Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Scanix"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Scanix. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:57® Scanix
Scanix

sethy> jj, vim, jak „vzorne“ se o BH stara Jizan, ty pruty nejsou tak krehoucke, ale preci jen tam je ta pravdepodobnos­t vyssi…

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:56® Scanix
Scanix

hecht> ma TD chvejivku + tusim 18g, starsi, ale mohu se plest, kazdopadne si TD chvali…

Čtvrtek 27. září 2012 v 9:55® Scanix
Scanix

BoBo-Falknow> pekny pribeh, koutek mi pocukaval a prestavivost bezela na plne obratky…zdarny konec vse jen umocnunje, pekna kudla

Středa 26. září 2012 ve 23:08® Scanix
Scanix

SURF> Me prave moc nesedela ani rukujet, sedi mi destinka, stejne jako Golden River, no ale ne kazdem ma rad tyhle vypoukliny, ja jo, treba i na Pen Prion Spin je to podobne a to mi vyhovuje…

Středa 26. září 2012 ve 22:32® Scanix
Scanix

osprey> Pekny, ten uz je jedlej, to uz se da bit ;-) Opravdu, na co pikro kopytka ne ;-)

Středa 26. září 2012 ve 22:31® Scanix
Scanix

SURF> tak kdyz jsem zlomil Destinku, dostal jsem tohodle Teama a nakonec jej prodal a koupil znovu destinku. Je o chloupek pomalejsi, o chloupek tezsi a o chloupek silnejsi v blanku, Destinka je proste lepsi v tehle gramazi. V cem te ten Black Hunter zklamal, jako me naopak prisel hodne dobrej, ale jak pise Mira, ta cenovka a to, ze je to krehka HM80tka, tak to radeji ne ;-)

Středa 26. září 2012 v 10:45® Scanix
Scanix

osprey> jsou to zmetci, ale jo, jsem rad, ze jsem u nich skoncil, asi bych taky uzil jeste aspon jednu mezi, mam jen 2–14 a 10–35, ale na to moje cudlareni to staci ;-)

Středa 26. září 2012 v 10:38® Scanix
Scanix

Bigpista> ja jsem nakonec skoncil u draku taky, ale nejvic nejlepsi se mi jevi Dragon Destiny 270cm 2–14g, na gumy do 7g je naprosto v pohode, co se tyka sily a citlivosti, pocitove citis fakt hodne. Se sumikem 108 nemela problem, pravda, bylo to v listopadu na 0.16mm mono, ale preci. Pak prichazi v uvahu jeste jeji vetsi segram Dragon Destiny 10–35g, ten ma velkej potencial, lovim na nej stredni woby, s citlovosti pri gumovani je to horsi, presto je casto oznacovan jako Black Hunter pro chude. Jinak Dragon Black Hunter, je zatim to nejlepsi, co jsem kdy drzel v ruce a chytal na to. Ten prut ma uzasnej rozsah a citlivost, co malo co a z toho mala, co jsem mel moznost vyzkouset treba od Shima, tak ani Lesath se s nim neda srovnavat…vse je akce Fast ci spis XF.

Jinak chytam dragony nekolik let, k prutum se chovam jako prase, proste maji chytat a ne se nosit jako svatost a nezlomil jsem zadny, jen jednu destinku, ktere jsem strcil spicku pod kameny a pak zvednul, moje blbost.

Tento příspěvek byl editován 26.9.2012 10:39:01 uživatelem Scanix.
Neděle 23. září 2012 ve 22:48® Scanix
Scanix

osprey> no jo, rybky si s tim nedelaji asi zadnej stres, tre se to vse podobne a ty pribuzne druhy si to asi rozdaji casto…ja mam naopak takove „anomalie“ rad, aspon to obcas prekvapi ;-)

Neděle 23. září 2012 ve 22:29® Scanix
Scanix

osprey> no obcas se tu neco mixne…treba tenhle tloust taky ma neco z podoustve, nebo ceho ;-)

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img50690.jpg
Neděle 23. září 2012 ve 22:11® Scanix
Scanix

osprey> prislo mi, ze ma tloustovou hubu, resp. vetsi jesenovou, ale mozna se pletu…tady jeste jednou…

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img50684.jpg
Neděle 23. září 2012 ve 21:57® Scanix
Scanix

osprey> neboj, jinak vim, ze je to ted trosku nadstandard, nejak zahadne se na par mistech houfujou rybicky, ze by prisla zima nejak driv, no kazdopadne to chce trosku koukat u vody…tady se to obcas vyplati, ale ani ty podjezi porad nejsou marny ;-)

