesne pred setmenim, nejprve jsem pochytal pekne tlouste a jeseny. Bohuzel jeden jesen odhadem lehce pres 50cm se odmitl fotit, skoda, tak pekneho jesena jsem nejspis jeste neulovil, tak snad priste zapozuje
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 23:31:16 uživatelem Scanix.Pote presun a pokus o sumika az do zaviracky, ale byla to bezkontaktni zalezitost, pokud nepocitam kameny na dne, ktere si vyzadaly dalsi woblerovou dan…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. října 2012 ve 21:13® Scanix
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.10.2012 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem s dcerkou vyuzili jeden z poslednich teplejsich dni a ja si vlezl do vody s musakem a ona zatim plnila domaci ukol, sbirala listy do herbare a nejvic ji bavilo sbirat ty, co plavaly na hladine, protoze pritom poskakovala po kamenech, az se ji povedlo „zabrodit“ za mnou a jelo se domu
Za tech par minut lovu jsem potahal nekolik rybek a ona par listu taky stacila nasbirat, takze spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. října 2012 ve 20:22® Scanix
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> budeme se muset domluvit na nejakem tom vazani, pokud funguji i jak vypadaji, tak bych neco urcite uzil
- Pondělí 1. října 2012 ve 20:55® Scanix
Ouklejobijec> jako Normark je podle me nejhorsi firma, co kdy Shimano, Rapalu a dalsi veci distrubuovala. To, ze treba v plastovym programu vozi jen pulku veci, asi do kontajneru v US nakladaji nahodny vyber od Plana, nebo to fakt nechapu, protoze jsem musel krabicky do sveho kufriku shanet po vsech certech. Ty ceny, co sroubujou na nastrahy, to jim v zivote platit nebudu, kdyz se da pres ebay ci jinde sehnat vse za polovic a to same plati pro Shimi, ja si sveho Twina objedna z Noveho Zelandu a vysel me i s dopravou do 4tis. Bohuzel jsou tak rozlezli, ze asi hned tak nezkrachuji, coz je skoda. Nahradni civky a vubec doplnky, co moc nenesou, to je proste nevozitelne zbozi, je to velka ostuda a osobne se budu snazit s tuto firmu i nadale bojkotovat…
- Pondělí 1. října 2012 ve 14:42® Scanix
mvincik> jasnacka, jen ta sobota byva pro me lepsi, ale dame si vedet
- Pondělí 1. října 2012 v 10:46® Scanix
mvincik> ja zasadne nic neplanuju, vis jak to se mnou a rodinnou situaci je, takze pokud budu moct, klidne neco podniknem, ale nejlepe si zavolat v nedeli
- Neděle 30. září 2012 ve 23:17® Scanix
BoBo-Falknow> To je fakt neuveritelny, jak ti ty zlutaci fungujou, holt jinej kraj, jinej mrav, pekny…
- Neděle 30. září 2012 ve 22:52® Scanix
David Havlíček> bacha na to, aby te nejaky Petr nevzal za slovo