Prepokladam, ze je to zase krizenec bolena a jesena…

Tento příspěvek byl editován 23.9.2012 21:59:50 uživatelem Scanix.
foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img50683.jpg
Neděle 23. září 2012 ve 21:55® Scanix
Scanix

osprey> bohuzel predrel, i po brehu se da ruckovat kolem stromu, to uz znam taky dobre ;-) ale vis jak to tu na dne vypada, zas tak velkej nebyl, jen proste jel a motal se kolem brehu…

Neděle 23. září 2012 ve 20:18® Scanix
Scanix

skwor> rikas ve sleve, no kdybys narazil na 7 klasiku ci 9 shallow, tak na me mysli ;-) O SSRkach nemluve ;-)

Neděle 23. září 2012 ve 20:09® Scanix
Scanix

skwor> je to HSSR, vis jak to mam ja s SSRkama a tohle je holograficka verze…tusim, ze jsem tu barvu koupil v bazaru vedle…

Neděle 23. září 2012 v 19:30® Scanix
Scanix

osprey> to verim, takove prekvapka se zdarnym koncem jsou fajn, ja jsem dnes s nejvetsi pravdepodobnosti jednoho okoval s 0.22mm mono s tim neslo moc co delat :-((

Neděle 23. září 2012 v 19:18® Scanix
Scanix
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil sam a jen kratce odpoledne na cca 2hod, chvili se snazil najit misto bez lidi, ale nakonec to stalo za to. Rybky jsem zkousel nejprve na gumky, ale to kousali jen okysi lehce presdlanove velikosti a tak, jsem asi po 15. kousku zmenil stategii a byla to parada. Pochytal jsem pomerne hodne bolenu, par jesenu a slusny pocet tloustu a k tomu tri zubatky, kde jedna fakt pekna se nechtela nechat vyfotit a jednu rybu jsem bohuzel utrhl :-((

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50673.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50674.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50675.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50676.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 23. září 2012 v 0:39® Scanix
    Scanix

osprey> slusnej okys, navic dvouocasej, to bude zrejme jeden z tech hlubinnych ;-)

Pátek 21. září 2012 ve 22:35® Scanix
    Scanix
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.9.2012 | Revír: mimopstruvka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem po par denni pauze opet vyrazil nekam, kde snad budu stranou lidi a zasel na mnou trosku opomijena mista. Z pocatku to vypadalo, ze muj cca 2hod lov nebude nic extra a po prvnim tloustikovi, mi podobny spadl a pak dlouho dlouho nic. Chvilku jsem hledal a prochytaval kazde trosku nadejne misto a prvni hodku byl celkem lichej, ale pak jsme je objevil. Behem chvile jsem vytahl dalsi tlouste a k tomu peknou partu jesenu, nekteri i celkem pekni. V mezi case jsem si povodil solidni fisku, tezko tipovat, co to bylo, ale vypla behem par sekund. Jelci se klidili a ja hazel uz skoro za tmy, kdyz v rychlem sledu prisli dva pekni candati. Mozna bych vydrzel hazet dele, ale nechal jsem si bundu v aute a jen v triku uz jsem klepal celkem kosu a tak jsem to zabalil. Spokojen jsem se coural k autu a premital, co jsem to asi tak mohl ztratit za rybu…

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50652.jpg
      Úterý 18. září 2012 ve 22:52® Scanix
      Scanix
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.9.2012 | Revír: mimopstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem s kolegou vyrazil az v podvecer, ale jeste pred zapadem slunka…stacil jsem pochytat nejakeho boldu a cejna za sako, kolegovi se povedl candatek, jedna stika mu nastrahu amputovala pri zaberu a druhou cca 70 zdolal, jen to mela hluboko a tak jsme ji uz netrapili focenim a po zdarne „operaci“ odplula. Vydrzeli jsme do zaviracky ve snaze vyprovokovat nejakeho nocniho dravce, kolega uz bez zaberu. Me zabrala solidni tak 20kg vetev, ktera me zprvu pekne vypekla, protoze, byla sekla v 1/3 a proudem se pohybovala do strany, v zapeti se zapichla a udelala pod vodou kotrmelec a ja uz se tesil na peknou rybku, po chvili bylo dobojovano a vse se vyjasnilo :-) Na volne vode prisel zaber tesne po dopadu doprovazen hlasitym splouchnutim, bohuzel ryba nastrahu netrefila a vice se uz neudalo, Nezbyva tedy doufat a tesit se na priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50592.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50593.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50594.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50595.jpg